От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Полицейски белезници

Бюлетин

Clejuso - Тежки полицейски белезници - № 13

Особено тежки и впечатляващи полицейски белезници № 13 на Clejuso от Золинген. Въпреки голямото си тегло от около 1 кг тези белезници са сравнително удобни, тъй като имат широки контактни повърхности. По този начин тежестта на белезниците се разпределя особено добре и те не се врязват.

Повече информация

4154/13

139,90 €


-40,00 €

99,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Особено тежки и впечатляващи полицейски белезници № 13 на Clejuso от Золинген. Въпреки голямото си тегло от около 1 кг тези белезници са сравнително удобни, тъй като имат широки контактни повърхности. По този начин тежестта на белезниците се разпределя особено добре и те не се врязват. С многостранно заключване, подходящи за тесни и широки китки, тези полицейски белезници са първият избор за BDSM сеанс.

    Освен впечатляващото тегло и голямата ширина, тези немски белезници могат да предложат и някои други предимства.

    Полицейските белезници са оборудвани с плъзгач за бързо заключване, който гарантира бързо и сигурно фиксиране само с едно докосване на пръста. След като белезниците са здраво закрепени около китките на партньора ви, здравата верига от две звена ограничава свободата му на движение толкова силно, че той е във ваша милост. Тъй като малките, контролирани движения все още са възможни, партньорът ви все още е на разположение за всякакви "творчески задачи" по време на робството. Допълнителната тежест на белезниците винаги ще напомня на вашия Sub за ситуацията, в която се намира.

    С 16 позиции на заключване и променлив вътрешен диаметър от 155 до 225 мм, белезниците могат да се регулират много прецизно и позволяват връзването и на субки с по-силни китки. За разлика от други големи белезници, белезниците № 13 на Clejuso позволяват да се ограничават и китки със среден размер.

    Повече информация:

    • Полицейски белезници от Германия
    • Производител: Clejuso
    • Белезници за ръце със свързваща верига
    • Материал: стомана, никелирано покритие
    • Тегло: 1,000 грама
    • Най-малка вътрешна обиколка: 155 мм
    • Най-голяма вътрешна обиколка: 225 mm
    • Clejuso, марката за белезници и вериги за крака, означава Clemen & Jung, германска компания, специализирана в производството на висококачествени продукти за сигурност. Дружеството е базирано в Золинген, град в Северен Рейн-Вестфалия, който винаги е бил известен с висококачествените си прибори за хранене и метални изделия. Clejuso е известна с висококачествените си белезници за ръце и крака, които се използват от полицията, службите за сигурност и правоприлагащите органи по целия свят. Продуктите на Clejuso се характеризират с издръжливост, надеждност и безопасност. Освен това Clejuso е популярна и сред любителите на BDSM и робството, тъй като продуктите отговарят на високите изисквания за качество и безопасност в този контекст.

     

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    exelente

    en mode abandonné, robuste et fiable. utilisé depuis 1 ans et 6 mois d'usage mensuel ,-)

      Оценка 

      Robuste

      Un peu lourd (1kg) mais c'est la condition de la robustesse. Très facile à ouvrir et fermer. Livré avec 2 clés

      • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
      Оценка 

      Starke Ausführung und große Sicherheit

      Neben dem beeindruckenden Gewicht und der sicheren Stärke hat das Handfessel Modell auch einige weitere Vorzüge zu bieten. Darunter der Schnellverriegelungsschieber, der das Anlegen der Handschelle selbst dann noch erlaubt, wenn es hoch und hektisch hergeht. Mit 16 Schließpositionen und einem variablen Innendurchmesser von 155 bis 225 Millimetern kann die Handfessel sehr genau angepasst werden und erlaubt auch das Fixieren von Personen mit stärkeren Handgelenken. Anders als bei extremen Sondergrößen lassen sich mit dem Handfessel Modell von Clejuso allerdings auch durchschnittliche Größen umfassen. Die kurze Kettenverbindung mit zwei Gliedern sorgt zudem für eine effektive Einschränkung der Bewegungsfreiheit.

      • 3 от 3 клиенти намериха този преглед за полезен.

      Напишете свой собствен преглед

      Clejuso - Тежки полицейски белезници - № 13

      Clejuso - Тежки полицейски белезници - № 13

      Особено тежки и впечатляващи полицейски белезници № 13 на Clejuso от Золинген. Въпреки голямото си тегло от около 1 кг тези белезници са сравнително удобни, тъй като имат широки контактни повърхности. По този начин тежестта на белезниците се разпределя особено добре и те не се врязват.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      5 други артикули от същата категория: