От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Сигурни колани за целомъдрие

Бюлетин

Сигурни колани за целомъдрие 

Колани за целомъдрие за мъже, устойчиви на пробив. Продукти с немско качество. Подходящи за дългосрочно целомъдрие.

12
на страница
Покажи 1 - 12 от 34 елемента
Покажи 1 - 12 от 34 елемента

Мъжкото целомъдрие е BDSM практика, при която мъжът носи устройство, често наричано колан на целомъдрието, клетка на пениса или устройство за целомъдрие, което му пречи да извършва сексуални действия или да докосва гениталиите си. Коланът на целомъдрието обикновено се използва като част от размяната на власт, при която единият партньор поема ролята на притежател на ключове (keyholder), който контролира колана на целомъдрието и освобождава другия партньор от целомъдрието.

Колани на целомъдрието и устройства за мъже се предлагат в нашия онлайн магазин в различни дизайни, материали и размери. Те могат да бъдат изработени от метал, пластмаса, кожа или силикон. Някои от най-разпространените модели са:

Традиционни колани за целомъдрие: Това са колани, които се поставят около кръста и покриват гениталиите. Обикновено са изработени от метал и се заключват с ключ.
Съвременни устройства за целомъдрие: Това са устройства, които се носят около пениса и се заключват с ключ или комбинирана ключалка. Те могат да бъдат изработени от метал, пластмаса или силикон. Те могат да бъдат пълни клетки, които покриват целия пенис, или частични клетки, които покриват само главичката на пениса.
Пръстени за пенис с устройство за целомъдрие: Това са пръстени, които се носят около основата на пениса и се заключват с ключ или комбинирана ключалка. Те могат да бъдат изработени от метал, пластмаса или силикон.

Акценти в областта на мъжкото целомъдрие:

  • Мъжкотоцеломъдрие може да се използва за създаване на усещане за контрол и подчинение в BDSM връзката.
  • Коланът за целомъдрие може да се използва като част от размяната на власт, при която единият партньор поема ролята на притежател на ключа
  • Коланът на целомъдрието може да се използва за изследване на нови граници и ограничения по отношение на сексуалната активност.


Недостатъци на мъжкото целомъдрие:

  • Целомъдрието може да бъде неудобно или ограничаващо, ако коланът за целомъдрие се носи за дълъг период от време
  • Коланите за целомъдрие могат да причинят дразнене на кожата или обрив
  • Носенето на устройство за целомъдрие може да бъде психологически рисковано, ако лицето не е подготвено за чувството на беззащитност или изолация, което може да се появи.
  • То може да бъде и физически рисковано, ако коланът за целомъдрие е твърде стегнат или ограничаващ или ако лицето не е в състояние да се освободи при спешен случай.


Важно е да се помни, че BDSM практиките изискват взаимно съгласие и комуникация и че безопасността е важно съображение. Преди да използвате колан за целомъдрие, трябва да го обсъдите с партньора си, да определите граници и да имате безопасна дума. Също така е важно да сте наясно с рисковете, свързани с използването на колани за целомъдрие, и винаги да имате начин бързо да освободите пасивния мъж, ако се наложи. Важно е да проверявате колана за целомъдрие преди и след употреба за дефекти или проблеми и да се уверите, че той приляга правилно и не причинява дискомфорт или ограничава притока на кръв. Преди и след употреба коланът за целомъдрие трябва да се почиства с нашия спрей INSTACLEAN.