От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Колан за робство

Бюлетин

Колан за робство от телешка кожа - черен/бял

Ръчно изработен в Италия, този колан за робство в наситено черно с бели акценти е не само елегантен аксесоар, но и деликатно намигване към традиционните Hanky Code.

Повече информация

3517/00

289,90 €


-40,00 €

249,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Ръчно изработен в Италия, този колан за робство в наситено черно с бели акценти е не само елегантен аксесоар, но и деликатно намигване към традиционните Hanky Code. Шедьовър на италианското майсторство, изработен от първокласна телешка кожа, той не само въплъщава луксозен дизайн и най-високо качество, но и деликатно загатва за индивидуалните предпочитания. Със своите бели шевове и кантове белите детайли символизират Hanky Code за "мастурбация" ...

     

    Нашият колан за робство е очарователен ежедневен аксесоар от италианска кожа, който за нула време може да се превърне в чифт регулируеми белезници с катарами. Този продукт е посветен на всички онези, които обичат да бъдат водени от внезапни страсти...

     

    Ръчно изработен в Италия, този колан за робство представлява най-високо качество и прецизна изработка. Той олицетворява не само италианския дизайн, но и иновациите и функционалността. Всеки детайл - от изработката до металните компоненти - е внимателно обмислен. Катарамите са завършени със скъпоценно рутениево покритие, което не само осигурява тъмен, луксозен завършек, но и предлага допълнителна защита. Освен това всички метални компоненти са без никел, което е особено подходящо за чувствителна кожа и предотвратява алергии. Дизайнът е завършен с най-добрата телешка кожа от Италия, която е известна със своята еластичност и издръжливост и следователно гарантира комфорта и дълготрайността на колана. С този колан за робство инвестирате в част от лукса и италианския начин на живот, който съчетава функционалност и естетика.

     

    Но този колан е не само стилен, той е и функционален. Той може да се носи като ежедневен аксесоар и за нула време се превръща в лесно регулируеми белезници за ръце или глезени. Колко често сте изпитвали желание да вържете партньора си и да му попречите да избяга от вашите секси фантазии? Сега можете да направите точно това, като просто издърпате колана от панталона си. Коланът всъщност се състои от две отделни, по-къси ленти, всяка от които е широка 3 см и може да се регулира поотделно до дължина 60 см. Закопчалките могат да се закопчават с два малки винтови конектора за вериги (включени в комплекта) или с катинарите MEO. С всички тези предимства този колан за робство предлага комбинация от качество, стил и гъвкавост, която рядко се среща при BDSM продуктите.

     

    Допълнителна информация:

     

    • Колан за робство, оборудван с две заключващи се катарами.
    • Нашият колан е изработен от опитни майстори в Италия с най-висока прецизност. Меката телешка кожа не само прави колана удобен за носене, но и му придава луксозен вид.
    • Универсален размер.
    • Коланът може да се регулира индивидуално по размер.
    • 100% телешка кожа, винтовият конектор за верижката и катарамите на колана са покрити с рутений, без съдържание на никел.
    • Размери: дължина 2 x 60 см (24 инча) и ширина 3 см (1,18 инча).

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Perfect bondage belt for all ocassions

    Really smart and geniune leather, very pleased with this purchase

      Напишете свой собствен преглед

      Колан за робство от телешка кожа - черен/бял

      Колан за робство от телешка кожа - черен/бял

      Ръчно изработен в Италия, този колан за робство в наситено черно с бели акценти е не само елегантен аксесоар, но и деликатно намигване към традиционните Hanky Code.

      Напишете свой собствен преглед

      4 други артикули от същата категория: