От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM Секс играчки

Бюлетин

Въртележка от д-р Садо

Изпитайте садомазохистични гранични преживявания между удоволствието и болката с възбуждащото колело Spikes Double Finger Pinwheel на д-р Садо.

Повече информация

1187/00

на разположение

    Повече информация

    Изживейте садомазохистичните гранични преживявания между удоволствието и болката с възбуждащото колело Spikes Double Finger Pinwheel на д-р Садо.

     

    Особено интензивен продукт от работилницата на д-р Садо. Двойното чакащо колело със заострени шипове се търкаля по кожата на партньора. В зависимост от натиска се получава от изтръпване до болезнено преживяване. Специалната дръжка позволява лесно боравене, дори и за неопитния потребител.

     

    Допълнителна информация:

     

    • Размери: дължина около 9,5 cm, вътрешен диаметър 2 cm
    • Материал: метал

     

     

    Препоръка за BDSM:

     

    Преминете от твърдо към нежно: изпробвайте нервното колело на д-р Садо върху различни части на тялото, като вътрешната част на бедрата, стъпалата или дори гениталиите, и открийте най-интимните точки на удоволствие на партньора си. Кожата ще бъде изключително чувствителна след играта с колелото на Вартенберг и следователно перфектно подготвена за по-нататъшно третиране с нашите пружинни гъделичкащи средства или нашите масажни свещи. Препоръчваме ви да използвате Wartenbergrad с някоя от нашите превръзки за очи, за да обогатите още повече сетивното си изживяване.

     

    Приложение:

     

    Благодарение на формата си, то може да се държи като прибори за хранене и можете да променяте натиска чрез насочения напред показалец. Ергономичната дръжка го прави лесен и удобен за държане, дори и за неопитен потребител.

     

    Експериментирайте с различните нива на удоволствие и болка, като променяте натиска. Оставете колелото на Wartenberg да се плъзне леко по кожата за леко усещане за изтръпване. Можете също така да натиснете малко по-силно за по-директно и интензивно усещане за изтръпване.

     

    Хигиена:

     

    Тъй като инструментът се използва и за чувствителните зони на кожата в интимната област, препоръчваме преди употреба да го почистите и дезинфекцирате добре с нашия Toy-Cleaner VERYCLEAN.

     

    Предупреждение:

     

    Колелото на Wartenberg не е предназначено да причинява нараняване. Въпреки това то може да нарани кожата, ако се прилага прекомерен натиск.

     

     

    Допълнителна информация:

     

    Колелото с игли може да се използва във всички области на BDSM. В областта на робството например търкалянето на стъпалата е популярна практика, когато партньорът е вързан за краката.

     

    В областта на господството и подчинението устройството може да се използва като помощно средство за наказание във възпитателните игри.

     

    В клиничната еротика също често се използва като приспособление при ролеви игри с медицинско оборудване.

     

    Не на последно място, игленото колело е ефективен инструмент и в областта на садизма и садомазохизма за предизвикване на приятна болка дори при по-тежки садо-мазо сеанси - особено когато игленото колело се търкаля по чувствителните кожни участъци в областта на гениталиите.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Sehr reizvoll

    Mal was anderes als das klassisische Wartenbergrad: hiermit sind können zwarte Streicheleinheiten mit dem „Genuss“ kleiner spitzer Zähnchen kombiniert werden...finde ich sehr reizvoll und lässt sich wirklich angenehm tragen. Optisch auch ein absoluter Hingucker. Räder laufen auch so locker, wie sie sollten. Volle Punktzahl.

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Въртележка от д-р Садо

    Въртележка от д-р Садо

    Изпитайте садомазохистични гранични преживявания между удоволствието и болката с възбуждащото колело Spikes Double Finger Pinwheel на д-р Садо.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: