От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Устройства за електростимулация

Бюлетин

Устройства за електростимулация 

Нашите устройства за стимулиране на тока предизвикват напълно нови, възбуждащи и неописуеми чувства. Електросексът наистина не може да се сравни с никоя друга еротична форма на игра. Чувствата, които могат да се породят от електростимулацията, са просто прекрасни.

12
на страница
Покажи 1 - 12 от 18 елемента
Покажи 1 - 12 от 18 елемента

Нашите устройства за стимулиране на тока предизвикват напълно нови, възбуждащи и неописуеми чувства. Електросексът наистина не може да се сравни с никоя друга еротична форма на игра. Чувствата, които могат да се породят от електростимулацията, са просто прекрасни.


Как работи електросексът?

Електросексът, или еротичната електростимулация, първоначално идва от медицинската физиотерапия, която работи със стимулиращ ток. Той се използва например за облекчаване на болка, причинена от увреждане на нервите. А Изискването при разработването на продукт за електросекс се основава на ефективна и в същото време безопасна система за приятно стимулиране на нервите на ерогенните зони. Акцентът е поставен както върху висококачествените материали, така и върху безупречната изработка. Устройството за електромасаж работи с постоянен ток с ниско напрежение и поради това е абсолютно безопасно за организма. Той се отнася до принципа на комуникация, при който самото тяло използва честоти на тока, които се изпращат напред-назад по нервните пътища между мозъка, органите и сензорите като кожата, носа, очите и ушите.

Импулсите са или отрицателни и причиняват болка, или са положителни. Електросексът изпраща импулси, които са по-силни от импулсите на собствените ви нервни клетки, така че те се преодоляват с по-висок импулс - за изтръпване и положителна стимулация на съвсем ново ниво. Освен това еротичната електростимулация предизвиква отделяне на собствените хормони на щастието в организма, т.нар. ендорфини. За еротичното преживяване електростимулацията означава също, че положителното усещане за възбуда се обработва по-бързо и по този начин се преживява по-интензивно, а за болката просто няма или - при висока интензивност - има съвсем малко място. Тук познавачът говори за изтръпване, удоволствие, болка. Електростимулацията се използва с подходящи играчки във всички интимни области. Въображението ви няма граници!

Подходящ ли е електросексът за начинаещи?

Дори и начинаещите могат да се впуснат във вълнуващата област на електросекса. Тук имате възможност да избирате между различни видове играчки за електросекс. Можете да си купите и лесни за употреба устройства, които са особено подходящи за начинаещи, тъй като не предлагат толкова много функции. Електрическите импулси, които се предават, могат да се регулират непрекъснато от вас. Това означава, че можете да подходите към сексуалната електростимулация бавно и постепенно.

Можете също така да получите информация заедно с партньора си и просто да изберете заедно правилния комплект електрически секс играчки и аксесоари. Ако нямате никакъв опит, можете да изберете и устройство, което се предлага с подложки с електроди. Позволете си да се вдъхновите от различните продукти и да навлезете в една много интересна област с еротичната електростимулация.

Може ли електросексът да бъде опасен за мен?

Това е много основателен въпрос, все пак тук става дума за електричество. Преди всичко трябва да знаете, че играчките за електросекс работят с постоянен ток. Променливият ток - токът от електрическия контакт - е много по-опасният ток. Устройствата за стимулиращ ток го преобразуват в постоянен ток. Това става проблематично само когато използвате електросекс играчката си там, където самото ви тяло генерира електрически импулси - т.е. върху мозъка и сърцето. Също толкова важно е токът за стимулация никога да не преминава през гърлото или ларинкса.

В крайна сметка най-важното основно правило винаги е, че токът НИКОГА не трябва да преминава през мозъка, сърцето или гърлото! Ако спазвате това основно правило, ще изпитате безопасно и изтръпващо удоволствие от електростимулацията.

Има ли специални продукти за електросекс за мъже и жени?

Много устройства за електросекс могат да се свързват с различни аксесоари. Тук можете да решите заедно с партньора си дали това трябва да е специален продукт за единия от вас или искате да се забавлявате заедно. За мъжете в обширната гама от продукти за електростимулация можете да намерите продукти като пенис пръстени, специални разширители, анални тапи, колани за целомъдрие или клетки за пенис. Какъвто и да е електросексът за мъже във вашата фантазия, ще го намерите тук.

За жените ще намерите страхотни вибратори и скоби за зърна, специално предназначени за жени. Има прекрасни възможности за вас заедно. Опитайте нашите ръкавици за електросекс, за да докосвате и интензивно да стимулирате всяка част от тялото си. Или можете да изберете самозалепващите се електроди, които могат да предават постоянни импулси. Създайте свое собствено лично сексуално преживяване на ток стимулация.

Мога ли да комбинирам електросекс с други BDSM аксесоари?

Еротичната електростимулация предлага почти безкрайни възможности за комбиниране с други BDSM аксесоари. Може би ще завържете партньора си на леглото и ще го поглезите с нашите електросекс играчки. Наблюдавайте как той се стимулира от импулсите от твърдо към меко. Ако искате да направите еротичното си преживяване с електросекс още по-вълнуващо, можете да сложите на партньора си и превръзка на очите. Това ще направи съвместното ви изживяване още по-вълнуващо. А може би ще решите да комбинирате първия си сеанс със запушване на устата. Разгледайте нашите BDSM аксесоари и се вдъхновете!