От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM бижута

Бюлетин

BDSM бижута 

Независимо дали става дума за колиета, гривни, пръстени или пръстен на О. Ние предлагаме убедителна селекция от BDSM бижута с ясна символика.

12
на страница
Покажи 1 - 12 от 28 елемента
Покажи 1 - 12 от 28 елемента

BDSM бижутата са вид бижута, които се носят в BDSM общността като символ на интересите или участието в този начин на живот. То включва гривни, колиета, пръстени, обеци и други видове бижута.

BDSM бижутата често съдържат символи или мотиви, свързани с BDSM и фетиш културата, като яки, маншети, катинари, ключове, верижки и други предмети, използвани в BDSM дейностите. Някои често срещани символи са символът на безкрайността, който означава вечна любов, отдаденост или вечната връзка между господаря и роба; ключът, който означава притежание или власт; ключалката, която означава собственост или контрол; катинарът и нашийникът, които означават подчинение и притежание; и сърцето, което означава любов и преданост.

Бижута за BDSM могат да се носят от всички членове на BDSM общността, независимо от тяхната роля или пол. Някои хора от BDSM общността носят BDSM бижута като символ на своята отдаденост на тази област, докато други ги носят като символ на състоянието на връзката си. Някои хора в BDSM общността носят BDSM бижута и като форма на себеизразяване или за да сигнализират на другите, че се интересуват от BDSM дейности.

Има различни видове BDSM бижута за различните BDSM роли и дейности. Например, роб или робиня може да носи нашийник като символ на подчинение и послушание към доминиращия партньор, или господар или господарка може да носи нашийник, за да покаже, че контролира роба или робинята, или гривна или пръстен може да се носи от доминиращо лице или господар, за да покаже своята власт и контрол над подчинения партньор.

BDSM бижутата могат да бъдат изработени от различни материали, включително кожа, метал и дори стъкло. Някои BDSM бижута се изработват и от благородни метали и се украсяват със скъпоценни камъни, което ги прави луксозни и висококачествени изделия.

Важно е да се знае, че BDSM дейностите трябва да са по взаимно съгласие и безопасни, както и че всички страни трябва да са наясно с границите си. Също така е важно да се знае, че BDSM бижутата трябва да се носят в съответствие със споразумението между страните и да се уважават в BDSM общността.