От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Пръстени за пенис

Бюлетин

Sport Fucker CockPit - Пръстен за пенис

Добре дошли в CockPit - мястото, където сексуалната ви активност ще се повиши! На Sport Fucker CockPit е перфектният пенис пръстен за твърда като скала ерекция и интензивно удоволствие.

Повече информация

на разположение

    Повече информация

    Добре дошли в CockPit - мястото, където сексуалната ви активност ще се повиши! На Sport Fucker CockPit е перфектният пенис пръстен за твърда като скала ерекция и интензивно удоволствие. Базиран на класическия дизайн "сълза", този пенис пръстен е изработен от по-твърда версия на Liquid Silicone, която все още се усеща мека и гъвкава.

     

    Sport Fucker CockPit има уникална заострена форма, която осигурява ергономично прилягане и ви осигурява по-дълготрайна и по-твърда ерекция. Щом поставите пръстена около пениса си, веднага ще усетите, че той стимулира кръвообращението ви и увеличава усещанията ви. По време на секс всеки път, когато прониквате в партньора си, това ще бъде съпроводено с леко гъделичкащо усещане по перинеума, което ще увеличи неимоверно сексуалната ви мощ.

     

    Този пенис пръстен е идеален за кратки или дълги сеанси. Независимо дали се подготвяте за бърза или продължителна любовна сесия, пенис пръстенът Sport Fucker CockPit ще ви придружава и ще ви помогне да увеличите максимално сексуалното си представяне. Почувствайте силата и издръжливостта, които този пенис пръстен ще ви даде, докато се губите във висините на сексуалното удоволствие.

     

    На Sport Fucker CockPit се предлага в различни цветове - черен, червен или син - така че можете да изберете пръстена, който най-добре отговаря на вашия индивидуален стил и предпочитания. Изработен от висококачествен Liquid Silicone, той е удобен за носене и лесен за почистване. Пригответе се да се изстреляте и да изследвате границите на сексуалното си изживяване - с пръстена за петел като ваш верен спътник Sport Fucker CockPit като ваш верен спътник.

     

    Какво е течен силикон?

     

    Liquid Silicone е истинският вътрешен съвет сред материалите за секс играчки. Той е абсолютно безвреден за кожата, така че е безопасен и приятен за употреба - без компромиси. Освен това е невероятно здрав, така че може да издържи и на най-дивите приключения и все още да остане във върхова форма. А гъвкавостта? Ненадмината! Liquid Silicone се адаптира към всяка възможна форма и все пак предлага необходимата здравина. И най-хубавото от всичко: усещането е невероятно естествено. Накратко: Liquid Silicone е универсалният материал сред материалите за секс играчки, който не оставя нищо желано по отношение на безопасността и удоволствието!

     

    Почистване и грижа за секс играчките от течен силикон?

     

    Секс играчката трябва да се почиства старателно след всяка употреба. Просто я измийте с топла вода и мек сапун. Не се притеснявайте, материалът е водоустойчив и може да се изплакне лесно. Ако желаете, можете дори да използвате специален препарат за почистване на секс играчки, като нашия спрей VERYCLEAN. След почистването трябва да оставите секс играчката си да изсъхне напълно. Най-добре е да я оставите да изсъхне на въздух, а не директно на слънце или на отоплителен уред. Когато е напълно суха, я съхранявайте на чисто и сухо място, далеч от други секс играчки. Най-добре е да я поставите в специална торбичка за съхранение на секс играчки, за да я предпазите от прах и мръсотия. И още един съвет: винаги използвайте правилния лубрикант. Секс играчката на силиконова основа работи много добре с лубриканти на водна основа като Aquameo. Трябва обаче да избягвате лубриканти на силиконова основа, тъй като те могат да атакуват материала. Ако следвате тези прости съвети за грижа, ще се радвате на секс играчката си дълго време!

     

    Повече информация:

     

    • Пръстен за петел от Sport Fucker
    • Sport Fucker CockPit
    • Уникален дизайн.
    • За дълготрайна и по-силна ерекция.
    • Обща дължина: макс. 8,8 см
    • Вътрешен диаметър: приблизително 3,5 см (с възможност за разширяване)
    • Материал: Liquid Silicone
    • Sport Fucker в САЩ и MEO в Германия са реномирани марки, специализирани във висококачествени секс играчки и BDSM продукти. Богатата гама предлага иновативни и секси продукти за всички, които искат да издигнат сексуалните си преживявания на ново ниво. Sport Fucker и MEO са символ на качество, функционалност и максимално удоволствие. Продуктите са внимателно разработени и произведени в съответствие със строги стандарти за качество, за да гарантират безопасно и вълнуващо сексуално изживяване. Този продукт също така е впечатляващ пример за първокласното качество и уникалния дизайн, за които Sport Fucker и MEO са известни.

    Изтегляне

    Пръстени за петел

    Как да сложите пръстен на пениса и как да изберете правилния размер за пръстен на пениса

    Изтегляне (1.21M)

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Macht viel Spaß

    Im Bett mit meinem Mann wurde es etwas langweilig und ich dachte, ich probiere mal einen Penisring aus. Der Ring hat sich wirklich gut angefühlt und die kleine Kugel oben drauf hat mir viel Spaß gemacht. Mit dem Penisring haben wir sicher viel mehr Spaß beim Sex. Ich freue mich schon auf das nächste Mal. Mein Mann und ich hatten wirklich viel Spaß mit dem Penisring.

      Напишете свой собствен преглед

      Sport Fucker CockPit - Пръстен за пенис

      Sport Fucker CockPit - Пръстен за пенис

      Добре дошли в CockPit - мястото, където сексуалната ви активност ще се повиши! На Sport Fucker CockPit е перфектният пенис пръстен за твърда като скала ерекция и интензивно удоволствие.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      30 други артикули от същата категория: