От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Двойни вибратори

Бюлетин

Anal Tsunami - Двоен вибратор с въртящ се двигател

Нов Оферта
  • Anal Tsunami - Двоен вибратор с въртящ се двигател

Сайтът Anal Tsunami е иновативна секс играчка, двоен вибратор с мощен ротационен мотор, който ви дава съвсем ново измерение на аналната/вагиналната стимулация. Позволете на Anal Tsunami на сексуално пътешествие, каквото не сте изпитвали досега! The Anal Tsunami е презареждаем, с дистанционно управление, гъвкав и снабден с функции, които не са виждани досега.

Повече информация

3629/00

149,90 €


-20,00 €

129,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

Повече информация

Сайтът Anal Tsunami е иновативна секс играчка, двоен вибратор с мощен ротационен мотор, който ви дава съвсем ново измерение на аналната/вагиналната стимулация. Позволете на Anal Tsunami на сексуално пътешествие, каквото не сте изпитвали досега! The Anal Tsunami е презареждаем, с дистанционно управление, гъвкав и пълен с невиждани досега функции.

Идеален за двойки, които обичат да експериментират:

Тази секс играчка е особено подходяща за споделена употреба с партньора. Благодарение на двойните си краища тя открива разнообразни възможности за двойките да експериментират заедно. Независимо дали е анално-анален, вагинално-вагинален или вагинално-анален - двойният вибратор може да се използва в различни комбинации, за да задоволи и двамата партньори едновременно. Тази гъвкавост го прави идеална секс играчка за двойки, които искат да разширят сексуалните си преживявания заедно и да изследват нови нива на удоволствие. Възможността да изпитате изключителната сила на Anal Tsunami възможността да изпитате едновременно екстремната сила на Anal Tsunami може значително да увеличи интимността и споделеното удоволствие в партньорството и да предложи напълно нов спектър от еротичнипреживявания.

е чисто високотехнологичен!

Anal Tsunami е на върха на технологиите за секс играчки и предлага мощна комбинация от функции за въртене, осцилация и вибрация. Специалната характеристика на тази секс играчка е мощният въртящ се мотор, който се движи не само напред и назад, но и с кръгови движения. Това осигурява цялостна и интензивна стимулация, която достига до всички места във вас, до които обикновеният вибратор никога не може да достигне. Най-добре е да изгледате нашето видео и да се убедите сами!

С различни нива на въртене и осцилация или вибрация, Anal Tsunami ви отвежда до нови висоти на удовлетворение. Уникалните краища на Anal Tsunami са оформени така, че да стимулират или простатата при мъжете, или G-точката при жените, което може да доведе до екстремни оргазми.

Дистанционното управление на Anal Tsunami предлага много вълнуващи предимства, които правят изживяването още по-вълнуващо и удобно:

  • Контрол с натискането на един бутон: дистанционното управление ви позволява да контролирате прецизно стимулацията и нейната интензивност. Можете да превключвате между различни режими и скорости, без да се налага да докосвате самата секс играчка.
  • Перфектен за двойки: С дистанционното управление партньорът ви може да поеме контрола и да ви развлича до насита. Това може да засили прелюдията и еротичното изживяване и да осигури вълнуващи моменти на изненада.
  • Удобство: Дистанционното управление е особено практично в пози, в които секс играчката е труднодостъпна. Това ви позволява да се концентрирате изцяло върху удоволствието си, без да се притеснявате за настройките на вибратора.


Изработен от висококачествен силикон без фталати Anal Tsunami приятен за тялото и има копринено гладка повърхност за удобно анално или вагинално поставяне. За да не се повреди висококачественият материал, на Anal Tsunami трябва да се използва само с лубриканти на водна основа, като Aquameo или Alphamale Aqua.

Тази секс играчка е и водоустойчива до IPX5, което означава, че може да издържа на ниско налягане на водата и течности. Anal Tsunami също така може да се презарежда чрез USB порт, така че не са необходими батерии.

С обща дължина от приблизително 30 см, от които приблизително 13 см могат да се поставят от всяка страна, и максимален диаметър от приблизително 40 мм, Anal Tsunami осигурява интензивно и абсолютно задоволително изживяване, което ще зарадва както начинаещите, така и опитните потребители.

Почистване на Anal Tsunami:

Почистването на Anal Tsunami е просто и ясно Anal Tsunami е просто и неусложнено. Тъй като е изработен от висококачествен силикон и ABS пластмаса, той може да се почиства с мек сапун и топла вода или с нашия спрей VERYCLEAN.

Допълнителна информация:

  • Стимулация на простатата и G-точката за по-интензивни оргазми.
  • Уникално кръгово движение за по-силна и цялостна стимулация.
  • Размери: обща дължина 30,4 cm, дължина за поставяне 12,6 cm x 2, диаметър (за поставяне) 4 cm, обиколка 12 cm.
  • Материал: Премиум силикон (без фталати, копринено мек, щадящ тялото материал), ABS
  • Устойчив на пръски IPX5
  • Може да се зарежда чрез включения в комплекта USB кабел
  • Време за зареждане 150 минути
  • Време за работа 30 минути
  • Използвайте само с лубриканти на водна основа, като Aquameo или Alphamale Aqua

Това също може да ви интересува:

ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

Все още няма коментари на клиенти

Напишете свой собствен преглед

Anal Tsunami - Двоен вибратор с въртящ се двигател

Anal Tsunami - Двоен вибратор с въртящ се двигател

Сайтът Anal Tsunami е иновативна секс играчка, двоен вибратор с мощен ротационен мотор, който ви дава съвсем ново измерение на аналната/вагиналната стимулация. Позволете на Anal Tsunami на сексуално пътешествие, каквото не сте изпитвали досега! The Anal Tsunami е презареждаем, с дистанционно управление, гъвкав и снабден с функции, които не са виждани досега.

Напишете свой собствен преглед

Други клиенти също купиха:

19 други артикули от същата категория: