От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Луксозни анални тапи

Бюлетин

Златна анална запушалка с диамант

Искате да блести между задните ви части? Нищо не е по-лесно с този златен анален щепсел от MEO®. Нашият тежък анален щепсел в златист цвят с диамант впечатлява с кристал с блясъка на истински скъпоценен камък.

Повече информация

2816/00

на разположение

    Повече информация

    Искате да блести между задните ви части? Нищо не е по-лесно с този скъпоценен златен анален щепсел от MEO®. Нашият тежък анален щепсел в златист цвят с диамант впечатлява с кристал с блясъка на истински скъпоценен камък.

     

    Благодарение на заоблената си, ергономична форма нашият анален щепсел приляга перфектно и позволява чудесна стимулация. Материалът е особено тежък, щадящ кожата и хипоалергенен. Чрез редовни тренировки можете не само да улесните аналния контакт с нашия butt plug, но и да го направите много по-красив.

     

    Кръглата основа е завършена с голям, блестящ кристал с дизайн на червен ромб - секси акцент и същевременно гаранция за безопасна солова игра. Безшевната, гладка повърхност е приятна на допир и улеснява почистването.

     

    По-широкият край със скъпоценни камъни служи като тапа, за да предотврати пълното плъзгане на аналната тапа. Носете butt plug толкова дълго, колкото желаете - било то непосредствено преди анален акт, за да отпуснете и разтегнете ануса, или по-дълго, за да тренирате сфинктерните мускули в дългосрочен план.

     

    За мъже и жени! Когато жената носи нашето анално бижу по време на секс, вагината се свива, което прави усещането по-приятно и за двамата партньори. Освен това аналната тапа с диамант стимулира всички ерогенни зони по време на употреба. Ако мъжът използва нашия анален щепсел, простатата се стимулира и по този начин осигурява още по-интензивно усещане по време на секс и по-силен оргазъм. Нашата анална тапа с диамант може да се използва както анално, така и вагинално.

     

    Материалът на този анален щепсел е твърд и се усеща чудесно в ръката. Металът е по-тежък от другите анални играчки и създава специално изживяване в комбинация с хладното усещане. Материалът може да бъде охладен или леко затоплен предварително и по този начин стимулира на различно ниво от аналните тапи, които не са изработени от метал.

     

    Употреба и почистване на аналната тапа с диамант:

     

    С подходящия лубрикант за анални тапи е още по-забавно! Затова, моля, използвайте аналната тапа само с лубрикант на водна основа, като Aquameo ® или Alphamale ®. Трябва да почиствате аналната тапа преди и след употреба с нашия спрей VERYCLEAN.

     

    Повече информация:

     

    • Анални бижута
    • Анален щепсел с искрящ кристал от MEO Германия.
    • Перфектен и като необикновен подарък за много специален човек
    • Металът веднага абсорбира топлината на тялото и е много удобен за носене.
    • Може да се използва както анално, така и вагинално
    • Подходящ за постоянно носене (24/7)
    • Материал: алуминий, повърхностно обработен, акрилно стъкло
    • Размери: дължина 7 cm, дължина за поставяне 5 cm, диаметър 2,5 cm

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Super Hochwertiger Plug in edlem Design

    Hochwertig und fühlt sich aufgrund des Gewichtes sehr angenehm an. In Gold wirkt er sehr edel.

      Оценка 

      leggero, maneggevole e piacevole

      leggero, maneggevole e piacevole nell'utilizzo sia per me che per lui! la qualità è molto buona , l'estetica d'effetto, lo consiglio.

      • 0 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

      Напишете свой собствен преглед

      Златна анална запушалка с диамант

      Златна анална запушалка с диамант

      Искате да блести между задните ви части? Нищо не е по-лесно с този златен анален щепсел от MEO®. Нашият тежък анален щепсел в златист цвят с диамант впечатлява с кристал с блясъка на истински скъпоценен камък.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      13 други артикули от същата категория: