От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Бичове, flogger и гребла

Бюлетин

Бичове, flogger и гребла 

Impact Play е начин да изпитате широк спектър от физически усещания - от нежен масаж до рязко убождане или удар. Някои хора смятат, че приливът на ендорфини, който идва с Impact Play, е приятен и дори пристрастяващ. За някои хора Impact Play е начин да изследват обмяната на сила по доброволен и контролиран начин. Доминиращият партньор може да се...

Impact Play е начин да изпитате широк спектър от физически усещания - от нежен масаж до рязко убождане или удар. Някои хора смятат, че приливът на ендорфини, който идва с Impact Play, е приятен и дори пристрастяващ. За някои хора Impact Play е начин да изследват обмяната на сила по доброволен и контролиран начин. Доминиращият партньор може да се наслаждава на усещането за контрол, което идва с пошляпването, докато подчиненият партньор се наслаждава на чувството, че се отказва от контрола. Impact Play може да бъде и начин за освобождаване от напрежението или стреса, както физически, така и емоционално. Актът на напляскване може да бъде освобождаващ и да осигури усещане за релаксация и облекчение. За някои двойки Impact Play може да бъде начин за задълбочаване на емоционалната и физическата им връзка. Доверието, необходимо за Impact Play, може да създаде усещане за интимност и близост между партньорите. И накрая, има и такива, които просто са любопитни за Impact Play и искат да го изследват като част от сексуалното си изследване и изразяване.

Още

Подкатегории

  • Нашите прекрасни BDSM аксесоари веднага създават усещане за доминация, власт и контрол. Независимо дали става дума за обикновен камшик, котешки опашки или ръчно изработени floggerкоито са популярни както със своята символика, така и с ефекта си. Така че, когато става въпрос за строга дисциплина или наказание, нашите камшици и шлепове са flogger са точно правилният избор.

  • Много от нашите клиенти предпочитат пошляпване с paddle в BDSM (робство, дисциплина, подчинение и мазохизъм). Греблата често се използват в BDSM сесии или при пошляпване, тъй като могат да осигурят силно, интензивно усещане, без да причиняват сериозни наранявания. Съществуват различни видове гребла: BDSM дървени гребла, кожени гребла и гумени гребла. Някои гребла имат и различни текстури или форми, като например формата на сърце, за да подсилят усещането. Някои от тях имат и paddle имат отвори или прорези, които могат да направят преживяването още по-интензивно. Изборът на гребло е въпрос на лични предпочитания и е най-добре да експериментирате, за да откриете какво ви харесва.

  • Нашите кламери пасват добре в ръката, изглеждат добре и, разбира се, са изработени от естествена кожа.

  • Когато се изисква строга дисциплина, нашите BDSM култури и бастуни са правилният избор. Нашите инструменти за наказание се ценят както от професионалисти в сферата на пошляпването, така и от начинаещи, защото щом вземете в ръка култиватор или бастун, те веднага ви създават усещане за доминация, власт и контрол. Като се започне от по-простите BDSM култури и се стигне до дресировъчните култури и ръчно изработените инструменти за пошляпване, които са популярни както заради символиката си, така и заради ефекта си, и често са първият инструмент за пошляпване, в който инвестира начинаещият в BDSM.

SM камшик, flogger & paddle | Купете камшици и лопатки за BDSM онлайн | MEO

 

Бичове и други инструменти за бичуване от MEO като учебни помагала: В нашия магазин за камшици ще намерите голям избор от инструменти за бичуване за BDSM. Те включват гребла, кожен камшик с много опашки (т.нар. камшик), всички форми на камшици с ремъци с различен дизайн, дължина и класически цветове. Но също така и СМ играчки като slapper, Tawse, камшик за бикове и бастун също са популярни инструменти за въздействие за опитните любители на BDSM с ефекти, вариращи от меки до твърди. Въпреки това повечето от нашите клиенти използват опростения термин "SM камшик" и всички запознати знаят какво означава това.

В една BDSM връзка използването на камшици може да бъде важна част от сеанса. Бичовете могат да причиняват болка, което е желан елемент от динамиката за някои хора. Те могат да се използват и за изразяване на чувство на подчинение или господство.

Важно е както лицето, което използва камшика, така и лицето, което го получава, да поставят ясни и недвусмислени граници и да общуват помежду си. Преди началото на сесията участниците трябва да поговорят за границите и очакванията си и да се уверят, че се разбират и уважават взаимно. Тези граници трябва да се преразглеждат многократно и по време на играта, за да се гарантира, че никой няма да бъде неволно наранен.

Важно е също така лицето, което използва камшика, да е безопасно и компетентно при използването на инструмента. Бичовете могат да бъдат опасни, ако се използват неправилно, и е важно лицето, което ги използва, да знае как да ги използва безопасно и ефективно.

Важно е също така да се осъзнае, че използването на бичове и други инструменти в BDSM взаимоотношенията не е подходящо или желателно за всеки. Всеки има различни граници и предпочитания и е важно да ги уважаваме и приемаме.

Има различни видове камшици, които могат да се използват в BDSM взаимоотношенията, и всеки от тях има своите характеристики и приложения. Ето някои от най-разпространените видове камшици:

Bullwhip:

Bullwhip е дълъг, гъвкав камшик, който първоначално е разработен за използване в ранчота и фермите. Той има дълга дръжка и къс, дебел връх, който се размахва бързо и мощно във въздуха и издава силно пращене, когато удари целта. Бичовете не са лесни за овладяване и изискват много практика и умения, за да се използват безопасно и ефективно.

Flogger:

Ein flogger е камшик с няколко нишки или ремъци, прикрепени към дръжка. Нишките могат да бъдат изработени от кожа, плат или други материали. flogger флиговете могат да бъдат леки или тежки и да причиняват различна степен на болка в зависимост от дебелината и дължината на нишките. Обикновено те са по-лесни за контролиране от камшиците и са подходящи за начинаещи.

Гребла:

Греблото е плосък, широк камшик, обикновено изработен от кожа или дърво. Обикновено греблата нанасят силен, болезнен удар, който удря по-голяма площ от тялото, отколкото камшикът с връх. Те могат да се използват за изразяване на чувство на подчинение или господство.

Тръстика:

Бастунът е дълга, тънка пръчка, обикновено изработена от кожа, дърво или фибростъкло. Бастуните нанасят остър, болезнен удар, който удря по-малка част от тялото в сравнение с греблото. Те могат да се използват за изразяване на чувство на подчинение или господство.

Едноопашат камшик:

Едноопашатият камшик има само един удар, обикновено изработен от кожа или въже, и нанася остър, болезнен удар.