От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM мебели и секс мебели

Бюлетин

BDSM мебели и секс мебели 

поръчайте 100% дискретно и анонимно в MEO. Всички BDSM мебели, нашият кръст на Свети Андрей и добре познатите ни секс мебели са на склад и са налични веднага в цял свят. Също така: Огромен избор от BDSM артикули. Открийте сега и поръчайте онлайн.

12
на страница
Покажи 1 - 12 от 40 елемента
Покажи 1 - 12 от 40 елемента

Нашите BDSM мебели са специално оборудване и мебели, предназначени за BDSM сесии. Мебелите за BDSM често се използват за създаване на специфични сцени, позиции и ефекти и могат да варират от прости до сложни дизайни.

Един от най-популярните елементи на BDSM мебелите е BDSM кръстът, известен също като кръст на Свети Андрей. Това е голяма Х-образна конструкция, която може да се използва за робство и садомазо практики. Той е проектиран така, че вързаният да е изпънат и открит, което го прави по-уязвим за сеанси с камшик.

Друга популярна част от BDSM мебелите е пейката за пошляпване. Тя е проектирана така, че лицето, което ще бъде напляскано, да е наведено напред и открито, с вързани крака и ръце, което го прави по-податлив на напляскване.

Леглата за робство и дъските за робство също са много популярни BDSM мебели. Те са проектирани така, че да осигуряват удобен и безопасен начин за връзване на човек и да позволяват разнообразни позиции и дейности. Често те се предлагат с избор от ограничители, като белезници, въжета и вериги, и могат да се регулират, за да отговарят на различни размери и типове тяло.

Слинговете за BDSM също са популярна част от BDSM мебелите. Те са проектирани така, че да позволяват на пасивното лице да се носи във въздуха, което допринася за уникално и вълнуващо преживяване. Те могат да се използват за различни дейности, като например за обвързване, fisting

Клетките за BDSM също са популярни мебели за BDSM. Те осигуряват безопасно и затворено пространство за вързаното лице и позволяват разнообразни дейности и позиции. БДСМ клетките се предлагат в различни размери и материали, някои са преносими, други се монтират за постоянно.

Всички наши БДСМ мебели са проектирани така, че да осигуряват безопасно и удобно преживяване и за двамата партньори и да позволяват разнообразни дейности и позиции. Те са изработени от издръжливи и висококачествени материали и често са регулируеми, за да пасват на различни размери и типове тяло. Те са лесни за употреба и почистване и са проектирани да осигурят уникално и вълнуващо преживяване и за двамата партньори.

Важно е да се помни, че BDSM практиките изискват взаимно съгласие и комуникация и че безопасността е важно съображение. Преди да използвате BDSM мебели, трябва да поговорите с партньора си за това, да определите граници и да се споразумеете за безопасна дума.