От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Пръстени за пенис

Бюлетин

Sport Fucker Fusion Ring - Пръстен за петел

Насладете се на перфектната комбинация от метал и силикон с Sport Fucker Fusion Ring! Този революционен пенис пръстен съчетава предимствата на двата свята за уникално и интензивно удоволствие. Със своята супермека втулка, изработена от Liquid Silicone, и вградени метални пръчки Sport Fucker Fusion Ring осигурява перфектна опора и стягане на точните места.

Повече информация

на разположение

    Повече информация

    Насладете се на перфектната комбинация от метал и силикон с Sport Fucker Fusion Ring! Този революционен пенис пръстен съчетава предимствата на двата свята за уникално и интензивно удоволствие. Със своята супер мека втулка, изработена от Liquid Silicone, и вградени метални пръчки Sport Fucker Fusion Ring предлага перфектна опора и стягане на точните места.

     

    Усетете по-плътната извивка със стимулиращата метална топка и се насладете на нежното разтягане в свитата област. Този иновативен пенис пръстен от Sport Fucker гарантира интензивно усещане при носене и осигурява максимален комфорт по време на еротичните ви приключения.

     

    На Sport Fucker Fusion Ring е всичко друго, но не и обикновен пенис пръстен. Той е сплав от метал и гъвкава силиконова втулка, която ще ви достави несравнимо удоволствие. Изберете от три различни размера - среден, голям и X- голям - и намерете идеалния за вас. Усетете как пръстенът плътно обгръща пениса и тестисите ви, като същевременно ви осигурява комфортно усещане.

     

    Обогатете сексуалния си живот и опознайте нови върхове на сексуалното удовлетворение с Sport Fucker Fusion Ring. Изпитайте перфектната комбинация от комфорт, възбуда и стимулация и се насладете на незабравими моменти на екстаз.

     

    На Sport Fucker Fusion Ring се предлага в три различни размера, за да осигури перфектно прилягане на всеки пенис. Изберете между Medium с вътрешен диаметър от около 3,2 см, Large с диаметър от около 3,7 см и X-Large с диаметър от около 4,2 см.

     

    Какво е течен силикон?

     

    Liquid Silicone е истинският вътрешен съвет сред материалите за секс играчки. Той е абсолютно безвреден за кожата, така че е безопасен и приятен за употреба - без компромиси. Освен това е невероятно здрав, така че може да издържи и на най-дивите приключения и все още да остане в отлична форма. А гъвкавостта? Ненадмината! Liquid Silicone се адаптира към всяка възможна форма и все пак предлага необходимата здравина. И най-хубавото от всичко: усещането е невероятно естествено. Накратко: Liquid Silicone е универсалният материал сред материалите за секс играчки, който не оставя нищо желано по отношение на безопасността и удоволствието!

     

    Почистване и грижа за секс играчките от течен силикон?

     

    Секс играчката трябва да се почиства старателно след всяка употреба. Просто я измийте с топла вода и мек сапун. Не се притеснявайте, материалът е водоустойчив и може да се изплакне лесно. Ако желаете, можете дори да използвате специален препарат за почистване на секс играчки, като нашия спрей VERYCLEAN. След почистването трябва да оставите секс играчката си да изсъхне напълно. Най-добре е да я оставите да изсъхне на въздух, а не директно на слънце или на отоплителен уред. Когато е напълно суха, я съхранявайте на чисто и сухо място, далеч от други секс играчки. Най-добре е да я поставите в специална торбичка за съхранение на секс играчки, за да я предпазите от прах и мръсотия. И още един съвет: винаги използвайте правилния лубрикант. Секс играчката на силиконова основа работи много добре с лубриканти на водна основа като Aquameo. Трябва обаче да избягвате лубриканти на силиконова основа, тъй като те могат да атакуват материала. Ако следвате тези прости съвети за грижа, ще се радвате на секс играчката си дълго време!

     

    Повече информация:

     

    • Пръстен за пенис в черно
    • Sport Fucker Fusion Ring
    • Материал: Супермеко силиконово покритие, интегрирани метални пръчки и метална топка.
    • Специалният дизайн на пенис пръстена гарантира сигурно прилягане и задържане.
    • Дебело закръгление на пенис пръстена = стимулираща метална топка
    • Вълнообразна зона на пенис пръстена = зона за разтягане
    • Предлага се в 3 размера
    • Среден: вътрешен диаметър: приблизително 3,2 cm
    • Голям: вътрешен диаметър: приблизително 3,7 см
    • Голям: вътрешен диаметър: приблизително 4,2 cm
    • Това не е разтегателен пенис пръстен като някои от другите гъвкави пенис пръстени, които предлагаме. Ако се опитате да разтегнете този пенис пръстен, той вероятно ще се счупи. Ако мислите за него като за метален пръстен с малко повече гъвкавост, този пенис ринг наистина ще ви хареса.
    • Sport Fucker и MEO са известни марки, които са специализирани във висококачествени секс играчки и BDSM продукти. Богатата им гама предлага иновативни и вълнуващи решения за всеки, който иска да издигне сексуалното си изживяване на следващото ниво. Sport Fucker и MEO са символ на качество, функционалност и максимално удоволствие. Продуктите са внимателно разработени и произведени в съответствие със строги стандарти за качество, за да гарантират безопасно и вълнуващо сексуално изживяване. Този продукт също е впечатляващ пример за първокласното качество и уникалния дизайн, за които Sport Fucker и MEO са известни.

    Изтегляне

    Пръстени за петел

    Как да сложите пръстен на пениса и как да изберете правилния размер за пръстен на пениса

    Изтегляне (1.21M)

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Potzenzsteigernd

    Wir waren auf der Suche nach etwas, das unsere Potenz steigert und uns im Bett Spaß macht. Dank dieses Penisrings ist unser Sexleben jetzt viel besser. Der Ring ist hautfreundlich und jederzeit einsetzbar. Er passt super und wir können ihn weiterempfehlen.

      Оценка 

      Superbe

      Superbe anneaux qui procurent un plaisir durable et un durcissement de pénis incroyable

        Напишете свой собствен преглед

        Sport Fucker Fusion Ring - Пръстен за петел

        Sport Fucker Fusion Ring - Пръстен за петел

        Насладете се на перфектната комбинация от метал и силикон с Sport Fucker Fusion Ring! Този революционен пенис пръстен съчетава предимствата на двата свята за уникално и интензивно удоволствие. Със своята супермека втулка, изработена от Liquid Silicone, и вградени метални пръчки Sport Fucker Fusion Ring осигурява перфектна опора и стягане на точните места.

        Напишете свой собствен преглед

        Други клиенти също купиха:

        30 други артикули от същата категория: