От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Време за заключване на самостоятелно робство

Бюлетин

Заключваща се BDSM кожена яка с време за заключване

С него мечтите ви за самообвързване стават реалност. Заключващата се кожена яка на MEO може да бъде заключена сигурно за до 100 часа благодарение на цифрово заключване на времето.

Повече информация

1696/SL

Налично скоро

  Повече информация

  С него мечтите ви за самообвързване стават реалност. Заключващата се кожена яка на MEO може да бъде заключена сигурно за до 100 часа благодарение на цифровото заключване на времето.

   

  С този комплект всички ваши фантазии за самообвързване се сбъдват. Той ви позволява да се завързвате безопасно и перфектно - дори без партньор. Цифровото заключване за време на MEOBOND ви освобождава само след изтичане на зададеното време. То позволява безопасно и защитено от бягство самообвързване. Най-накрая можете да изживеете най-съвършените си фантазии, защото заключването за време на MEOBOND може да се настройва с точност до минута до максимум 100 часа. Лесен за използване и безопасен за употреба, той осигурява това, за което винаги сте мечтали.

   

  Комплектът се състои от: 1 бондажна ключалка за време MEOBOND заключваща се бондажна яка.

   

  Допълнително описание на продукта:

   

  Широчина: около 45 мм, Дължина: около 48 см, Мека като кожа напа и много стабилна. зашита 3 пъти, с 3 D-образни халки за закрепване на вериги.

  Понякога може, понякога може, понякога трябва да е малко повече. Собствените ни високи стандарти за нашите продукти ни дадоха идеята да произведем заключващи се версии на най-популярните ни кожени ограничители. Нашите белезници са изработени от най-добрата зърнеста кравешка кожа в познатото качество на MEO.

  Нашата изработка придава на кожата топла повърхност и приятно усещане. Вегетативно дъбената кожа MEO е особено фино зърнеста и еластична. Характерът на грубата кожа е запазен в нашите ограничители, а естествените неравности и белези не са изкуствено прикрити. Нашите ограничители са здраво закрепени със здрави занитени ремъци. Солидната специална метална катарама предлага, заедно с нашите подходящи предпазни ключалки, допълнителна възможност за заключване.

  Нашите нови ограничители са богато подплатени и са с регулируем размер, поради което седят перфектно и, ако е необходимо, са непоклатимо стегнати. Плътното прилепване и същевременно високият комфорт при носене позволяват нашите ограничители да се носят незабелязано под нормални ежедневни дрехи, дори през деня.

   

  Повече информация:

   

  • Комплект за самообвързване за отговорни възрастни
  • Благодарение на цифровото заключване за време MEOBOND самообвързването става лесно и безопасно (моля, изтеглете инструкциите за безопасност)
  • Цифрово BDSM времево ограничение - заключване с функция таймер - Електронно заключване за бондаж
  • Електронно заключване за време с бутони за управление и LCD екран
  • За повече информация относно заключването за време MEOBOND, моля, кликнете тук.

  Изтегляне

  Инструкции за безопасност

  Инструкции за безопасност за електронния часовников механизъм MEOBOND

  Изтегляне (67.61k)

  ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ЗАИНТЕРЕСУВА ....

  ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

  Оценка 

  You have no hope for freedom until you’ve served your time!

  With a countdown of up to 99 hours, you (or your owner) can decide exactly when release is granted. Your arousal will eventually turn into desperation as you watch each second tick by.

   Напишете свой собствен преглед

   Заключваща се BDSM кожена яка с време за заключване

   Заключваща се BDSM кожена яка с време за заключване

   С него мечтите ви за самообвързване стават реалност. Заключващата се кожена яка на MEO може да бъде заключена сигурно за до 100 часа благодарение на цифрово заключване на времето.

   Напишете свой собствен преглед

   Клиентите, които са закупили този продукт, са закупили също и ...

   23 други артикули от същата категория: