От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Време за заключване на самостоятелно робство

Бюлетин

Време за заключване на самостоятелно робство 

MEOBOND - Електронното заключване на времето за любителите на самообвързването и BDSM!

С MEOBOND разполагате с най-доброто средство за вашата сесия на самообвързване или BDSM игри без партньор. Нашето електронно заключване на времето ви позволява да планирате и контролирате собствената си сесия, за да можете да се отдадете напълно.

MEOBOND - Електронното заключване на времето за любителите на самообвързването и BDSM!

С MEOBOND разполагате с най-доброто средство за вашата сесия на самообвързване или BDSM игри без партньор. Нашето електронно заключване на времето ви позволява да планирате и контролирате собствената си сесия, за да можете да се отдадете напълно.

Още
12
на страница
Покажи 1 - 12 от 24 елемента
Покажи 1 - 12 от 24 елемента

MEOBOND - Електронното заключване на времето за любителите на самообвързването и BDSM!

С MEOBOND разполагате с най-доброто средство за вашата сесия на самообвързване или BDSM игри без партньор. Нашето електронно заключване на времето ви позволява да планирате и контролирате собствената си сесия, така че да можете да се отдадете напълно.

Нашите заключващи се BDSM нашийници, маншети за китки и глезени са чудесно допълнение към нашето заключване на времето и ви дават свободата да се връзвате и да създавате свои собствени BDSM игри. С нашата технология за освобождаване на времето можете прецизно да планирате и контролирате продължителността на сеанса на самообвързване или колана на целомъдрието.

MEOBOND е идеалният избор за всеки, който иска да усъвършенства техниките си за самообвързване или да изследва собствените си сексуални граници. Нашите продукти са идеални и за опитни любители на BDSM, които искат да разширят опита си в самобондажа.

Като водещ BDSM магазин ние предлагаме широка гама от бондажни артикули, които са идеални за самобондаж. С нашите заключвания за време, колани за целомъдрие и заключващи се BDSM нашийници можете да изживеете своите BDSM фантазии без партньор.

Открийте нашето заключване за време сега и дайте воля на въображението си! С MEOBOND самообвързването е по-лесно и по-безопасно от всякога.

Самообвързване с електронна ключалка за време:

Електронната ключалка за време за обвързване е устройство, което може да бъде програмирано да се отваря след определен период от време. Например след няколко минути или само след няколко часа. То може да се използва за заключване на белезници за ръце, белезници за глезени, колани за целомъдрие, BDSM яки и много други. Чрез настройване на таймера на електронната ключалка за време потребителят може сам да определи продължителността на обвързването или да накара доминиращия партньор да я определи.

Самообвързване с ледена ключалка:

Ледените ключалки работят подобно на електронните ключалки за време, но вместо електронен механизъм използват замразена вода, за да забавят времето. Потребителят поставя ключа или механизма в контейнер, пълен с вода, и след това го поставя във фризера. Водата замръзва около ключа или механизма и след като ледът се разтопи, ключът се освобождава.

Връзване с електронно заключване на времето:

Връзването с електронни заключвания на времето може да се използва за фиксиране на ръцете, краката или тялото на човек към неподвижен обект, като например легло или стол. Електронната ключалка за време може да се използва за контрол на продължителността на ограничението, което може да направи едно робско преживяване още по-възбуждащо.

Препоръчва се повишено внимание при самообвързване или всякакъв вид ограничение, особено при използване на ключалки за време. Поради това е много важно да имате план за безопасност в случай на извънредна ситуация и да се уверите, че използваните ограничители или ключалки могат лесно да бъдат отстранени в случай на неочаквани проблеми.

Самообвързване с комбинирана ключалка:

Самообвързването с комбинирани ключалки е друга форма на самообвързване, която може да се използва, за да се направи преживяването по-интензивно. Комбинираните брави са механични устройства, които изискват въвеждането на определена последователност от цифри или символи, за да се отвори бравата. Те често се използват в сценариите на BDSM за заключване на ограничители или ограничаване на движението. Съвети и трикове за самообвързване скомбинирани ключалки можете да намерите в тази категория.

Самообвързването с комбинирани ключалки може да се използва за заключване на всички видове ограничители, като например ограничители на китката или глезена. Чрез задаване на комбинацията лицето може да контролира колко време ще бъде ограничавано, преди да може да се освободи.

Важно е да се знае, че макар и комбинираните брави да изглеждат по-сигурни от електронните брави за време или лед, те все пак могат да бъдат опасни, ако не се използват правилно. Важно е да имате резервен план, в случай че комбинацията бъде забравена или ключалката се задръсти. Също така е важно да се уверите, че използваните ограничители не са прекалено стегнати и че лицето може да диша спокойно и да движи крайниците си, без да се наранява.

Винаги се препоръчва да се извършват дейности по кабала с доверен партньор, който може да помогне при спешен случай. При самообвързването е важно да се вземат всички необходими предпазни мерки и да се изготви план за безопасност.

В MEO, един от водещите доставчици на BDSM артикули, има много различни видове бондажни ограничители с времеви ключалки. Ето някои примери за робски ограничения с времеви ключалки:


Когато използвате ограничители с времеви ключалки, е важно да бъдете внимателни и да вземете мерки за безопасност, за да избегнете нараняване или повреда.

Какво е специалното при самообвързването със заключване за време:

Електронната времева ключалка може да се използва в комбинация с ограничители за бондаж, за да се създаде уникално и вълнуващо бондажно преживяване. Когато електронното заключване за време се активира, ограниченото лице може да изпита повишено чувство на уязвимост и безпомощност, тъй като не може да се освободи, докато таймерът не отвори заключването за време. Това може да допринесе за интензивно и вълнуващо BDSM изживяване.

Скоростта на затвора на електронното заключване за време може да се регулира според личните предпочитания и варира от няколко минути до няколко часа. Замъкът за време може да се използва и за контролиране на продължителността на BDSM сеанса, което добавя вълнение и напрежение.

Закупуване на продукти за самообвързване със заключване за време:

Закупуването на оборудване за самообвързване и заключване за време изисква внимателно обмисляне и проучване, за да се гарантира безопасно и приятно преживяване. Ако поставяте на първо място безопасността, комфорта и функционалността, можете да намерите идеалните продукти за вашите нужди тук, в онлайн магазина BDSM на MEO. Ако имате нужда от съвет, нашият обучен екип за обслужване на клиенти е винаги на разположение да ви помогне.