От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM Секс играчки

Бюлетин

Двойно планинско колело Dr. Sado в черно

Професионално метално колело за чакане за еротична стимулация: заострените игли на колелото могат да се движат по гениталиите и да предизвикат интензивно чувство на удоволствие.

Повече информация

9761/00

на разположение

    Повече информация

    Професионално колело за чакане, изработено от емайлиран метал за еротична стимулация: заострените игли на колелото могат да се прокарат по гениталиите и да предизвикат интензивно чувство на удоволствие.

     

    Подробности:

     

     

    • Две колела, разстояние около 4 см
    • Тежък дизайн в студийно качество
    • Метално тяло в черно, емайлирано с печка за по-голяма издръжливост
    • Обща дължина приблизително 18 cm

     

    Произхождащо от областта на неврологията, колелото на Вартенберг, наричано още зъбно колело, отдавна се радва на легендарна репутация в BDSM средите като универсална SM играчка.

     

    От леко убождане до изтръпващо удоволствие от болката, колелцето предизвиква редица деликатни стимули, които могат да бъдат добре описани като "силно възбуждащи".

     

    Препоръка за BDSM:

     

    Преминете от твърдо към меко: Опитайте колелцето на д-р Садо върху различни части на тялото, като вътрешната част на бедрата, стъпалата или дори гениталиите, и открийте най-интимните точки на удоволствие на партньора си. Кожата ще бъде изключително чувствителна след играта с колелото на Вартенберг и следователно перфектно подготвена за по-нататъшно третиране с нашите пружинни гъделичкащи средства или нашите масажни свещи. Препоръчваме ви да използвате Wartenbergrad с някоя от нашите превръзки за очи, за да обогатите още повече сетивното си изживяване.

     

    Приложение:

     

    Благодарение на формата си, то може да се държи като прибори за хранене и можете да променяте натиска чрез насочения напред показалец. Ергономичната дръжка го прави лесен и удобен за държане, дори и за неопитен потребител.

     

    Експериментирайте с различните нива на удоволствие и болка, като променяте натиска. Оставете колелото на Wartenberg да се плъзне леко по кожата за леко усещане за изтръпване. Можете също така да натиснете малко по-силно за по-директно и интензивно усещане за изтръпване.

     

    Хигиена:

     

    Тъй като инструментът се използва и за чувствителните зони на кожата в интимната област, препоръчваме преди употреба да се почисти и дезинфекцира добре с нашия Toy-Cleaner VERYCLEAN.

     

    Предупреждение:

     

    Колелото на Wartenberg не е предназначено да причинява нараняване. Въпреки това то може да нарани кожата, ако се прилага прекомерен натиск.

     

     

    Допълнителна информация:

     

    Колелото с игли може да се използва във всички области на BDSM. В областта на робството например търкалянето на стъпалата е популярна практика, когато партньорът е вързан за краката.

     

    В областта на господството и подчинението устройството може да се използва като помощно средство за наказание във възпитателните игри.

     

    В клиничната еротика също често се използва като приспособление при ролеви игри с медицинско оборудване.

     

    Не на последно място, игленото колело е ефективен инструмент и в областта на садизма и садомазохизма за предизвикване на приятна болка дори при по-тежки садо-мазо сеанси - особено когато игленото колело се търкаля по чувствителните кожни участъци в областта на гениталиите.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Excellente qualité

    De très bonne facture. Terriblement efficace

      Оценка 

      Schöner quälen

      Die glatte Oberfläche des Griffes liegt gut in der Hand und somit gibt es auch keine „Tapper“ auf dem Edelstahl - „Schöner quälen“ bekommt hier eine ganz neue Bedeutung. Ästhetisch äußerst ansprechend und dabei schmerzgebend effizient – was möchte man mehr?

        Оценка 

        Recommended for anyone even mildly interested!

        I've only used it in sensory deprivation contexts, both receptive and active, where the sub was blindfolded, tied up, and deaf (thanks to headphones blasting Machine Gun by Portishead on repeat), and it works very well. The toy itself has a good, foreboding appearance, and even when you can't see it, having it be lightly run over your skin makes your hair stand on end and makes a lovely shiver run down your spine. It's easy to manipulate the pressure one uses with the Wartenberg wheel, which makes it simple to inflict different amounts of pain, from light teasing wandering pinpricks to more memorable, purposeful marathons that leave trails of pretty perforations.

        • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

        Напишете свой собствен преглед

        Двойно планинско колело Dr. Sado в черно

        Двойно планинско колело Dr. Sado в черно

        Професионално метално колело за чакане за еротична стимулация: заострените игли на колелото могат да се движат по гениталиите и да предизвикат интензивно чувство на удоволствие.

        Напишете свой собствен преглед

        Други клиенти също купиха:

        30 други артикули от същата категория: