От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Двойни вибратори

Бюлетин

Двоен вибратор "Двойна глава - двойно действие"

С впечатляващата си дължина от 42 см и два уникално оформени края, този двоен вибратор осигурява много секси моменти. Единият край на двойния вибратор е с необрязан пенис и вал с кожни гънки за реалистично усещане, а другият край е с обрязан пенис с допълнителни стимулиращи жлебове за интензивна стимулация по време на проникване.

Повече информация

3831/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    С впечатляващата си дължина от 42 см и два уникално оформени края, този черен двоен вибратор осигурява много секси моменти. Единият край на двойния вибратор е с необрязан глас и вал с кожни гънки за реалистично усещане, а другият край е с обрязан глас с допълнителни стимулиращи жлебове за интензивна стимулация по време на проникване.

    Благодарение на изключително гъвкавата си текстура двойният вибратор се адаптира към всяка позиция и с впечатляващата си дължина достига всички сладки места в тялото без усилие. С диаметър от приблизително 3,5 см до 3,7 см, той е с перфектни размери, за да осигури незабравими моменти както за начинаещи, така и за напреднали потребители.

    Double Dildo MEO

    Независимо дали сами или в двойка, този двоен вибратор удвоява удоволствието и изпълнява желанието за дълбоко и задоволително проникване. Детайлното копие на различни форми на главичката на пениса - една обрязана и една необрязана - предлага не само визуално разнообразие, но и ясно осезаемо разнообразие, което прави използването на дилдото още по-вълнуващо.

    Нашето двойно дилдо осигурява многостранно удоволствие, което е съобразено с индивидуалните предпочитания и желания на всеки човек. Независимо дали става дума за жена/жена, жена/мъж, мъж/мъж или соло, този двоен вибратор се адаптира перфектно към всяко съзвездие.

    За двойките жена/жена той предлага възможност да се наслаждават едновременно и да издигнат интимността на ново ниво, докато двойките жена/мъж имат възможност да разширят динамиката на еротичните си срещи чрез взаимно проникване. Двойките мъж-мъж ще го намерят за идеална секс играчка, която позволява синхронизирано проникване.

    Двойният вибратор е отличен спътник и за солови сесии, независимо от пола. Гъвкавостта и дължината му позволяват да се изследват различни позиции и дълбочини на проникване, така че всеки да може да открие и стимулира личните си сладки места.

    Накратко, двойният вибратор е истински универсален инструмент, който е отворен за всеки, който иска да разшири сексуалния си репертоар, благодарение на своята гъвкавост и висока адаптивност. Той ви приканва да предефинирате границите на удоволствието и да се потопите в света на двойното удоволствие.

    Подарете си ненадминато удоволствие с този двоен вибратор и открийте безкрайните възможности на удоволствието.

    Повече информация:

    • Двоен вибратор
    • Цвят: черен
    • Материал: силикон, без фталати
    • Размери: дължина 42 cm, диаметър от 3,5 cm до 3,7 cm.
    • За оптимално удоволствие и безопасност при използването на двойния вибратор препоръчваме да използвате само лубрикант на водна основа, за предпочитане нашия Aquameo. Този специално разработен лубрикант осигурява нежно и гладко проникване и е идеално съчетан със силиконовия материал на двойния вибратор. Трябва да се избягват смазочни материали, съдържащи масло или силикон, тъй като те могат да повредят материала.
    • За почистване препоръчваме да измивате двойния вибратор с топла вода и мек сапун преди и след всяка употреба. След това можете да използвате нашия спрей VERYCLEAN за цялостна дезинфекция. Тази проста процедура за грижа гарантира, че вибраторът ще остане хигиеничен и ще ви доставя удоволствие дълго време.
    • MEO и Aquameo са регистрирани търговски марки на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Ottimo prodotto

    Ottimo prodotto, sia per materiale, maneggevolezze e dimensioni.

      Оценка 

      Très bon produit

      Qualité au top aucune odeur taille ok

        Оценка 

        Better than expected

        I was super impressed with this one, the feel and stiffness of the whole thing is perfect. Very flexible, but not so much that it folds or bends when you use it. I'd say if "normal" is too hard, this is perfect for you!

          Оценка 

          Toll

          Der Dildo fühlt sich wunderbar an. Das Material ist unglaublich gut. Es könnte glatt als Handschmeichler durchgehen. Wenig Verpackung (gut für die Umwelt), kein unangenehmer chemischer Geruch. Sehr biegsam und weich, gleitet sehr gut. Absolute Kaufempfehlung. Nur Gleitmittel auf Wasserbasis verwenden!

            Напишете свой собствен преглед

            Двоен вибратор "Двойна глава - двойно действие"

            Двоен вибратор "Двойна глава - двойно действие"

            С впечатляващата си дължина от 42 см и два уникално оформени края, този двоен вибратор осигурява много секси моменти. Единият край на двойния вибратор е с необрязан пенис и вал с кожни гънки за реалистично усещане, а другият край е с обрязан пенис с допълнителни стимулиращи жлебове за интензивна стимулация по време на проникване.

            Напишете свой собствен преглед

            Други клиенти също купиха:

            19 други артикули от същата категория: