От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Принудителен оргазъм CUMELOT

Бюлетин

Принудителен оргазъм CUMELOT 

С устройствата CUMELOT за доене на простатата MEO е един от лидерите на пазара в областта на принудителната емаскулация и принудителния оргазъм, Male Milking и оргазъм на простатата. Насладете се на това да бъдете издоени до оргазъм против волята си с уреда Cumelot.

12
на страница
Покажи 25 - 25 от 25 елемента
Покажи 25 - 25 от 25 елемента

Насладете се на това да бъдете издоени до оргазъм против волята си с CUMELOT.

 

Нас ни обичат не само секс робите! Покорните мъже, доминиращите жени и двойките, които обичат да експериментират, също оценяват качествата на устройствата CUMELOT от MEO, специалиста по принудителен оргазъм, когато става въпрос за доене на мъж.

 

Принудителен оргазъм или принудителна кастрация

 

Простатата е сексуалният център на мъжете, който определя еякулацията. С устройството CUMELOT, стимулатор на простатата , адаптиран за нуждите на BDSM, простатата се стимулира до изтласкване на спермата, без да е необходимо удоволствие или възбуда. Това се нарича още оргазъм на простатата или принудително освобождаване.

 

Male Milkingдоене на пениса и доене на члена

 

Насилственото обезсилване на пасивния мъж (известно още като Male Milking ) няма нищо общо с усещането за мъжко удоволствие, а има за цел да предизвика пълно изпразване на спермата . Принудителната кастрация се възприема от мъжете като изключително унизителна и затова често се използва в рамките на BDSM сценарии. Принудителната кастрация се използва и от носещите колани на целомъдрието, за да лишат целомъдрения Sub от всякаква възможност за удоволствие.

 

Чрез стимулиране на простатата с помощта на стимулатора на простатата CUMELOT спермата на мъжа може да бъде "изпомпана", без той да изпитва никакво удоволствие или възбуда.

 

Насилствената кастрация задължително ли е BDSM?

 

Не е задължително, но, разбира се, може да бъде! И ако трябва да бъдем честни: без пионерския дух на BDSM сцената технологиите, играчките и нарастващото любопитство към принудителната емаскулация вероятно щяха да са все още на нивото отпреди сто години.

 

Следователно принудителната кастрация може да бъде и SM - но може да бъде и почти всичко, което ви се иска или искате да опитате.

 

Устройства за принудителна дехисакция - нови разработки

 

Една от най-новите разработки са устройствата за принудителна емаскулация ALPHA PRO CUMELOT, които стимулират простатата чрез формални месещи движения и бързо или бавно водят до експлозивни оргазми на простатата. Друга иновация е машината за доене за мъже. Тази секс машина смуче, смуче и смуче, докато няма спиране. Хиляди доволни клиенти наричат нашата машина и"доилната машина за пенис" - защото тя довежда ВСЕКИ - независимо дали е желан, или не, чрез взискателен орален секс - до оргазъм и изсмуква и последната капка от вас. Тази машина за доене е професионална машина за мастурбация, специално разработена за мъже. Абсолютният връх и най-добрата секс машина за мъже.

Доенето на простатата, наричано още масаж на простатата или стимулация на простатата, се отнася до стимулирането на простатата - малка жлеза при мъжете, която е част от репродуктивната система. Простатата е чувствителен орган, разположен под пикочния мехур, който произвежда сперматозоиди.

Доенето на простатата често се практикува от мъжете като форма на сексуална стимулация, за която се установява, че е особено интензивна и задоволителна. То може също така да помогне за облекчаване на симптомите на простатата, като например уголемена простата, простатит и проблеми с ерекцията.

Доенето на простатата може да се извършва ръчно или с помощта на помощни устройства. Важно е доенето на простатата да се извършва в чиста и безопасна среда и да се използва правилна техника, за да се избегнат наранявания и инфекции. Препоръчително е също така да се консултирате с вашия лекар, ако имате някакви здравословни проблеми, преди да започнете доене на простатата.

MEO - Ние обичаме да ви доим!