От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM нашийници

Бюлетин

Кожен BDSM нашийник - черен/червен - Амстердам

Максимална функционалност, съчетана с класически красив дизайн! Резултатът: BDSM нашийник в изразителни цветове, който не само изглежда добре и има висок комфорт при носене, но и убеждава с благоприятна цена. Черният/червеният BDSM нашийник е оборудван с халки, към които могат да се прикрепят каишка или вериги.

Повече информация

2557/00

на разположение

  Повече информация

  Максимална функционалност, съчетана с класически красив дизайн! Резултатът: BDSM нашийник в изразителни цветове, който не само изглежда добре и е много удобен за носене, но и убеждава с разумна цена. Черният/червеният BDSM нашийник е оборудван с халки, към които могат да се прикрепят каишка или вериги.

   

  Един BDSM нашийник има не само практическо приложение в робството, но и винаги има голямо символично значение. MEO® обаче отива още по-далеч и допълва този ясен знак на BDSM сцената с цветен дизайн, който разкрива много повече от това, че някой е покорен или роб.

   

  С този двуцветен BDSM нашийник можете да избирате измежду различни цветове като черно, зелено, червено, синьо и бяло. Тези цветове са аналогични на Кодекса на ханша, който е известен в цял свят. Този код не оставя никакви въпроси без отговор и Sub може дори да каже на потенциалния си партньор в робството какво харесва или какъв е неговият фетиш. Кожената BDSM яка може да се носи дори като моден аксесоар.

   

  Трите стоманени халки, една отпред и две отстрани, предлагат възможност за оптимално интегриране на BDSM нашийника в сеанса по робство, например за закрепване на вериги с карабинери, робски въжета или робска каишка. Размерът на BDSM нашийника се регулира с помощта на метална катарама и може да се адаптира към почти всяка обиколка на врата.

   

  Какво е специалното в този кожен BDSM нашийник?

   

  За изработката на BDSM нашийника използваме специална кожа, която осигурява голям комфорт при носене. Благодарение на отличната изработка BDSM нашийникът може да се носи много удобно дори през нощта, без да се чувствате неудобно. Перфектната изработка и страстта към робството се обединяват в тази BDSM яка, за чието качество MEO ® гарантира с името си. Благодарение на класическия дизайн с модерна нотка, тази красива BDSM яка вдъхновява по цялата линия.

   

  Мога ли да комбинирам BDSM яката с други аксесоари за робство?

   

  В допълнение към тази BDSM яка, нашата серия "Амстердам" включва и кожени белезници за ръце и подходящи маншети за глезените. Можете да избирате между различни цветове. Особено ако комбинирате тази BDSM яка с белезници или може би използвате и превръзка за очи, има чудесни възможности. Или пък можете да използвате маска за робство, която увеличава еротичното ви възприятие и прави вълнуващото взаимодействие на власт и доверие в робството още по-впечатляващо. Искате ли да отидете малко по-далеч? Тогава може дори да включите популярния колан за целомъдрие CELLMATE във вашата сесия по робство. Полезни аксесоари за този BDSM нашийник определено са нашата каишка за роби, която предлагаме в много дизайни, въже за бондаж или нашата специална бондажна кука за закачане на вериги.

   

  Как да се грижа за кожената BDSM яка и как да я почиствам?

   

  Просто почиствайте BDSM нашийника с влажна кърпа. За грижата за кожената BDSM яка от време на време използвате добра смазка за гладка кожа. Това поддържа кожата еластична. Само ако за кожената BDSM яка се полагат правилни грижи, тя ще остане в добро състояние и ще бъде съответно издръжлива и издръжлива.

   

  Какво трябва да търся, когато купувам BDSM нашийник?

   

  С продуктите за бондаж от MEO ® вие не само сте на сигурно място, но и можете да се насладите на бондажа с партньора си на 100%. Когато купувате бондажни ограничители, трябва да се уверите, че избраните от вас артикули пасват и са с индивидуално регулиране на размера! Това увеличава комфорта при носене и ви гарантира години на удоволствие. Материалът трябва да е издръжлив и траен, като висококачествената кожа, която използваме. За да запазите доброто си настроение и след обвързването, трябва да следвате и нашите инструкции за грижа, които, разбира се, прилагаме към всеки продукт.

   

  Съвети и трикове за робство:

   

  Преди да започнете да се обвързвате, е полезно да си зададете така наречената безопасна дума. По този начин личните граници не се преминават толкова лесно по невнимание. Безопасната дума е сигнална дума, използвана в BDSM практиките, с която обвързаният, подчинен партньор може да покаже, че не иска да продължи действието. В контекста на консенсусните практики произнесената safeword се счита за безусловно задължение за незабавно спиране. Ефективното и надеждно използване на safewords е една от абсолютно необходимите предпоставки за консенсусен BDSM.

   

  Повече подробности:

   

  ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ЗАИНТЕРЕСУВА ....

  ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

  Оценка 

  Perfetto!

  Perfetto! Si adatta bene al collo e alle tirate più forti, consiglio pienamente

   Оценка 

   Master loves it

   My Master places this locking collar on me along with locking leash. Then he invites his friends over to the house and they use ths leash to position me on my knees right where they want me. The leash is kept taunt so my mouth is forced to provide oral service to my Master and guests. My Master now routinely locks the collar and leash on me whenever I am at the house. His friends know what to do if they want to be pleasured.

    Напишете свой собствен преглед

    Кожен BDSM нашийник - черен/червен - Амстердам

    Кожен BDSM нашийник - черен/червен - Амстердам

    Максимална функционалност, съчетана с класически красив дизайн! Резултатът: BDSM нашийник в изразителни цветове, който не само изглежда добре и има висок комфорт при носене, но и убеждава с благоприятна цена. Черният/червеният BDSM нашийник е оборудван с халки, към които могат да се прикрепят каишка или вериги.

    Напишете свой собствен преглед

    Клиентите, които са закупили този продукт, са закупили също и ...

    30 други артикули от същата категория: