От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Смазващ гел

Бюлетин

Смазващ гел 

С нашата гама от висококачествени анални и лубрикантни гелове всичко остава приятно и гладко, и чудесно хлъзгаво. Искате да сте сигурни, че всичко върви гладко по време на секс? MEO предлага широка гама лубриканти и смазки, за да се уверите, че всяка ваша кулминация е незабравима.

12
на страница
Покажи 1 - 12 от 26 елемента
Покажи 1 - 12 от 26 елемента

Всичко, което трябва да знаете за смазочните материали:

Лубрикантите са продукти, предназначени да подобрят сексуалното изживяване или да намалят дискомфорта по време на интимни действия. Има много причини, поради които може да искате да използвате лубрикант, и има различни видове лубриканти за различни нужди.

Предимства на използването на лубрикантни гелове:


Какви са различните видове лубриканти?


В обобщение, лубрикантите засилват сексуалното удоволствие, увеличават комфорта, намаляват риска от нараняване и са съвместими с презервативи. Съществуват различни видове лубриканти, включително на водна основа, на силиконова основа, на маслена основа, хибридни, ароматизирани и затоплящи/охлаждащи. Важно е да изберете подходящия лубрикант за вашите нужди, като вземете предвид евентуални алергии, кожна чувствителност и съвместимост на продукта.

Кои лубриканти се препоръчват за анален секс?

За анален секс се препоръчва използването на лубрикант, който е специално предназначен за анален секс, тъй като анусът не е толкова естествено влажен, колкото вагината. Най-добрите лубриканти за анален секс са тези, които са гъсти, дълготрайни и имат по-висок вискозитет, който намалява триенето и пукнатините по време на проникването.

Лубрикантите на водна основа са популярен избор за анален секс, тъй като се отмиват лесно и са съвместими с повечето секс играчки и презервативи. Въпреки това те могат да изсъхнат бързо и трябва да се нанасят често.

Лубрикантите на силиконова основа са друг популярен вариант за анален секс, защото издържат по-дълго и не изсъхват толкова бързо, колкото лубрикантите на водна основа. Те също така са безопасни за използване с повечето презервативи и секс играчки. Понякога обаче се отмиват по-трудно от лубрикантите на водна основа и не трябва да се използват със силиконови секс играчки.

Съществуват и хибридни лубриканти, които съчетават лубриканти на водна и силиконова основа, за да предложат предимствата и на двете. Тези лубриканти обикновено са безопасни за използване с презервативи и повечето секс играчки.

Лубрикантите на маслена основа трябва да се избягват на всяка цена по време на анален секс, тъй като могат да разрушат латексовите презервативи и да увеличат риска от полово предавани инфекции. Лубрикантите на маслена основа също така се почистват трудно и могат да оцветят тъканите.

Като цяло е важно да изберете лубрикант, който е специално предназначен за анален секс, и да го нанасяте обилно, за да си осигурите комфортно и приятно изживяване.

Кои лубриканти се препоръчват за fisting препоръчва?

fisting е сексуална активност, която включва вкарване на ръка или юмрук във вагината или ректума, и изисква лубрикант, специално предназначен за този вид секс. Лубриканти за fisting обикновено са по-плътни и по-дълготрайни от другите лубриканти, тъй като трябва да осигурят подходящо смазване за по-дълъг период от време и за по-дълбоко проникване.

Някои от най-често използваните лубриканти за fisting са:

1. J-Lube: J-Lube е прах, който може да се смеси с вода, за да се получи гъст, хлъзгав лубрикант. Той е много популярен в fisting Общността, защото издържа дълго време и осигурява оптимално смазване. Въпреки това може да стане малко мръсен при смесването и нанасянето.

2. Crisco: Crisco е растителен шортейндж, който често се използва като лубрикант за fisting. То е гъсто и дълготрайно и осигурява достатъчно смазване за fisting. Въпреки това Crisco не е безопасен за използване с латексови презервативи и може да се изтърка върху текстил.

3. Лубриканти на силиконова основа: Лубрикантите на силиконова основа също са подходящи за fisting , тъй като са дълготрайни и осигуряват много лубрикация. Те обаче не са безопасни за използване със силиконови секс играчки и могат да бъдат по-трудни за почистване от другите видове лубриканти.

4. Лубриканти на водна основа: Лубрикантите на водна основа могат да се използват за fisting , но не са толкова дълготрайни, колкото другите видове лубриканти. Те обаче се почистват лесно и са съвместими с повечето секс играчки и презервативи.

5. LE FIST: С LE FIST може да се проникне без никаква болка. LE FIST е специален крем със специална консистенция, който създава отличен и дълготраен ефект на плъзгане. LE FIST съблазнява с копринената си консистенция, формулата без мирис и изключително дълготрайното усещане за плъзгане.

6. LET'S FUCK: LET'S FUCK е смазващ крем с обезболяващи/успокояващи свойства благодарение на специална комбинация от съставки. Идеален за всички видове екстремни игри с анално разтягане или за подготовка за голям вибратор или fisting.

Когато избирате смазочен гел за фистинг, е важно да вземете предвид фактори като вискозитет, продължителност на приложение и съвместимост със секс играчки и презервативи, ако е приложимо. Също така е важно да общувате с партньора си и да използвате достатъчно количество лубрикант, за да си осигурите безопасно и приятно изживяване.

Кои лубриканти се препоръчват за секс играчки?

Когато става въпрос за лубриканти за секс играчки, е важно да изберете лубрикант, който е съвместим с материала на вашата секс играчка. Използването на неподходящ лубрикант може да повреди вашата секс играчка или да съкрати живота ѝ.

Ето някои видове лубриканти, които са подходящи за често срещаните материали за секс играчки:

  • Лубриканти на водна основа: Лубрикантите на водна основа са популярен избор за използване със секс играчки, тъй като се почистват лесно, съвместими са с повечето секс играчки и са безопасни за използване с латексови презервативи. Те са идеални за използване с играчки, изработени от материали като силикон, стъкло и твърда пластмаса.
  • Лубриканти на силиконова основа: Лубрикантите на силиконова основа са дълготрайни и осигуряват копринено усещане, което може да засили усещането при използване на секс играчка. Те обаче не са безопасни за използване със силиконови секс играчки, тъй като могат да разрушат материала и да повредят играчката.
  • Лубриканти на маслена основа: Лубрикантите на маслена основа не се препоръчват за употреба със секс играчки, тъй като могат да разрушат материала и да причинят повреда. Освен това те са трудни за почистване и могат да оставят петна по текстила.
  • Хибридни лубриканти: Хибридните лубриканти съчетават предимствата на лубрикантите на водна и силиконова основа и осигуряват дълготрайно смазване и копринено усещане. Обикновено те могат да се използват безопасно с повечето секс играчки, но винаги е препоръчително да проверите препоръките на производителя преди употреба.


Когато използвате секс играчка, е важно да нанасяте лубриканта обилно, за да си осигурите удобно и приятно изживяване. Също така е важно да почиствате добре секс играчката си след всяка употреба с нашия спрей VERYCLEAN, за да предотвратите натрупването на бактерии. Моля, помислете и за използването на нашия много удобен Lube Shooter спрей!