От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Колан за робство

Бюлетин

Колан за робство от телешка кожа - черен/жълт

Този ръчно изработен колан за робство в наситено черно с жълт кант и контрастни шевове е не само чудесен BDSM аксесоар, но и препратка към традиционното робство Hanky Code.

Повече информация

3520/00

289,90 €


-40,00 €

249,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Този ръчно изработен колан за робство в наситено черно с жълт кант и контрастни шевове е не само чудесен BDSM аксесоар, но и препратка към традиционното робство Hanky Code. Ръчно изработен в Италия от най-фината телешка кожа, този колан за робство не само е символ на най-високо качество и привлекателен дизайн, но и дискретно изразява определени предпочитания. В този случай това е жълтият цвят Hanky Code традиционно означава "водни спортове".

     

    Нашият колан за кабала е очарователен ежедневен аксесоар от италианска кожа, който за нула време може да се превърне в чифт регулируеми белезници с катарами. Този продукт е посветен на всички, които обичат да бъдат водени от внезапни страсти...

     

    Ръчно изработен в Италия, този колан за робство представлява най-високо качество и прецизна изработка. Той олицетворява не само италианския дизайн, но и иновациите и функционалността. Всеки детайл - от изработката до металните компоненти - е внимателно обмислен. Катарамите са завършени с ценно рутениево покритие, което не само осигурява тъмно, луксозно покритие, но и предлага допълнителна защита. Освен това всички метални компоненти не съдържат никел, което е особено подходящо за чувствителна кожа и предотвратява алергии. Дизайнът е завършен с най-добрата телешка кожа от Италия, която е известна със своята еластичност и издръжливост и следователно гарантира удобството и дълготрайността на колана. С този колан за робство инвестирате в част от лукса и италианския начин на живот, който съчетава функционалност и естетика.

     

    Но този колан е не само стилен, той е и функционален. Той може да се носи като ежедневен аксесоар и за нула време се превръща в лесно регулируеми белезници за ръце или глезени. Колко често сте изпитвали желание да вържете партньора си и да му попречите да избяга от вашите секси фантазии? Сега можете да направите точно това, като просто издърпате колана от панталона си. Коланът всъщност се състои от две отделни, по-къси ленти, всяка от които е широка 3 см и може да се регулира поотделно до дължина 60 см. Закопчалките могат да се закопчават с два малки винтови конектора за вериги (включени в комплекта) или с катинарите MEO. С всички тези предимства този колан за робство предлага комбинация от качество, стил и гъвкавост, която рядко се среща при BDSM продуктите.

     

    Допълнителна информация:

     

    • Колан за робство, оборудван с две заключващи се катарами.
    • Нашият колан е изработен от опитни майстори в Италия с най-висока прецизност. Меката телешка кожа не само прави колана удобен за носене, но и му придава луксозен вид.
    • Универсален размер.
    • Коланът може да се регулира индивидуално по размер.
    • 100% телешка кожа, винтовият конектор за верижката и катарамите на колана са покрити с рутений, без съдържание на никел.
    • Размери: дължина 2 x 60 см (24 инча) и ширина 3 см (1,18 инча).

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Wir sind begeistert

    Qualität scheint sehr gut zu sein. Angenehm zu tragen, gute Verarbeitung.

      Оценка 

      Seems very very good

      Appears to be made to last

        Напишете свой собствен преглед

        Колан за робство от телешка кожа - черен/жълт

        Колан за робство от телешка кожа - черен/жълт

        Този ръчно изработен колан за робство в наситено черно с жълт кант и контрастни шевове е не само чудесен BDSM аксесоар, но и препратка към традиционното робство Hanky Code.

        Напишете свой собствен преглед

        4 други артикули от същата категория: