От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Фистинг гел

Бюлетин

Фистинг гел 

Харесва ли ви, когато сексът е малко по-интензивен? С цялата ръка, с целия юмрук или дори с два юмрука? Няма проблем! В MEO ще намерите точния лубрикант за фистинг.

12
на страница
Покажи 13 - 20 от 20 елемента
Покажи 13 - 20 от 20 елемента

fisting Гел

 

Добре дошли в магазина на MEO, вашият първокласен доставчик на fisting Гел и лубрикант. В MEO знаем колко важен е правилният лубрикант за пълноценно и безопасно еротично преживяване. fisting Гелът и личният лубрикант са незаменими помощни средства, които могат да ви помогнат да направите най-интимните си моменти още по-интензивни и удовлетворяващи. Те осигуряват необходимата лубрикация, за да позволят гладко проникване и да реализират сексуалните ви фантазии.

 

Какво е фистинг?

 

fistingфистингът, известен също като чукане с юмрук, е сексуална практика, при която ръка или юмрук се вкарва във вагината или ануса. Обикновено тя изисква известна практика и подготовка, но с подходящия лубрикант и търпение може да доведе до интензивно сексуално удовлетворение. За начинаещите MEO предлага набор от лубриканти и помощни средства, които улесняват началото и го превръщат в безопасно и приятно изживяване fisting и го превръщат в безопасно и приятно изживяване.

 

Защо фистинг гелът и личният лубрикант са важни

 

Добрият гел за фистинг или лубрикант е от съществено значение за фистинг сесиите. Той намалява триенето и прави проникването по-лесно и безопасно. Особено когато fisting е важно да изберете подходящ лубрикант: Лубрикантите за фистинг обикновено имат по-гъста консистенция от обикновените лубриканти и следователно осигуряват по-дълготрайно удоволствие от смазването. Те улесняват поставянето на юмрука и осигуряват приятно усещане.

 

Предимства на геловете и лубрикантите за фистинг

 

Добрите лубриканти за фистинг предлагат много предимства. Те са особено икономични, а специалният им състав осигурява оптимално смазване. Освен това са щадящи за кожата и се грижат за чувствителната кожа в интимната област. Много от нашите fisting Гелове съдържат и овлажняващи добавки, които поддържат кожата еластична и предотвратяват появата на пукнатини. Друго предимство: повечето от нашите fisting Гелове са съвместими с презервативи и могат да се използват с латексови продукти без колебание.

 

MEO fisting Гама гелове

 

MEO предлага широка гама гелове за фистинг. Нашите продукти са специално пригодени към нуждите на любителите на фистинга и гарантират интензивно удоволствие. Абсолютен връх в нашата гама е PLOW GLOW - флуоресцентен гел fisting Гел. Неговият идеален вискозитет позволява безпроблемно и удобно проникване, а флуоресцентното свойство осигурява ярка, визуална стимулация. От релаксиращи масажи на цялото тяло до диви секс сесии под душа - PLOW GLOW fisting Гелът предлага неограничени възможности!


За всички онези, които искат да се справят без парфюмирани лубриканти Slam Dunk - Неароматизиран - fisting Гелът е идеалното решение. Този личен лубрикант без аромат притежава всички отлични свойства на оригинала, без специалния аромат, което го прави идеален за всеки, който просто търси чисто удоволствие от плъзгането.

 

В нашата гама ще намерите много различни лубриканти за фистинг, като напр J-JELLY Лубрикант за фистинг. Това е най-добрият лубрикант за необикновено изживяване при фистинг fisting или при игра с големи секс играчки. Или FFäusten - fisting Лубрикант на прахообразна основа, който можете да смесвате с вода, както желаете, и винаги да разполагате с идеалната за вас консистенция. Една кутия е достатъчна за 20 литра от най-добрия лубрикант. Перфектен за продължителни фистинг сесии или хардкор игри.

 

Лубрикантът за фистинг LETS F*CK ULTIMATE и LETS FCK HOT също осигуряват изключително интензивно изживяване. Докато гелът LETS FCK ULTIMATE има релаксиращ ефект и по този начин осигурява максимално проникване, гелът LETS FCK HOT ви глези с вълнуващ загряващ ефект, който бавно се увеличава. И двата гела са идеални за продължителни фистинг сесии и увеличават неимоверно удоволствието.

 

J-JELLY fisting Лубрикант: J-JELLY fisting Лубрикантният гел е най-добрият лубрикант за екстремни сексуални преживявания. Базиран на доказаната формула на праха J-Lube, този готов за употреба лубрикант предлага всичко, от което се нуждаете, за да разширите физическите граници. Той е идеален за интензивни сексуални практики като вагинален или анален полов акт fisting и като лубрикант при използване на машини за чукане.

 

Deep fisting Гел LE FIST: С Deep fisting Gel от LE FIST най-екстремните анални фантазии вече не са табу. Този революционен лубрикант за дълбоки фистинги позволява дълбоки fistingдвоен fistingтвърд анален секс и анално разтягане. Висококачественият гел прави възможно преоткриването и разнообразяването на аналната любов отново и отново, независимо дали сами или с партньор.

 

Boy Butter Оригинален fisting Крем: Специално за особено интензивни практики, като напр fisting този крем е първокласен спътник и осигурява приятно плъзгане и интензивно забавление.

 

BUTTR - fisting Масло: С BUTTR ви очаква спиращо дъха фистинг изживяване fisting Butter. В допълнение към доверието и времето, това изисква и правилния лубрикант за фистинг - нашият популярен BUTTR fisting Butter. Този перфектен лубрикант е просто незаменим за релаксиращото удоволствие от пълното разтягане и дълбокото проникване с ръка или юмрук.

 

BUTTR - fisting Крем: BUTTR fisting Може да се използва както анално, така и вагинално. Подходящ е и за употреба с ръкавици и секс играчки. Особено ако предпочитате по-твърд секс, BUTTR fisting Кремът лесно ще отговори на най-дивите ви фантазии.

 

BUTTR - ГЕЛ fisting Гел: За да гарантирате, че всичко върви гладко по време на фистинг сесията, BUTTR fisting Гел е точният лубрикант. Релаксиращият ефект позволява на ануса или вагината да се разтегнат перфектно. Тъй като е на водна основа, той може да се използва без проблеми и със секс играчки и презервативи.

 

Crisco™ - анално масло за фистинг: Crisco™ е растителна мазнина от Америка, която се използва като лубрикант от международната сцена за фистинг и BDSM поради отличните си смазващи свойства. Тя е идеална за fistingпрекомерна мастурбация и, разбира се, също за edging.

 

Съществуват и специални гелове за фистинг, които съдържат локален анестетик. Такива лубриканти могат да бъдат особено полезни за начинаещите, тъй като осигуряват комфорт и улесняват вкарването. Те са обогатени със съставки като лидокаин или бензокаин, които временно намаляват чувствителността на третираните участъци от кожата. Това може да сведе до минимум болезненото усещане по време на fisting сведе до минимум, което от своя страна позволява по-нежно и по-лесно проникване.

 

Въпреки анестетичния си ефект, тези fisting Геловете не нарушават сексуалното удоволствие. Те спомагат за облекчаване на евентуална болка, без да намаляват чувственото преживяване. Това ги прави отличен избор за начинаещи, които искат бавно да аклиматизират тялото си към усещанията от fisting да свикнат с усещанията.

 

Все пак трябва да се отбележи, че дори когато използвате фистинг гелове с обезболяващи свойства, внимателната подготовка и подробната комуникация с партньора ви са от решаващо значение. Тези fisting Геловете не са предназначени да потискат болката, а да направят преживяването по-приятно.

 

Независимо дали сте fisting опитвате за първи път или вече имате опит в тази област, нашите фистинг гелове с анестетични добавки ви предлагат качество и подкрепа, за да направите интимните си моменти възможно най-удовлетворяващи.

 

Можете да намерите още повече в нашата гама fisting Гелове и подходящи аксесоари за фистинг, като ръкавици за фистинг или slings. Разгледайте и открийте новия си любим продукт. За нас е важно да намерите личния лубрикант, който най-добре отговаря на вас и вашите нужди.

 

Съвети за използване на гел за фистинг и личен лубрикант

 

Прилагане на fisting Гел и лубрикант е много просто. Той се нанася върху ръката или юмрука и върху зоната, в която ще се прониква. Важно е винаги да използвате достатъчно fisting Да използвате достатъчно количество гел. Ако е необходимо, можете да нанесете отново fisting Нанесете гела отново. Бъдете търпеливи и прониквайте бавно. Особено когато fisting е важно да не бързате и да действате с повишено внимание. И разбира се: говорете за желанията и ограниченията си, за да могат и двамата партньори да се насладят на преживяването.

 

Безопасност и здраве

 

Безопасността е fisting основен приоритет. Затова се препоръчва носенето на ръкавици. Те могат да помогнат да се сведе до минимум рискът от нараняване и инфекция. Също така се уверете, че използвате достатъчно fisting Гел и да не бързате. Не действайте прекалено бързо и обръщайте внимание на реакциите на партньора си. Ако почувствате болка или дискомфорт, трябва да спрете незабавно.

 

Отзиви и мнения на клиенти за нашите fisting Гел:

 

Нашите клиенти обичат нашия fisting Геловете. Ето някои изказвания на доволни клиенти:

 

"Най-добрият fisting Гел, който някога съм използвал. Остава гладък за дълго време и позволява лесно и приятно проникване на юмрука в ануса". "Супер продукт! Много икономичен и приятен за кожата. Мога само да го препоръчам! "Перфектен за fisting. Разпределя се лесно и остава хлъзгав за дълго време."

 

Радваме се на положителните отзиви от нашите клиенти и непрекъснато работим за по-нататъшното подобряване на нашите гелове fisting Допълнително подобряване на нашите гелове. Нашата цел е винаги да предлагаме на клиентите си възможно най-доброто качество.

 

Препоръки - fisting Гел:

 

В обобщение може да се каже, че добрият fisting Гел или fisting Лубрикант е от съществено значение за пълноценното fisting Преживяване е от съществено значение. MEO fisting Гелове впечатляват със своето качество, издръжливост и съвместимост с кожата и са изпитани от нашите клиенти в продължение на години.

 

Надяваме се, че сме успели да ви помогнем с нашата информация и съвети по темата за fisting Гел и ви пожелаваме много забавление при следващото ви еротично приключение с нашите fisting Гел!

 

Контакти и обслужване на клиенти:

Ако имате някакви въпроси или искания, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Можете да се свържете с нас по имейл, телефон или чрез формуляра за контакт на нашия уебсайт. Нашият екип за обслужване на клиенти с удоволствие ще ви посъветва и ще ви помогне при избора на продукт.

Често задавани въпроси (ЧЗВ)

 

Въпрос: Има ли fisting безопасен?

О: Да, ако се извършва правилно и внимателно. Важно е да използвате достатъчно смазка и да носите ръкавици, за да сведете до минимум риска от нараняване. Ако се появи болка или дискомфорт, спрете незабавно.

 

В: Кой е най-добрият лубрикант за фистинг?

О: Лубрикантите за фистинг обикновено са с по-гъста консистенция от обикновените лубриканти и осигуряват по-дълготрайно смазване. Кой продукт е най-добър, е много индивидуално и зависи от личните предпочитания. Обикновено препоръчваме fisting Гелове от LETS F*CK От серията на MEO.

 

Въпрос: Колко fisting Гел или fisting Лубрикант трябва да използвам?

О: Винаги е по-добре да използвате малко повече, отколкото твърде малко лубрикант. Винаги можете да добавите повече fisting Гел, ако е необходимо.

 

В: Какво е специалното в fisting Геловете и fisting От MEO?

О: MEO fisting Са с най-високо качество и са специално разработени за fisting разработени. Те са щадящи за кожата, имат оптимална смазваща способност и са много икономични.

 

В: Има ли fisting Подходящи за използване с презервативи?

О: Някои от нашите гелове за фистинг са съвместими с презервативи и следователно могат да се използват с латексови продукти без колебание. Други не са (моля, вижте описанията на отделните продукти в нашия каталог).

 

В: Каква е разликата между гел за фистинг и лубрикант?

О: Гелът за фистинг обикновено е с по-гъста консистенция от обикновените лубриканти и е специално разработен за фистинг практики.

 

В: Откъде мога да купя fisting Гелове?

О: Можете да поръчате продуктите на MEO по удобен начин чрез нашия онлайн магазин. Ние доставяме бързо и дискретно - в цял свят!

 

В: Мога ли да поръчам от MEO и по телефона?

О: Да, можете да ни се обадите и да поръчате по телефона. Нашият любезен екип за обслужване на клиенти с удоволствие ще ви помогне.

 

В: Колко бързо ще бъде изпратена поръчката ми?

О: Обикновено изпращаме на същия или на следващия работен ден след получаване на поръчката. Изпращаме в цял свят с DHL или UPS.

 

В: Как мога да се свържа с MEO, ако имам някакви въпроси?

О: Можете да се свържете с нас по имейл, телефон или чрез формуляра за контакт на нашия уебсайт. Нашата служба за обслужване на клиенти ще се радва да ви помогне!

 

Препоръки

 

След цялата подробна информация, продуктови презентации и клиентски отзиви можете да сте сигурни, че нашите MEO fisting Гел и личен лубрикант ви предлага подкрепа и сигурност във всички ваши интимни и страстни моменти. Високото качество, издръжливостта и приятното усещане върху кожата, които нашите клиенти хвалят, превръщат фистинг преживяванията в пълен успех. Дали PLOW GLOW - Action Lube или Slam Dunk - Без аромат - fisting Гел, всеки продукт е внимателно тестван и доказан, за да отговори или надмине вашите нужди и очаквания.

 

Контакти и обслужване на клиенти

 

Ако имате въпроси за нашите продукти или се нуждаете от съвет за избора на продукт, не се колебайте да се свържете с нас. Нашият специализиран екип за обслужване на клиенти е на разположение по имейл, телефон или чрез формуляра за контакт на нашия уебсайт. Винаги се стремим да отговорим на вашите въпроси възможно най-бързо и изчерпателно и да отговорим на вашите индивидуални желания.

 

Заключителни думи

 

Благодарим ви за интереса към нашите fisting Смазочните материали и се надяваме, че нашите MEO fisting Гел и личен лубрикант ще ви съпътстват в бъдещите ви еротични приключения. Убедете се сами в качеството и ефективността на нашите продукти и открийте ново измерение на сексуалното удоволствие. Очакваме с нетърпение да бъдем ваш надежден партньор в fisting бъдем ваш надежден партньор. В допълнение към нашите fisting Гелове и лични лубриканти, в нашия магазин ви предлагаме голям избор от други артикули, които могат да обогатят вашето еротично преживяване. Разгледайте нашия асортимент и открийте разнообразието от възможности! Позволете ни да ви вдъхновим да достигнете нови еротични висоти!

Независимо дали се разтягате с голям вибратор, фистинг играчки, анални мъниста, тапи за дупе или добрия стар анален секс, ние разполагаме точно с тези лубриканти, които ви гарантират пълно удоволствие без никаква болка. Отсега нататък можете да се наслаждавате на максимална стимулация с минимален дискомфорт. Дори по време на най-тежките BDSM сесии е важно да не повредите трайно най-чувствителната си зона. Ето защо всички наши fisting Лубриканти и смазващи кремове са направени с най-добрите съставки, за да можете да "приемате" партньорите си с удоволствие и лекота. Личните лубриканти на MEO са особено гладки и дълготрайни и гарантират, че всичко ще протече гладко по време на сесията ви fisting!

Кои лични лубриканти се препоръчват за fisting препоръчват?

fisting пенисът е сексуална дейност, при която ръката или юмрукът се вкарват във вагината или ректума и изисква личен лубрикант, който е специално разработен за този вид секс. Лубриканти за fisting обикновено са по-плътни и по-дълготрайни от другите лубриканти, тъй като трябва да осигуряват достатъчно смазване за по-дълъг период от време и за по-дълбоко проникване.

Някои от най-често използваните лубриканти за fisting са:

1. J-Lube: J-Lube е прах, който може да се смеси с вода, за да се създаде гъст, хлъзгав лубрикант. Той е много популярен в fisting Общността, защото издържа много дълго време и осигурява оптимално смазване. Въпреки това, при смесването и нанасянето му може да стане малко мръсно.

2. Криско: Криско е растителен шортейндж, който често се използва като лубрикант за fisting. То е гъсто и дълготрайно и осигурява много добро смазване по време на секс fisting. Въпреки това Crisco не е безопасен за използване с латексови презервативи и може да направи петна по текстила.

3. Лубриканти на силиконова основа: Лубрикантите на силиконова основа също са подходящи за fisting , тъй като са дълготрайни и осигуряват много лубрикация. Те обаче не са безопасни за използване със силиконови секс играчки и могат да бъдат по-трудни за почистване от другите видове лични лубриканти.

4. Лични лубриканти на водна основа: Личните лубриканти на водна основа могат да се използват за fisting , но не са толкова дълготрайни, колкото другите видове лични лубриканти. Те обаче се почистват лесно и са съвместими с повечето секс играчки и презервативи.

5. LE FIST: С LE FIST може да се проникне без никаква болка. LE FIST е специален крем със специална консистенция, който създава отличен и дълготраен плъзгащ ефект. LE FIST съблазнява с копринената си консистенция, състав без мирис и изключително дълготрайно усещане за плъзгане.

6. LET'S FUCK: LET'S FUCK е смазващ крем с анестетични/успокояващи свойства благодарение на специална комбинация от съставки. Идеален за всички видове екстремни игри с анално разтягане или за подготовка за голям вибратор или fisting.

Когато избирате лубрикант за фистинг, е важно да вземете предвид фактори като вискозитет, време за нанасяне и съвместимост със секс играчки и презервативи, ако е приложимо. Също така е важно да общувате с партньора си и да използвате достатъчно количество лубрикант, за да си осигурите безопасно и приятно изживяване.