От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Афродизиаци

Бюлетин

Афродизиаци 

Тук ще намерите наистина възбуждащите неща! Имаме точните афродизиаци, които ще подобрят сексуалния ви живот. Потенции, феромони, сексуални атрактанти и др.

12
на страница
Покажи 1 - 12 от 22 елемента
Покажи 1 - 12 от 22 елемента

Афродизиаците са вещества или агенти, използвани за повишаване на сексуалното желание или сексуалната активност. Съществуват много различни видове афродизиаци, които могат да бъдат произведени от различни растения, животни или синтетични вещества. Важно е обаче да се отбележи, че действието на афродизиаците може да бъде различно при отделните хора и няма гаранция, че те ще действат при всички.

По-долу ще намерите списък на някои добре познати афродизиаци и техните свойства:

  • Шоколад: Шоколадът съдържа фенилетиламин- химическо съединение, което активира мозъка и освобождава хормона на щастието допамин. Смята се, че това води до повишена сексуална възбуда.
  • Стриди: Стридите съдържат големи количества цинк, който е необходим за производството на тестостерон - хормон, който е важен за сексуалното желание и представяне.
  • Женшен: Женшен: Женшенът е растение, което често се използва като естествен афродизиак. Смята се, че то увеличава притока на кръв, регулира хормоналния баланс и повишава енергията.
  • Шафран: Шафранът е скъпа подправка, която също е известна като афродизиак. Смята се, че той повишава либидото и може да помогне при еректилна дисфункция.
  • Мака: Мака е растение от Андите и често се използва като естествен афродизиак. Смята се, че подобрява сексуалното желание и плодовитостта, а също така помага при хормонален дисбаланс.
  • Йохимбин: Йохимбин: Йохимбинът е синтетично съединение, извлечено от кората на дървото йохимбе и се използва за лечение на еректилна дисфункция. Смята се, че то увеличава притока на кръв и повишава либидото.
  • Трибулус терестрис: Трибулус терестрис е растение, което често се използва като естествен афродизиак. Смята се, че то увеличава производството на тестостерон и подобрява либидото.


Важно е да се отбележи, че много от тези вещества не са достатъчно проучени, за да се потвърди тяхната ефикасност и безопасност. Някои афродизиаци могат да имат и странични ефекти или да взаимодействат с други лекарства, затова е важно да се посъветвате с лекар, преди да ги използвате. Освен това винаги е важно да се използват само законни и одобрени продукти.