От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Реалистични секс кукли

Бюлетин

Реалистична мъжка секс кукла - Kyle MEO

Кайл е реалистична мъжка секс кукла, която прилича на младия американски съсед отсреща. Той не само изглежда като истински, но и всичко в него е наистина истинско.

Повече информация

2157/00

$2,323.60


-$553.26

$1,770.34

плюс разходи за доставка

на разположение

  Повече информация

  Кайл е реалистична мъжка секс кукла, която прилича на младия американски съсед отсреща. Той не само изглежда като истински, но и почти всичко в него е истинско.

   

  Независимо дали е с руса, кафява или черна коса - борец, футболист, момче за басейн - това американско момче е истински артист за бърза смяна. А най-хубавото при Кайл е, че той няма търпение да ви достави удоволствие с устата, дупето и пениса си. Правете с него каквото си поискате, когато си поискате! Реализирайте всичките си фантазии..

   

  Благодарение на последните разработки в областта на материалите и дизайна можете да очаквате реалистична мъжка секс кукла, която изглежда и се усеща абсолютно реалистично, както никоя друга мъжка любовна кукла досега. Този строен, но мускулест жребец ще спечели и вас - от клепачите му с дълги, буйни мигли до огъващите се части на тялото му. Той дори може да се изправя сам и с готовност участва във всички секс позиции. Насладете се на ултрареалистичните му уста, пенис и анус във всяка позиция, която пожелаете!

   

  Огъваемият вибратор може да се огъва във вашата идеална форма и има реалистичен, мек външен материал. Пухкавата главица и изразеното жилкуване правят този пенис истински шедьовър. Дилдото може дори да се сваля, за да можете да си играете с него самостоятелно. USB нагряваща писалка също ви позволява да загреете предварително неговата секси уста и стегнат анус.

   

  Красиво изваяните му гърди и перфектният му six-pack ще се усещат реалистично, но твърдо под ръцете ви, докато тялото му се движи с вас в ритъм. Прокарайте пръсти през меката му коса, поиграйте си с твърдите му зърна и се насладете на стегнатото му дупе. Превърнете това вечно готово момче във ваш таен любовник или секс роб и се наслаждавайте на безупречното му тяло. Облечете го, за да се гушкате, или го оставете гол, за да можете да го използвате без никакви табута. Кайл е винаги готов да изпълни фантазиите ви!

   

  Използвайте само с лубриканти на водна основа като Aquameo. Почиствайте повърхностите и отворите му преди и след употреба с мек сапун и топла вода и нашия спрей VERYCLEAN. Съхранявайте на сухо и напудрено място, когато не го използвате. Не съхранявайте никакви предмети върху любовната кукла.

   

  Повече информация:

   

  • Кайл - реалистична мъжка секс кукла
  • Кайл е нещо повече от мъжка гумена кукла. Просто всеки детайл е напълно реалистичен
  • Размери: височина 160 см, с гръдна обиколка 81 см, обиколка на талията 61 см и обиколка на бедрата 94 см. Пенисът му е с дължина 19 см и диаметър 4 см. Дълбочината на ануса му е 19 см, а дълбочината на устата му е 15 см.
  • Материал: TPE
  • Забележка: Включва, наред с други неща, меко одеяло, USB нагревателна писалка, нокти с преса, ръкавици, гребен и 3 перуки: руса, брюнетка и черна.
  • Дискретна доставка по целия свят

   

  Това също може да ви интересува:

  ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

  Оценка 

  He's always on-call for your cock...

  Sometimes you just need a hunky whore to fuck the shit out of! Kyle takes his job very seriously and will let you do whatever you want to him...

  • 3 от 4 клиенти намериха този преглед за полезен.

  Напишете свой собствен преглед

  Реалистична мъжка секс кукла - Kyle MEO

  Реалистична мъжка секс кукла - Kyle MEO

  Кайл е реалистична мъжка секс кукла, която прилича на младия американски съсед отсреща. Той не само изглежда като истински, но и всичко в него е наистина истинско.

  Напишете свой собствен преглед

  6 други артикули от същата категория: