От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM тежести

Бюлетин

BDSM тежести 

Нормалното е твърде скучно за вас? Искате ли малко повече? Тогава трябва да изпробвате нашите тежести, които можете да прикрепите към щипките за зърна, разтягащите топки, пениса или тестисите.

Покажи 1 - 6 от 6 елемента
Покажи 1 - 6 от 6 елемента

Теглилките за тестиси, пениса, гениталиите и зърната са секс играчки, които могат да бъдат прикрепени към различни части на тялото, за да създадат усещане за разтягане или да увеличат теглото, за да засилят стимулацията по време на сексуална активност. Тези тежести се предлагат в различни форми, размери и материали, включително метал, силикон, кожа и др.

Ето някои често срещани видове тежести, използвани за различни части на тялото:


Както жените, така и мъжете използват тези видове тежести по различни причини, например за увеличаване на сексуалното удоволствие, за изследване на нови усещания или в BDSM. Някои хора използват тези тежести и за модифициране на тялото или за временно уголемяване, но е важно да се знае, че тези практики трябва да се извършват с повишено внимание и грижа и че потребителите винаги трябва да следват инструкциите на производителя и да използват подходящи хигиенни мерки. Важно е също така тежестите никога да не се използват до степен на дискомфорт или болка.