От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Дилда

Бюлетин

Желиран дилдо 22 cm

Нашият лилав желиран вибратор ще ви доведе до анален екстаз! С дължина 21,5 см той може да е малко по-голям от другите вибратори, но благодарение на гладката си повърхност е особено лесен за поставяне. Перфектно извито и особено гъвкаво, това дилдо лесно ще достигне до P-точката ви.

Повече информация

3080/00

на разположение

    Повече информация

    Нашият лилав желиран вибратор ще ви доведе до анален екстаз! С дължина 21,5 см той може да е малко по-голям от другите вибратори, но благодарение на гладката си повърхност се поставя особено лесно. Перфектно извито и особено гъвкаво, това дилдо лесно ще достигне до P-точката ви.

     

    Акценти:

     

    • Желирано дилдо със засмукваща основа.
    • Дилдото бързо приема температурата на тялото ви.
    • Супер външен вид: С ясно изразени жилки, изпъкнал глас и дебели топчета.
    • Силна всмукателна основа: Залепва за гладки повърхности и ви позволява да се наслаждавате без ръце. Може да се използва и в каишка или колан.
    • Еластичен и гъвкав: Перфектната комбинация от твърд и същевременно приятно гъвкав.
    • Железен в съвършенство: Висококачественият, абсолютно приятелски за тялото винилов материал е просто страхотен за усещане!

     

    Какво е специалното в този желиран вибратор?

     

    Това дилдо има формата на истински пенис и се усеща чудесно благодарение на висококачествения желиран материал, от който е изработено. Материалът придава на дилдото перфектна твърдост и подходяща гъвкавост за разнообразни позиции и пози. Засмукващата чашка от долната страна дава възможност за използване на вибратора без ръце. Желираният дилдо е перфектният дилдо, когато става въпрос за пълно задоволяване на вашето анално удоволствие. Пухкавата главичка прониква, докато изразеното жилкуване интензивно стимулира ерогенните ви зони. Специалният желиран материал е чудесно хлъзгав и гъвкав, без да му липсва необходимата твърдост. Идеален за вълнуващи солови секс приключения или заедно с партньора ви. Между другото, познавате ли нашия "релаксатор за сфинктери" EXTREMEO? Спрей, който ви помага да въведете този вибратор анално, безболезнено.

     

    Как да почистя желеобразния вибратор?

     

    Почиствайте Jelly Dildo с вода и мек сапун. Ако искате да почистите по-обстойно, моля, използвайте нашия спрей VERYCLEAN.

     

    Повече информация:

     

    • Желиран дилдо
    • Материал: винил (желе), без фталати
    • Размери: Дължина 21,5 см, дължина за поставяне 15,8 см, диаметър 3,8 см
    • Дилдото може да се използва с всички лубриканти на MEO. Препоръчваме нашите лубриканти на силиконова основа FUCKSLUT или EZ2FUCK.
    • Дилда от желе: Желето е реалистичен материал! Пластмасата има свойства, подобни на TPE/TPR, които гарантират, че дилдото бързо поема температурата на тялото ви. С малко лубрикант той има хлъзгава повърхност и е едновременно еластичен и твърд. Това означава, че с желеобразен вибратор можете да очаквате не само гладки пътувания, при които секс играчката се плъзга нежно във и извън вас, но и идеално твърд материал, който няма да поддаде дори когато нещата станат малко по-диви. С желиран вибратор соло приключението ви ще се усеща почти като истински секс.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Jolie, belle taille, et belle forme

    Très jolie, le transparent apporte une touche d’élégance

      Оценка 

      Excellent quality

      I had already tried this dildo at a friend's house and knew straightaway that I wanted one for myself. It is made from a very soft jelly material and this helps with insertion as it alters shape once pressure is applied and "finds it's way in".

      • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

      Напишете свой собствен преглед

      Желиран дилдо 22 cm

      Желиран дилдо 22 cm

      Нашият лилав желиран вибратор ще ви доведе до анален екстаз! С дължина 21,5 см той може да е малко по-голям от другите вибратори, но благодарение на гладката си повърхност е особено лесен за поставяне. Перфектно извито и особено гъвкаво, това дилдо лесно ще достигне до P-точката ви.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      30 други артикули от същата категория: