От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Клиника секс и лекар игри

Бюлетин

Клиника секс и лекар игри 

Изживейте най-интимните си лекарски фантазии с нашата впечатляваща селекция от медицинско оборудване и сексуални помощни средства. Нашите висококачествени медицински фетиши са вашата рецепта за чисто удоволствие! Независимо дали става въпрос за патешка перка, спекулум, клизма или клизми, в MEO ще намерите всичко това.

Подкатегории

  • С тези продукти можете да осъществите фантазиите си. Професионално оборудване за вашия дом. Клизма, клизма и катетър.

  • Искате да си направите тест за цитонамазка? доставяме 100% дискретно това, от което се нуждаете като лекар аматьор, за да разтегнете, разнесете и изследвате.

  • Дали Hegar sonde Комплекти, запушалки за уретра или разширители на пениса. Голям избор за покорен мъж.

Секс в клиниката и лекарски игри! Това го прави толкова вълнуващ!

 

При фетишисткия секс в клиника или старомодните "лекарски игри" участниците влизат в ролята на лекар, медицинска сестра или медицинска сестра. Пациентите се подлагат на обстойни медицински прегледи, предимно от гинекологичната и урологичната област. Като класическо приспособление на стаята на клиниката, наричана понякога бяла стая, гинекологичният стол, разбира се, е част от нея.

 

Фетиш секс в клиника и еротични игри с лекари - бялата страна на еротиката

 

Съществуват толкова много различни фетиши и един от тях е клиничен секс или лекарска игра. При клиничния секс за всички участници е важно сексуалният стимул, който се предизвиква, да идва от професионални продукти и предмети, които могат да се намерят например в болници, психиатрични отделения или лекарски кабинети (например гинекологични или урологични кабинети).

 

Загуба на контрол по време на секс в клиниката

 

Фокусът на този вид BDSM е загубата на контрол (подобно на робството), доминирането и ролевата игра. Тук доминиращият партньор се вмъква в ролята на медицинска сестра, лекар, санитарка или някой друг, който работи в медицината. Разбира се, има и поне един пациент, за когото лекарят се "грижи" интензивно. След това върху този пациент се осъществяват фантазиите и практиките на клиничния секс. Чертите на робството или СМ (BDSM) и склонността към носене на гумени или латексови дрехи също са доста разпространени в клиничния секс.

 

Докторските игри са много популярни и в онлайн магазина на MEO clinic sex ще намерите всичко, от което се нуждаете.

 

Докторските игри включват игра с уреди и инструменти от квазимедицинската област - от спекулума до клизмата за вагинална и анална клизма, от катетрите до уретралния вибратор или дилататора за разширяване на уретрата или ануса.

 

Така нареченият клиничен секс или лекарските игри изпълняват сексуалните фантазии на активния и пасивния партньор Клизми с клизма, катетър, клизма, поставяне на супозитория и измерване на температура са, разбира се, част от тях. Ако искате сами да изпробвате това, можете просто да си купите някои лекарски аксесоари в MEO. Перфектното въведение в клиничната еротика е например клизма или дилататор за стимулиране на уретрата.

 

Класиката в клиничната еротика е така нареченият секс с катетър

 

Детайли, които представят зависимост, загуба на контрол и доминация, са действителната цел на този вид сексуална активност. Всичко е възможно - от обикновено слушане на сърцето до анална клизма от лекаря или фалшиви операции. Гвоздеят на клиничния секс е така нареченият секс с катетър. При него в уретрата на пациента, обикновено пасивния мъж, се вкарва медицински катетър или разширител. Можете да закупите пълни комплекти катетри в магазина за клиничен секс на MEO. Този комплект съдържа точно същото професионално оборудване, от което се нуждае урологът или урологичната сестра при поставянето на постоянен катетър.

 

Анална клизма с клизма и колан на целомъдрието? Всичко върви и всичко може да бъде наистина възбуждащо.

 

Аналната клизма е популярна не само сред приятелите от клиничния пол, дори преди анален полов акт, независимо дали става дума за мъж или жена, се използва клизма или така наречената анална промивка. Откъде можете да си купите клизма? Или да поръчате аксесоари за клизма? Разбира се, тук, в нашия магазин за поръчки по пощата. Ние ви предлагаме голям избор, ниски цени и дискретна доставка.

 

Безсрамните, дълбоки прозрения са гарантирани: Анални прегледи и вагинални изследвания

 

Вагинален спекулум за гинекологичния стол и ректален спекулум или анален разгъвач за мъжа. И двамата могат да се насладят на медицински прегледи и да се отдадат на фантазиите си.

 

Така нареченият вагинален спекулум обикновено се използва от гинеколога и служи за създаване на свободен поглед във влагалището на жената или пациентката. Спекулумът има две или три остриета, които се вкарват във влагалището на жената, и механизъм, който позволява спекулумът да се отваря. В средата на двете шпатули се създава своеобразен прозорец, през който може да се погледне дълбоко в жената или пациентката, чак до матката. В секс клиниката това е аксесоар за пасивните пациенти или за Sub. Винаги се уверявайте, че качеството и хигиената са адекватни. Не използвайте евтини продукти и, ако се съмнявате, изберете неръждаема стомана.

 

Анален спекулум с 2, 3 или 4 остриета ви дава възможност за дълбоко проникване и улеснява подробните прегледи. Със заключващия винт можете да оставите ануса широко отворен за по-нататъшна игра. По този начин тръпнещият фетиш и лекарските игри се обогатяват автентично с този инструмент за клинична еротика. В клиничната еротика това е аксесоар за пасивния пациент или роб.

 

Разширители за разширяване на ануса или разширител за пениса

 

Така нареченият дилататор обикновено се използва за разширяване на телесните отвори. Често срещано приложение е разширяването на уретрата по време на уретрална стимулация, за да се вкара нещо в нея след това. Това може да бъде например уретрален вибратор.

 

Обобщение на клиничния еротизъм и загубата на контрол (BDSM)

 

Клиничният еротизъм е общ термин от областта на BDSM. Тук сексуалните практики, свързани със ситуации на медицинско лечение, хоспитализация или методи на медицински преглед, обикновено се включват в еротична ролева игра, например като лекар и пациент, между сексуални партньори по взаимно съгласие. В този контекст контролът, господството, предаването и загубата на контрол са от голямо значение.

 

Поръчайте продукти за клинична еротика, купете артикули за клиничен секс онлайн

 

Независимо дали става дума за ръкавици за преглед от латекс, катетри, дилататор за пенис, анален дилататор, ректален разгъвач, вагинален спекулум или анален спекулум. В MEO ще намерите това, което търсите. Искате да си купите уретрален вибратор? Ние предлагаме уретрален вибратор в много версии. От модела за "начинаещи" до изключително дългия уретрален вибратор за професионалисти. MEO е специализиран сексшоп, квази специализирана еротична фирма за поръчки по пощата за цялата гама на бялата клинична еротика и за всички продукти около темата за докторските игри.

 

Дискретната доставка на клинични еротични продукти е гарантирана!

 

За вълнуваща клизма можете да си купите ема или да поръчате анален душ. В MEO можете да намерите и всичко за клизмата, камерата за ендоскоп за вагина и прословутото нервно колело на Вартенберг. Психиатричните белезници и болничните белезници за ръце, предпазващите от бягство белезници за крака и коланите за глава също са част от нашата гама висококачествени фетиш продукти за клинична еротика. Помислили сме дори за водоотблъскващи или водопоглъщащи подложки за вашите лекарски игри. Ако искате по време на прегледа вашата медицинска сестра да носи голям ремък с вибратор, тогава тук ще намерите и съответната селекция от ремъци. За пасивните пациенти също имаме голям избор от маски. Черна маска от спандекс, кожена маска или плътна латексова маска? С нея можете да се насладите на прегледите напълно анонимно и да се отдадете на абсолютната загуба на контрол, когато си играете с бялата еротика.