От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Категории

Бюлетин

Информация за доставка

 

Кога може да бъде извършена доставката, зависи от конкретния артикул. Ако в изгледа на детайлите на артикула не е показана информация за доставката, ние ще доставим няколко дни след получаването на поръчката ви. Точното време за доставка зависи от допълнителни фактори, като например наличността на стоките.

По принцип разполагате с различни възможности да повлияете на датата на доставка:


Експресна доставка:

 

С експресната доставка можете да получите пратката си още на следващия ден.


Доставка на желаната дата: С експресна доставка можете да се възползвате от възможността за доставка на желаната дата:

 

Ако не бързате толкова, но искате стоките ви да бъдат доставени на желана дата, можем да ви предложим и това.

 

В нашия Център за помощ ще намерите информация и по следните теми: Разходи за доставка, износ, дискретност и доклади за щети.

 

 

Информация за срока на доставка

 

Нашите артикули обикновено са налични за незабавна доставка. Съществуват обаче различни възможни срокове за доставка. В зависимост от избрания артикул времето за доставка може да бъде 3-5 дни, а в редки изключителни случаи - до 8-10 седмици.

Моля, обърнете внимание и на информацията за експресна доставка или доставка на желаната дата.

 

 

Експресна услуга

 

Поръчано днес, доставено възможно най-бързо

 

С експресната доставка можете да получите пратката си най-рано на следващия ден.


Просто изберете услугата по време на процеса на поръчване. Заплащате само една допълнителна такса за всяка поръчка. Доплащането зависи от теглото на пратката и дестинацията. Освен това се прилагат обичайните разходи за доставка.

 


 

 

Разходи за доставка

 

MEO иска да пазарувате спокойно и да получите поръчаните стоки бързо, евтино и безопасно. Ето защо сме направили нашите условия за доставка възможно най-прости и прозрачни за вас:

 

След като влезете в системата с потребителското си име и парола или след като се регистрирате за първи път, ще видите актуалните разходи за доставка в кошницата си за пазаруване. По този начин преди да купите ще знаете дали и колко ще бъдат разходите за доставка.

 

Доставка извън Германия

 

Доставяме в цял свят - до всички държави

 

Стандартните срокове за доставка (доставка чрез UPS или UPS Express) са приблизително 2-3 дни в рамките на Европейския съюз и приблизително 5 дни за всички останали държави. Точното време за доставка зависи от допълнителни фактори, като например наличността на стоките.

Дискретност - без проблеми през митниците

В Европейския съюз продуктите и услугите се облагат с ДДС. Поради приложимите закони MEO трябва да начислява германски ДДС върху пратките до всички държави в Европейския съюз. Размерът на ДДС за всички поръчки, изпратени до адрес за доставка в Европейския съюз, ще бъде посочен на последната страница на вашата поръчка, в потвърждението на поръчката по имейл и във фактурата, приложена към доставката. Цената в евро, посочена на уебсайта B2C за клиенти, пребиваващи в ЕС, е с включен ДДС.

 

За поръчки от държави извън ЕС използваме различни, отделни ценови листи (например ценова листа Швейцария). Тук не е посочен данък върху добавената стойност.

 

Моля, имайте предвид, че поръчките за доставки извън Европейския съюз може да подлежат на специфични за страната данъци и мита.

 

В митническите формуляри за писма и колети до страни извън ЕС е посочена стойността на артикулите, включени в доставката, по видове продукти. Митническите служби могат да отворят писмата и пратките за проверка, като ние нямаме контрол върху това. При изпращане на поръчката ви извън ЕС обикновено се начисляват митнически или вносни такси, след като пратката достигне вашата страна. Таксите за митническо оформяне са за ваша сметка; ние нямаме контрол върху тези такси и не можем да предвидим техния размер. Митническите разпоредби се различават значително в отделните държави. Ако желаете да получите повече информация по този въпрос, най-добре е да се свържете с местната митническа служба. Моля, имайте предвид, че като вносител трябва да спазвате разпоредбите на съответната държава.

 

MEO препоръчва UPS като доставчик на транспортни услуги за дискретна, бърза и сигурна доставка. .

 

Дискретност

 

Дискретността е много важна за нас в MEO. От години имаме опит в доставките на високопоставени лица, обществени фигури, политици и ВИП личности.

 

Доставка на пратки:

 

Всички пратки на MEO се доставят по пощата или чрез UPS, неутрално опаковани с дискретна информация за подателя. Никой не може да разбере какво има в пратката. Нашите пратки са здраво и сигурно опаковани и върху тях няма реклама. Вашата неприкосновеност на личния живот е близо до сърцата ни!

 

Разбира се, ще извършим доставки и на желани от вас адреси (например опаковъчни станции, до вашия офис или до приятел).

 

Вашите лични данни:

 

Вашите лични данни са в безопасност с MEO! Защитата и сигурността на данните са от голямо значение за нас. Чрез компетентността на нашите служители в областта на защитата на данните и постоянното оптимизиране на всички технически принципи за сигурност MEO непрекъснато подобрява сигурността и на Вашите данни. Повече информация можете да намерите на нашите страници за защита на данните. Всеки служител на MEO е договорно задължен да спазва нашите указания за защита на данните.

 

Извлечение от кредитната карта:

 

В извлечението от кредитната ви карта няма да се появи информация за закупените от вас продукти.

 

Реклама:

 

Няма да получавате никакви реклами от нас нито по електронна поща, нито с писма - освен ако не сте поръчали това изрично във Вашия профил (Моите данни - My MEO).

 

Желана дата на доставка

 

Ние ще Ви доставим всички статии в деня, който желаете. Доставката ще бъде извършена на 3-ия или 5-ия работен ден след получаването на Вашата поръчка по телефона или онлайн, в зависимост от артикула.

По време на процеса на поръчка изберете доставка на желаната дата и ни кажете предпочитаната от вас дата.

За артикулите, които се изпращат по пощата или чрез UPS, можете да изберете желаната дата на доставка от понеделник до петък. За съжаление нямаме влияние върху сутрешната или следобедната доставка.

 

Повредени пратки

 

Ние ще опаковаме вашата поръчка възможно най-сигурно. Използваме сигурни и сертифицирани картонени кутии за доставка. Въпреки това, ако възникне повреда, моля, откажете приемането, ако повредата е видима веднага, и върнете пратката на подателя. Моля, информирайте ни за повредени пратки.

MEO Vertriebs GmbH

Lise-Meitner-Str. 9
D-45699 Herten

E-mail: [email protected]
Факс: +49 (0) 2366 500510