От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

 • Ass Grommet на MEO® държи ануса широко отворен, гарантира изключителни усещания и разтяга дупката за постоянно, с ясно видими резултати. Да бъдеш разкрит по този начин е просто страхотно!

Категории

Бюлетин

 • MEO makes you come

  Добре дошли в нашия BDSM магазин! Онлайн магазинът на MEO предлага широка гама от продукти за всички, които искат да опознаят света на BDSM. Независимо дали става въпрос за начинаещи или напреднали, ние имаме по нещо за всеки. Изборът ни варира от изделия за робство до Impact Play, от електросекс играчки до BDSM мебели и много други. Независимо дали се интересувате от господство и подчинение, робство и ограничения или просто искате да изследвате предпочитанията си, ние разполагаме с продуктите, които ще ви помогнат да изживеете предпочитанията си безопасно и удобно. Верни на мотото си "Формата следва фантазията", ние реализираме всички ваши мечти с нашите продукти и изпълняваме сексуалните ви желания. С иновативни продукти от областите на робството, BDSM, секс машини или машини за чукане, кълбовидни гащи, геги, щипки за зърна, анални душове, камшици, human pup Playколани за целомъдрие, секс играчки, стимулатори на простатата, електростимулация (e-stim) и пенис пръстени Mystim Пенис пръстени, ball stretcher, BDSM мебели, slings, въжета за робство, любовни люлки, лубриканти, гел за фистинг, deep throat спрейове, пенис помпи, BDSM маски от спандекс и маски от неопрен, големи вибратори, анални топки, анални тапи, с които вдъхновяваме клиенти от цял свят. Особено специализирани сме в производството на висококачествени продукти за робство, като белезници, белезници за глезените, BDSM нашийници, маски и камшици от кожа. Предлагаме и различна информация, която да ви помогне да научите повече за BDSM и как да го включите в сексуалния си живот. В нашия BDSM магазин ще намерите многобройни статии на различни теми - от отговорност и съгласие до съвети за начинаещи и напреднали.

 • Опит и сериозност

  С продуктите от онлайн магазина на MEO можете да изживеете всичките си фантазии, да изпробвате всичко, което ви харесва, и винаги да разчитате на отличното качество и надеждност на нашите продукти. Възползвайте се от нашия опит, защото MEO е един от водещите доставчици в BDSM и еротичната индустрия. Нашият известен BDSM онлайн магазин доставя продукти по целия свят от 1997 г. насам и всеки ден изпращаме хиляди артикули. За нас е излишно да казваме, че всички наши продукти отговарят на най-високите стандарти за качество.

 • Обслужване и дискретност

  Знаем, че BDSM може да бъде деликатна тема, затова се отнасяме много сериозно към защитата на личните ви данни. Нашите опаковки са дискретни и никога не споделяме личната ви информация с трети страни. Можете да пазарувате спокойно, защото поверителността ви е наш основен приоритет. Поръчката ви ще бъде изпратена по пощата, DHL или UPS, дискретно опакована с неутрален изпращач. Никой не може да види какво има в пакета, защото поверителността на личните ви данни е важна за нас. Ако имате нужда от съвет за продукта, не се колебайте да ни се обадите или да ни пишете.

 • Бърза доставка

  MEO доставя в цял свят, без минимална стойност на поръчката. По правило ще получите пакета си по целия свят при изгодни транспортни разходи, само в рамките на няколко дни (разбира се, възможни са и експресни пратки, ако се нуждаете от даден продукт много бързо).

 • Сигурно плащане

  Можете да платите за поръчката си с кредитна карта (American Express, Visa или Mastercard), Paypal, банков превод или наложен платеж.

 • Търговия на едро

  С богатия си асортимент ние съчетаваме определянето на тенденциите, продуктовите иновации и стандартите за качество. Разполагаме с всички продукти на склад - от масовите стоки до нишовите продукти и специалните екстри. Бихте искали да разпространявате BDSM продуктите на MEO? Тогава моля, регистрирайте се като дистрибутор. ПОВЕЧЕ ...