От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Ball stretcher

Бюлетин

Sport Fucker Baller Пръстен

"Baller" от Sport Fucker е комбинация от пръстен за пенис и ball stretcher, която гарантира максимална ерекция! Пенисът става стегнат и твърд, така че сексът продължава по-дълго, а оргазмът не само се забавя, но и се преживява много по-интензивно.

Повече информация

на разположение

    Повече информация

    Baller Пръстен за петел и ball stretcher комбинация от Sport Fucker

    "Baller" от Sport Fucker е комбинация от пенис пръстен и ball stretcher, която гарантира максимална ерекция! Пенисът става стегнат и твърд, така че сексът да продължи по-дълго, а оргазмът не само да се забави, но и да се изпита много по-интензивно.

    пенис ринговете са известни с ефекта си за повишаване на ерекцията. Когато компанията Sport Fucker ги комбинира с ball stretcher, резултатът е "Baller" - универсален талант, който изтласква мъжете до предела на възможностите им и ги превръща в истински жребци.

    Открийте върховния удар: "Baller", пръстенът за разтягане на топката!

    Готови ли сте за напълно ново изживяване? Тогава "Baller", комбиниран пръстен за разтягане на топка, е точно за вас! Този иновативен продукт съчетава интензивната стимулация на разтягача на топки с възбуждащия ефект на пръстена за пенис - задължителен за всеки, който търси нещо специално.

    Уникален дизайн за максимално сексуално удоволствие!

    "Baller" е нещо повече от секс играчка. Той е спиращо дъха изживяване! Изработен от висококачествен, супермек TPE, той се оформя перфектно към мъжките гениталии и осигурява сензационно приятно усещане. Независимо дали самостоятелно, или по време на секс за двама - "Baller" отвежда всеки мъж до съвсем ново ниво на удоволствие.

    Засилете усещанията си:

    С ball stretcher изпитвате интензивно разтягане на скротума, което увеличава чувствителността и ви катапултира до невъобразими висоти на удоволствието. В същото време пръстенът гарантира, че ерекцията е дълготрайна и много твърда, за да можете да се насладите пълноценно на всяка секунда от еротичното си приключение.

    Лесна употреба за безкрайно удоволствие:

    1.) Дръжте "балтона" с плоската страна към вас, така че пръстенът да е отгоре.
    2...) Разтегнете "Baller" с пръсти и прокарайте тестисите през него.
    3.) След това разтегнете пръстена за пенис и прокарайте пениса през отвора.

    Страхотен външен вид, безопасен и щадящ кожата:

    "Baller" в ярко синьо или червено или в елегантно черно не само привлича погледите, но и е безопасен за употреба и щадящ кожата. Хипоалергенният TPE се почиства лесно и е идеален за всички лубриканти.

    Лесно почистване за хигиенично удоволствие:

    След действието почистването е много лесно: изплакнете с мека сапунена вода, оставете да изсъхне и "Baller" е готов за следващото еротично приключение Sport Fucker е готов за следващото еротично приключение. Благодарение на издръжливата си текстура и разтегливостта си до 200%, той винаги остава във форма и е ефективен.

    Не чакайте повече!

    Вземете "Baller" сега и се потопете в свят, изпълнен с похот и страст, който ще ви накара да се вкопчите. Изживейте невъобразими кулминационни моменти и увеличете максимално удоволствието си - на Baller е вашият билет за незабравими моменти!

    Повече информация:

    • Комбинация от пръстен за пенис и ball stretcher
    • Материал: TPE, много разтеглив
    • Изключително гладка текстура
    • Изключително разтеглив и лесен за поставяне
    • Съвместим с лубриканти на водна основа
    • Лесен за почистване
    • Размери: Височина: приблизително 8 см, вътрешен диаметър на пръстена: приблизително 2,5 см, вътрешен диаметър на разтягащата се топка: приблизително 3,5 см.
    • Sport Fucker: със слогана "Ако сексът е вашият спорт, ние имаме вашето оборудване" калифорнийският лейбъл Sport Fucker дава ясно да се разбере за какво става въпрос! Всеки, който познава марката и нейната отдадена фенска база, знае, че няма по-добро от това. Пъстрата селекция варира от пръстени с и без вибрация, разтягащи топчета и анални душове до анални тапи, смукачи за зърна и разширители в най-ярките цветове и най-разнообразни материали. Най-хубавото в нея е качеството, дизайнът и изработката: произведено в Калифорния!

    Изтегляне

    Пръстени за петел

    Как да сложите пръстен на пениса и как да изберете правилния размер за пръстен на пениса

    Изтегляне (1.21M)

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Sexy

    Sympa, agréable et sexy

      Напишете свой собствен преглед

      Sport Fucker Baller Пръстен

      Sport Fucker Baller Пръстен

      "Baller" от Sport Fucker е комбинация от пръстен за пенис и ball stretcher, която гарантира максимална ерекция! Пенисът става стегнат и твърд, така че сексът продължава по-дълго, а оргазмът не само се забавя, но и се преживява много по-интензивно.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      30 други артикули от същата категория: