От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Real Ass Play

Бюлетин

EXCESS butt plug от Dr. Sado - Анален BDSM

EXCESS от Dr. Sado: Нищо за начинаещи - Гигантът сред BDSM тапите! Името EXCESS за този чудовищен butt plug олицетворява прекомерното и екстремното. Това не е просто анален щепсел, а предизвикателство, изявление, а за някои може би и цел.

Повече информация

на разположение

    Повече информация

    EXCESS от Dr. Sado: Нищо за начинаещи - Гигантът сред BDSM тапите! Името EXCESS за този чудовищен butt plug от серията Extremeo въплъщава безграничното, прекомерното и екстремното. Това не е просто анален щепсел, това е предизвикателство, изявление и за някои може би цел. "Excess" на английски означава "излишък" или "излишък" и по този начин олицетворява точно това, за което става дума в този butt plug: величие и интензивност отвъд обичайното.

     

    EXCESS butt plug от д-р Садо:

     

    Д-р Садо, визионер и изобретател в света на BDSM, е създал забележителния butt plug EXCESS за серията Extremeo на MEO. Този уникален butt plug кани любителите на екстремната анална стимулация на пътешествие към неизследвани и интензивни кулминации. Името "Екстрийм" подсказва за прекаляване и излизане извън нормите и границите. Визията на д-р Садо беше да създаде ексклузивен butt plug, който да предизвика потребителите да надхвърлят физическите и емоционалните си граници, като същевременно осигури безопасен начин за разширяване на аналните възможности и възприемчивост.

     

    butt plugEXCESS впечатлява с впечатляващия си размер и детайлен, почти дяволски дизайн. Butt plug EXCESS е подходящ не само за солови сесии, но и позволява интензивни моменти на секс в рамките на BDSM взаимоотношения, които са както физически, така и емоционално обогатяващи. Като допълнение към гамата Extremeo, този butt plug е създаден, за да улесни интензивните и по-смели сексуални преживявания. Той създава връзка между размера и интензивността и открива ново измерение на аналните преживявания.

     

    В допълнение, butt plug EXCESS е също така изявление и покана да изследвате по-интензивните и тъмни страни на собственото си удоволствие. Той ви насърчава да интерпретирате и предефинирате собственото си удоволствие, аналната стимулация и собствените си граници. С butt plug EXCESS нашите много опитни клиенти могат да се потопят в света на екстремната анална стимулация и да се отправят на пътешествие към върховния екстаз.

     

    Стигнете до границите си и отвъд тях с butt plug EXCESS!

     

    Аналната стимулация никога не е била толкова интензивна! На EXCESS butt plug е разработен за тези, които търсят върховно усещане за анална стимулация, които искат да изпитат екстремното и да изпробват личните си граници, а може би дори да ги надминат. С внушителния си размер и интензивната стимулация, която идва с него, този butt plug от Dr. Sado означава сексуално преживяване, което далеч надхвърля обикновеното.

     

    Повече е ПОВЕЧЕ: Как butt plug EXCESS Ще направи революция в сексуалния ви живот!

     

    В света на играчките за анален секс EXCESS е гигант, колос, който носи покана за изключително удоволствие и прекомерна наслада. В контекста на сексуалното изследване и BDSM практиките butt plug символизира EXCESS символизира и желанието да се играе със собствените физически граници и издръжливост. Той символизира интензивно физическо преживяване и може да се използва като инструмент за власт и подчинение в контекста на BDSM.

     

    Максимално удовлетворение: EXCESS ви отвежда до границите на възможностите ви!

     

    В допълнение, butt plug EXCESS е и изявление за всички онези, които, верни на мотото "повече е повече", не искат да правят компромиси в сексуалното си изразяване. Тук, в преносния смисъл на думата, "не се изсипва бобът, а се изсипва бобът". По този начин тя означава и известен разкош, безгранично и без задръжки живеене от похот, което много от нашите клиенти вероятно ще намерят за освобождаващо и удовлетворяващо.

     

    Силна фиксация, удоволствие без ръце: Вашият EXCESS Аналната тапа остава там, където искате.

     

    Д-р Садо отдава голямо значение на перфектната функционалност. Благодарение на силната си засмукваща чашка EXCESS butt plug здраво към всички гладки повърхности. Това гарантира сигурно и стабилно фиксиране, докато ръцете ви са свободни да се посветите на други секси дейности. Независимо дали ще поставите butt plug на Dr. Sado на стената, на пода или на друга подходяща повърхност, той ще остане здраво на мястото си EXCESS Аналната тапа остава сигурно на мястото си. Така че можете да се концентрирате изцяло върху удоволствието си и да изживеете незабравими мигове на екстаз, без да се притеснявате за задържането на аналната тапа EXCESS На аналната тапа.

     

    Вашият избор, вашето удоволствие: Изберете своето EXCESS Анален щепсел!

     

    Всяко тяло е уникално и всеки човек има индивидуални предпочитания. Ето защо д-р Садо ви предлага butt plug EXCESS в два различни размера. Така че можете да изберете версията, която най-добре отговаря на вашите нужди и предпочитания.

     

    • Размер М = чудовищен: обща дължина 23 см, дължина за поставяне 19 см, горен диаметър приблизително 4,5 см, максимален диаметър 6 см, диаметър на основата приблизително 9,7 см
    • Размер L = много чудовищен: обща дължина 24 cm, дължина за поставяне 21 cm, диаметър на върха приблизително 5,5 cm, максимален диаметър 8 cm, диаметър на основата приблизително 11 cm.

     

    Това прави butt plug EXCESS безпогрешен и силен символ на света на сексуалния излишък. Свят, в който излишъкът е не само добре дошъл, но и желан.

     

    Допълнителна информация:

     

    • EXCESS - Страхотно butt plug
    • Безграничен екстаз: The EXCESS надхвърля всички граници!
    • Ръчно изработена анална запушалка с вендуза от серията Extremeo.
    • Предлага се в два размера.
    • butt plug EXCESSS е анален щепсел, разработен от д-р Садо.
    • Extremeo ® е регистрирана търговска марка на MEO Германия.
    • Материал: силикон, не съдържа фталати.
    • Използване на EXCESS Аналната тапа може да бъде вълнуващо преживяване, ако знаете как да го правите правилно. За да улесните поставянето, препоръчваме нашия Extremeo спрей, който отпуска сфинктерния мускул и прави поставянето на аналната тапа по-приятно EXCESS Аналната тапа по-приятна.
    • Когато използвате секс играчки, изработени от силикон, като напр EXCESS Когато използвате секс играчки от силикон като аналната тапа, трябва да се избягват лубриканти на силиконова основа, тъй като те могат да атакуват материала. Вместо това препоръчваме лубриканти на водна основа като Aquameo или Alphamale Aqua, които осигуряват приятно усещане и са безопасни за използване със силиконовата анална тапа EXCESS Могат да се използват безопасно със силиконовата анална тапа. Апликатор за Lube Shooter или лубрикант допълнително оптимизира изживяването, като позволява по-дълбоко и равномерно разпределение на лубриканта. Това прави поставянето на EXCESS Това прави поставянето на аналната тапа по-удобно и по-безопасно, тъй като достатъчното количество лубрикант намалява триенето и риска от нараняване. След всяка употреба аналната тапа трябва да се EXCESS Тапа трябва да се почисти добре. За тази цел препоръчваме нашия VERYCLEAN спрей, който осигурява цялостно и хигиенично почистване и прави аналната тапа готова за следващото анално поставяне EXCESS Аналната тапа готова за следващото анално приключение.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Geiles Teil

    Geiles Design, perfekte Größe und super Material.
    Los geht's!
    Neuer Liebling in der Kiste

      Оценка 

      my tight ass now looks like a pussy

      This really destroyed my ass. Before I bought it I thought it was bigger but after having it late for about 5 hours trying to put its head in my anus. It was painful. after using it 5 more times it's still challenging to fit the head in my ass. the head is really hard but over time you start to understand and enjoy it. Good luck!

        Оценка 

        Definitely recommend buying!!

        Fantastic!! Stretched me real good and the texture felt amazing, even the suction cup worked really well!! Thank you Dr. Sado!

          Напишете свой собствен преглед

          EXCESS butt plug от Dr. Sado - Анален BDSM

          EXCESS butt plug от Dr. Sado - Анален BDSM

          EXCESS от Dr. Sado: Нищо за начинаещи - Гигантът сред BDSM тапите! Името EXCESS за този чудовищен butt plug олицетворява прекомерното и екстремното. Това не е просто анален щепсел, а предизвикателство, изявление, а за някои може би и цел.

          Напишете свой собствен преглед

          Други клиенти също купиха:

          30 други артикули от същата категория: