От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

human pup Play - Подложки за лапи и колене

Бюлетин

human pup Play - Подложки за лапи и колене 

Ако искате да дадете на господаря си своята лапа, се нуждаете от подходящите аксесоари! Ние предлагаме всички аксесоари за human pupкато лапи, наколенки и много други.

Покажи 1 - 10 от 10 елемента
Покажи 1 - 10 от 10 елемента

puppy Play (известен също като "Human puppy Play" или просто "Pup Play") е разновидност на BDSM ролевата игра, при която участниците влизат в ролята на кучета и се занимават с различни игрови дейности, често в контекста на BDSM. Някои лица, които се занимават с human pup Play участват, носят аксесоари, наподобяващи кучешки, като лапи и наколенки, за да подобрят преживяването и да създадат по-интензивно, животинско усещане.

Paws:
Paws са аксесоари, които покриват ръцете и наподобяват кучешки лапи. Те често имат отделни примки за пръстите или ръкавици, които ги държат на място, и могат да бъдат изработени от различни материали, като латекс, винил или кожа. Някои лапи имат и козина от външната страна, която допълва животинския им вид. В сайта Pup Play лапите могат да се използват, за да се поставите на мястото на human pup роля и могат да се използват като част от дейности като пълзене, апортиране или просия.

Наколенки:
Наколенките са аксесоари, които покриват коленете и помагат да се осигури human pup Play Предлагат защита. В Pup Play наколенките често се използват при дейности, които включват пълзене или коленичене, тъй като имат подложки за предотвратяване на наранявания. Те могат да бъдат изработени от материали като пяна или неопрен и да имат регулируеми ленти, за да осигурят сигурно прилягане. Някои наколенки са специално предназначени за човешки какавиди и могат да имат отпечатъци на лапи или други мотиви, наподобяващи кучешки.

Следователно наколенките и подложките за лапи са аксесоари, които се използват в human pup Play използвани, за да подобрят преживяването и да ги предпазят по време на дейностите. Наколенките за лапи и колене се предлагат от различни материали и с различен дизайн и могат да помогнат на хората да се чувстват като кучета по време на игра. Важно е да се отбележи, че human pup Play винаги трябва да се извършва по взаимно съгласие и с подходящи предпазни мерки.