От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM мебели и секс мебели

Бюлетин

Свободно стоящ BDSM кръст на Свети Андрей

Нашият кръст на Свети Андрей е свободно стоящ, лесен за сглобяване и с регулируем ъгъл! Въпреки че е изработен от стомана и дърво и е подплатен с пяна и кожа, той тежи само 21,5 кг и следователно може лесно да се транспортира и дискретно да се прибере след употреба.

Повече информация

3593/00

999,90 €


-300,00 €

699,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Кръстът на Свети Андрей или BDSM кръстът е най-добрият аксесоар за подчинените и покорените хора! Освен с основната си форма, революционният Андреевски кръст от MEO вече няма много общо с оригиналните дървени Андреевски кръстове, тъй като е сложно подплатен, покрит с висококачествена веганска кожа и може да се накланя, когато е изправен. Благодарение на стоманената и дървената конструкция този Андреевски кръст е изключително стабилен, устойчив и безопасен за използване. Използването на висококачествени материали и добре обмисленият дизайн правят кръста на Свети Андрей от MEO безопасна и универсално приложима част от BDSM мебелите. Кръстът "Свети Андрей" е подходящ за всички размери и тегло на тялото и е предназначен както за частна употреба, така и за професионални BDSM студия.

     


    Превърнете всяка стая в мечтаната от вас BDSM тъмница!

    Кръстът "Свети Андрей" вече е стандартно оборудване във всяко студио за доминатори. Много суинг клубове също имат специално оборудвани BDSM стаи с кръст на Свети Андрей. Въпреки това BDSM кръстът на Свети Андрей все по-често може да бъде открит и в частни спални.

    Нашият кръст на Свети Андрей е свободно стоящ, сравнително лек, лесен за сглобяване и с регулируем ъгъл! Въпреки че е изработен от здрава стомана и дърво и е подплатен с висококачествена пяна и веганска кожа, той тежи само 21,5 кг и следователно може лесно да бъде преместен или дори взет с вас! Във всеки край на кръста "Свети Андрей" има точка за закрепване на белезници за ръце и глезени.

    Акценти:

    • Свободностоящ: Този свободностоящ Андреевски кръст може да бъде поставен на всяка равна повърхност в помещението!
    • Регулируем ъгъл: Адаптира се към всяка ситуация и лични предпочитания с ъгъл от 70, 75 и 80 градуса.
    • Подложка: Подложката от веганска кожа осигурява комфорт по време на BDSM сесия.
    • Четири точки за закрепване: За закрепване на китките и глезените към кръста на Свети Андрей!
    • Транспортиране: Целият кръст на Свети Андрей тежи 21,5 кг и следователно може лесно да бъде транспортиран или пренесен на друго място!


    Удоволствието от подчинението:

    Кръстът "Свети Андрей" се характеризира с възможността за пълно обвързване и произтичащата от това неподвижност на потребителя. Подчиненият партньор е изцяло във властта на доминиращия партньор и почти не може да се движи. Всеки, който е завързан по този начин с кръст на Свети Андрей, бързо осъзнава, че в тази позиция е напълно във властта на партньора си. Както главата, така и цялата горна част на тялото са свободно достъпни за активния партньор и могат да бъдат стимулирани или наказвани. Същото се отнася и за гениталиите. Разтворените крака не могат да бъдат затворени, така че е възможно всякакво манипулиране на гениталиите.

    Какво е толкова специално в този BDSM кръст?

    В допълнение към BDSM мебелите като клетки, стълбове и много други, ние произвеждаме и този накланящ се Андреевски кръст със стойка. Нашият BDSM Андреевски кръст е непреходен, разглобяем Андреевски кръст за свободностояща употреба без монтаж на стена. Перфектният Андреевски кръст за всяка нужда и за всеки размер на помещението, идеален за начинаещи, напреднали потребители и професионалисти. В сравнение с подобни продукти този кръст на Свети Андрей не оставя нищо желано, независимо дали кръстът на Свети Андрей се използва частно или в професионално BDSM студио. Стабилната основа дава възможност да поставите този Андреевски кръст навсякъде в стаята, така че да може да се използва от всички страни. Разбира се, много BDSM аксесоари от гамата на MEO също могат да бъдат прикрепени към кръста "Свети Андрей". Тъй като нашият Андреевски кръст е покрит с хигиенична веганска кожа, той се почиства лесно след сеанс по робство (телесни течности, восък от свещи, лубриканти, масла и т.н.). Кръстът "Свети Андрей" се доставя в разглобен вид, незабележимо и сигурно опакован. Сглобяването е много лесно и нашият BDSM кръст "Свети Андрей" е готов за употреба в рамките на няколко минути. След употреба кръстът "Свети Андрей" може бързо да се разглоби и дискретно да се прибере в гардероба или под леглото.

    Как да използвам кръста "Свети Андрей" за връзване?

    Кръстът "Свети Андрей" има вградени приспособления за връзване на подчинения партньор. Това може да стане с кожени белезници, белезници за ръце или въжета. Тук въображението няма граници. Има само едно ограничение: времето! Всеки роб има своите физически граници и те могат да бъдат изследвани чудесно по време на робството на кръста "Свети Андрей". Дори да стоите с разтворени крака, това е предизвикателство, а да разтворите ръцете си нагоре е още по-неудобно. Освен това ръцете стават все по-тежки и по-тежки от само себе си. Резултатът е изтръпване. Точно затова трябва да се използват висококачествени белезници за ръце и крака. Препоръчваме ви нашите специални белезници за ръце (9885):

    St Andrew Cross Restraint

    Партньорът вече е обезопасен - какво следва? Е, сега започва същинската BDSM сесия. Тялото може да се изследва свободно и ерогенните зони да се стимулират по подходящ начин. Ако робът е фиксиран с лице към Андреевския кръст, разбира се, можете да започнете и с пошляпване и/или бичуване.

    Допълнителна информация:

    • Свободностоящ Андреевски кръст.
    • Материал: стомана, дърво, пенопластова подложка, имитация на кожа.
    • Включен материал за сглобяване
    • Размери в сглобено състояние: 183,39 см височина х 110,49 см широчина х 86,36 см дълбочина. Възглавници за ръцете и краката: 73,66 см дължина х 16,51 см ширина. Възглавница за торса: дължина 48,26 cm x ширина 39,37 cm.
    • Регулируеми ъгли на наклон: 70°, 75° и 80°
    • Тегло: приблизително 22 кг
    • Няколко точки за закрепване на белезници за ръце и глезени.
    • Тъй като подчиненият стои с краката си на пода, докато е вързан за кръста на Свети Андрей, този вид задържане е практически безрисково.
    • Кръстът "Свети Андрей" вече е стандартно оборудване във всяко BDSM студио, а много суинг клубове имат специално оборудвани BDSM стаи с кръст "Свети Андрей". Кръстът на Свети Андрей е все по-разпространен и в частните спални.
    • Ако човек е завързан за кръста на Свети Андрей, той никога не трябва да остава сам. Дори тривиални проблеми могат да имат сериозни последици, ако хората са ограничени по този начин. Хората с астма или сърдечни проблеми по принцип не трябва да бъдат връзвани за кръста на Свети Андрей.
    • За да почистите кръста на Свети Андрей, той може да се напръска с нашия спрей VERYCLEAN и да се избърше с мека кърпа.

     

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Top Qualität

    Bin sehr zufrieden damit! Ich benutze es professionell in meinem Studio.

      Оценка 

      Love the portability!

      I love how lightweight and portable this is, it may become a new favorite item in our house! I

      • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

      Напишете свой собствен преглед

      Свободно стоящ BDSM кръст на Свети Андрей

      Свободно стоящ BDSM кръст на Свети Андрей

      Нашият кръст на Свети Андрей е свободно стоящ, лесен за сглобяване и с регулируем ъгъл! Въпреки че е изработен от стомана и дърво и е подплатен с пяна и кожа, той тежи само 21,5 кг и следователно може лесно да се транспортира и дискретно да се прибере след употреба.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      30 други артикули от същата категория: