От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Шибани машини HiSmith

Бюлетин

Шибани машини HiSmith 

Hismith е известна марка в сектора на еротичните играчки, която е специализирана в производството на висококачествени машини за чукане. Машините за чукане на Hismith са синоним на уникални и интензивни сексуални преживявания. Техните машини за чукане се характеризират с мощност, издръжливост и гъвкавост и предлагат широк спектър от скорости и мо...

Hismith е известна марка в сектора на еротичните играчки, която е специализирана в производството на висококачествени машини за чукане. Машините за чукане на Hismith са синоним на уникални и интензивни сексуални преживявания. Техните машини за чукане се характеризират с мощност, издръжливост и гъвкавост и предлагат широк спектър от скорости и модели на движение.

 

Още
12
на страница
Покажи 13 - 24 от 28 елемента
Покажи 13 - 24 от 28 елемента

Hismith е известна марка в сектора на еротичните играчки, която е специализирана в производството на висококачествени машини за чукане. Машините за чукане на Hismith са синоним на уникални и интензивни сексуални преживявания. Техните машини за чукане се характеризират с мощност, издръжливост и гъвкавост и предлагат широк спектър от скорости и модели на движение.

 

Много от машините за чукане на Hismith се отличават с персонализиран дизайн, който позволява на потребителите да регулират ъгъла и позицията, за да отговарят на индивидуалните им нужди. Освен това повечето машини за шибане са съвместими с различни приставки и аксесоари за допълнително разнообразие и гъвкавост.

 

Особено внимание заслужава вниманието на Hismith към дискретността. Въпреки високата си производителност повечето машини са изненадващо тихи. Компанията набляга и на използването на висококачествени материали, които са издръжливи и щадящи тялото.

 

Независимо дали тепърва започвате да навлизате в света на машините за чукане, или вече сте опитен потребител на този тип устройства, Hismith предлага модел, който да отговаря на индивидуалните нужди и предпочитания на всеки.

Машини за чукане от HiSmith с управление чрез приложение

 

Как работи новото приложение HiSmith Smart App?

 

За устройства с Android, отидете в Google Play Store. За устройства с iOS, отворете Apple Store. След като отворите App Store, потърсете Hismith и изтеглете съответното приложение HiSmith Smart App. Приложението може да бъде инсталирано на различни езици, например на английски, холандски, немски, френски, китайски и японски. Препоръчваме ви да изберете настройката за английски език, тъй като приложението е специално разработено за използване на английски език: По този начин то работи възможно най-безпроблемно. Освен това интерактивната платформа на приложението, където потребителите могат да споделят своя опит, също е предимно на английски език - така че можете да създавате контакти най-добре на този език. Въпреки това можете лесно да превключвате между езиците, като промените езиковите настройки в приложението.

 

Безкрайно забавление

 

Приложението предлага широк набор от функции и характеристики. Например, винаги имате преглед на 8 честоти, а нови варианти се добавят ежедневно. Приложението също така е единственият начин да избирате собствени честоти и скорости. Освен това можете да използвате приложението, за да управлявате машината от разстояние и дори да предадете управлението на друг човек на съвсем различно място по света и да му позволите да управлява машината. Това означава, че дори ако вие и вашият сексуален партньор сте далеч един от друг, все още можете да се чувствате тясно свързани чрез приложението. А ако се чувствате особено "авантюристично", можете дори да позволите на непознат да поеме контрола над вашето удоволствие и удовлетворение на специалната платформа на приложението...

 

Изберете своето удоволствие

 

С помощта на приложението Hismith Smart App можете да задавате собствени честоти и скорости на натиск и да запазвате любимите си настройки за бъдеща употреба. Можете също така да разгледате програмите, създадени от други потребители (а те могат да използват вашите програми) - това ви дава безкрайно разнообразие при секса с вашата машина за чукане! Потребителите на платформата на общността на Hismith могат също така виртуално да се "харесват" един друг, да чатят, да споделят създадените от тях програми и много други неща.

 

Предимства на приложението Hismith® Smart

 

  • Секс! С вас, с вашия партньор или с непознати! По всяко време и навсякъде!
  • Управлявайте машината за чукане HiSmith от всяка точка на света
  • Изберете сами скоростите си
  • Създайте свои собствени програми и честоти
  • Контрол на живо: плъзнете нагоре и надолу по екрана, за да увеличите/намалите скоростта
  • Позволете на партньора си, на любовника си или на потребител от трета страна на приложението Hismith Smart да поеме контрола върху вашето удоволствие
  • Вдъхновявайте се от други потребители и споделяйте своите съвети и трикове

 

Искате ли да си купите машина за чукане HiSmith в Германия, Австрия, Швейцария, Люксембург или Италия? Тук можете да намерите различните модели, предимства и технически данни на машините за чукане HiSmith:

 

2916

Машина за чукане HiSmith Premium 2.0 с управление чрез приложение

 

Машината за шибане HiSmith Premium 2.0 е чудесно компактна и дискретна, но силата ѝ на натиск е по-голяма, отколкото можете да си представите. Впечатляваща мощност на машината за чукане и тя дори може да се управлява по целия свят чрез приложение; от приятели или непознати, точно както ви харесва.

 

Тази машина за чукане знае как да вдъхновява и благодарение на иновативната технология можете напълно да персонализирате удоволствието от чукането според вашите нужди! Машината за чукане HiSmith Premium 2.0 се предлага със сменяема приставка за вибратор и може да навлиза до 5 см дълбоко във вас с 3 различни скорости. Машината за чукане може да се държи в ръка или да се завинтва върху включената в комплекта вендуза. Тази вендуза се задържа надеждно върху всички гладки повърхности и позволява чукане без ръце. Ъгълът, разбира се, може да се регулира индивидуално (0 - 90 градуса), така че да бъдете чукани анално или вагинално в над 9 различни позиции, например в колата, във ваната, под душа или пред огледалото. Включеното в комплекта дистанционно управление се нуждае само от една батерия ААА, за да ви предложи разнообразни възможности, самостоятелно или по двойки. Вместо дистанционното управление можете също така удобно да използвате иновативното приложение HiSmith на смартфона си и сами да решите дали искате да бъдете чукани от приятели или от напълно непознати. Няма ли да е абсолютно вълнуваща мисълта да се отдадете напълно на напълно непознати и да им позволите да ви използват?

 

Повече информация:

 

  • HiSmith Premium Travel Fuck Machine 2.0 (Travel Fuck Machine 2.0)
  • Тази машина за чукане може да се управлява чрез смартфон
  • Приложение за Android и iPhone
  • Системата KlicLock позволява бързо и лесно свързване на държача, машината и приставката.
  • Размери на продукта 35 x 10,5 x 7,4 cm
  • Материал RVS, пластмаса, алуминий
  • Дистанционно управление с обхват 10 м
  • Захранване: AC 100-240 V 50-60 Hz
  • RMP: 3700
  • Батерия за дистанционното управление: батерия ААА (не е включена в комплекта)
  • Предавателна способност на дистанционното управление: 10 м
  • Изключително силна засмукваща основа
  • Монтажна скоба, регулируема от 0 до 90
  • Заснемане на дълбочина до 5 см
  • 3 скорости
  • 1 дилдо с ясно изразен глас
  • Обща дължина на вибратора: приблизително 17,5 cm
  • Дължина за поставяне: приблизително 16 cm; Ø приблизително 3,5 cm
  • Система KlicLock за лесно сглобяване
  • Съвместим с други продукти на HiSmith
  • Мощен, тих мотор (12V/2A DC)
  • Работа: мрежов адаптер (включен в комплекта)
  • Дистанционно управление: батерия AAA - не е включена в комплекта
  • Включени инструкции
  • Материал: RVS, пластмаса, алуминий

 

2917

HISMITH Quadruple Penetration - Fucking Machine 360 Premium Sex Machine

 

С тази невероятна машина за чукане с четирикратно увеличение от HiSmith можете да пренесете оргията директно в дома си. Впечатляваща мощност на машината за чукане и тя дори може да се контролира по целия свят чрез приложение; от приятели или непознати, точно както ви харесва!

 

Акценти:

 

  • Уникална машина за чукане за двойно проникване за двама!
  • Може да се контролира чрез приложение от вашия партньор, приятели или напълно непознати!
  • Изключително мощен двигател - постига до 240 удара в минута
  • регулируема на 360 градуса - дава възможност за разнообразни позиции
  • Дълбочина на проникване между 1,2 и 6 инча
  • Ергономичен дизайн - лесен за сглобяване и работа

 

Машината за чукане с четворно проникване HiSmith 360 Premium е проектирана за разнообразие и ще задоволи апетита дори на най-жадните дупки! Тя е идеална за игра по двойки, тъй като осигурява перфектни тласъци и на двамата партньори едновременно и синхронизирано. С изключително мощния си двигател тази фантастична машина за чукане е неумолима в мисията си да задоволи всеки! Тя достига невероятните 240 удара в минута и е идеална за BDSM сесии. Който и да командва, може да наблюдава как робът му се чука, докато не може да издържи повече! Машината за чукане HiSmith Quadruple Penetration се регулира на 360 градуса и позволява различни позиции - възможностите наистина са безкрайни. Тя дори идва с два силиконови вибратора, така че можете да започнете веднага!

 

Дистанционното управление се нуждае само от една батерия ААА, за да ви предостави множество възможности - самостоятелно или по двойки. Вместо дистанционното управление можете също така удобно да използвате иновативното приложение HiSmith на смартфона си и сами да решите дали искате да бъдете чукани от приятели или от напълно непознати. Няма ли да е абсолютно вълнуваща мисълта да се отдадете напълно на напълно непознати и да им позволите да ви използват?

 

Машината за чукане с четворно проникване HiSmith е ергономична и лесна за сглобяване, така че чукането може да започне веднага след като получите нашата дискретна опаковка. Всичко, от което се нуждаете, е един ключ! Технологично усъвършенствана и изработена от висококачествени, издръжливи материали, тази машина е идеална за тези, които обичат по-твърдо или по-силно по време на секс, тъй като 8,3-килограмовата основа на машината гарантира, че секс машината ще остане на мястото си през цялото време на вашето удоволствие от чукането, а изненадващо тихата работа гарантира, че съседите ви няма да забележат вашата лична оргия! Дължината на удара може да се регулира между 3 и 15 см, в зависимост от това как го искате.

 

Не забравяйте да поръчате нашия адаптер за вендузи или адаптера Vac-U-Lock, за да можете да прикрепите всичките си любими вибратори или тапи към машината.

 

Повече информация:

 

  • HISMITH Quadruple Penetration - Fucking Machine 360 Premium Sex Machine
  • Тази машина за чукане може да се управлява чрез смартфон
  • ПРИЛОЖЕНИЕ за Android и iPhone
  • Дължина 44 см
  • Тегло на продукта 16,2 кг
  • Широчина 90 см (35,43 см)
  • Вид на захранването: работа от електрическата мрежа
  • Обхват на доставката: Машина за чукане, тежка метална основа, вертикален основен прът, 2 x вертикални пръти, 4 x пръти за бързо свързване, захранващ блок, кабелно дистанционно управление, 2 вибратора
  • Материал: силикон, стомана

 

2918

Машина за чукане HiSmith Premium 3 2.0 (HiSmith Premium 3 Fuck Machine 2.0)

 

Машината за чукане HiSmith Premium 3 Fuck Machine 2.0 може да е малка, но нейната мощност и сила на задвижване са по-големи, отколкото можете да си представите в най-смелите си мечти! Тази компактна, свръхмощна машина за чукане може да генерира до 240 тласъка в минута и да ви изпрати в нирвана на чукането!

 

Обтекаемият дизайн е впечатляващ, а новаторската технология във вътрешността на машината осигурява дълбоко, чувствено и вълнуващо проникване - глези ерогенните ви зони с мощно, напълно автоматично удоволствие. Впечатляваща мощност на машината за чукане и тя дори може да се контролира по целия свят чрез приложение; от приятели или непознати, точно както ви харесва!

 

Машината за чукане може лесно да бъде персонализирана според вашите предпочитания, така че да можете да персонализирате собственото си чукане. Компактната машина за чукане може да се използва за всякакъв вид проникване (вагинално, анално) и е подходяща както за самостоятелен секс, така и като допълнение към секса с партньора ви.

 

Дистанционното управление се нуждае само от една батерия ААА, за да ви предложи разнообразни възможности, самостоятелно или като двойка. Вместо дистанционното управление можете също така удобно да използвате иновативното приложение HiSmith на вашия смартфон и сами да решите дали искате да бъдете чукани от приятели или от напълно непознати. Няма ли да е абсолютно вълнуваща мисълта да се отдадете напълно на напълно непознати, доминиращи мъже и да им позволите да ви чукат без милост?

 

Машината за чукане HiSmith е оборудвана с интуитивен регулатор на скоростта, който е свързан с машината чрез кабел. Този контрол ви позволява да увеличавате или намалявате непрекъснато силата на натиск в рамките на секунди. Дискретната машина за чукане Premium 3 2.0 е и изненадващо тиха. Нивото на шума на машината е между 30 и 54 децибела: сравнително ниско в сравнение с други машини за чукане на пазара. Ъгълът на удара на машината може да се регулира от -90° до 80°: Това предлага безкрайни сценарии за дълбоко и приятно проникване.

 

В допълнение, машината за чукане HiSmith Premium 3 2.0 се предлага с реалистичен вибратор, за да завърши този секси комплект "всичко в едно". Ако искате особено горещ секс, но нямате място за голяма секс машина, тогава тази компактна машина за чукане от HiSmith е точно за вас - мощна, приятна и дискретна!

 

Не забравяйте да поръчате нашия адаптер за вендузи или адаптера Vac-U-Lock, за да можете да прикрепите всичките си любими вибратори или тапи към машината.

 

Повече информация:

 

  • HiSmith Premium 3 Fuck Machine 2.0 (HiSmith Premium 3 Fuck Machine 2.0)
  • Контролира се от смартфон чрез приложение
  • До 240 движения за изтласкване в минута - Сила на изтласкване: 12 см (+ дължина на вибратора)
  • Размери на продукта: 35 x 38 x 20 cm
  • Тегло: приблизително 10 кг
  • Материал: Машина за чукане: хромирана неръждаема стомана, пластмаса, алуминий. Дилдо: 100% медицински силикон от най-висока категория
  • Захранване: Свързване към електрическата мрежа
  • Дистанционно управление

 

2919

HiSmith Premium 1 шибалка 2.0 с дистанционно управление

 

Следващото поколение машини за чукане! Нашата секс машина HiSmith използва новаторска технология за чукане, за да ви гарантира удовлетворението, което заслужавате в края на деня! Тя дори може да бъде управлявана по целия свят чрез приложение; от приятели или непознати, точно както ви харесва!

 

Акценти:

 

  • Мощна машина за чукане с до 240 удара в минута.
  • Може да се контролира чрез приложение от вашия партньор, приятели или напълно непознати!
  • Регулируем ъгъл и височина за персонализирано удоволствие.
  • Дълбочината на забиване може да се регулира между 1,2 и 6 инча
  • Ергономичен дизайн - управление чрез дистанционно управление или приложение и лесно сглобяване.
  • Здрава конструкция с хромирани стоманени подпори.

 

Машината за чукане HiSmith Premium с дистанционно управление удря безмилостно в канала ви и осигурява интензивност, каквато не сте изпитвали досега. Управлявана чрез приложение, тази шибана машина е изцяло под ваш контрол или, ако предпочитате, под контрола на вашите приятели или напълно непознати!

 

С изключително мощния си мотор шибаната машина достига скорости на натиск, за които досега можехте само да мечтаете. Просто регулирайте циферблата на дистанционното управление, за да зададете скоростта, и се насладете на изключително дълбокото и забележително горещо проникване. Колко можете да поемете?

 

В комплект с първокласен силиконов вибратор, тази фантастична секс машина има всичко необходимо, за да започнете веднага. Силиконовият вибратор е с дължина за поставяне 15 см и има жилав вал, изпъкнали топчета и подчертан главичков ръб. Дилдото може да се вкарва перфектно и да се насочва точно там, където искате, чрез тази висококачествена машина за любов. Защо не поканите някой приятел, за да гледа как ви чукат наистина добре?

 

Дистанционното управление се нуждае само от една батерия ААА, за да ви предостави множество възможности, сами или с партньор. Вместо дистанционното управление можете също така удобно да използвате иновативното приложение HiSmith на смартфона си и сами да решите дали искате да бъдете чукани от приятели или от напълно непознати. Няма ли да е абсолютно вълнуваща мисълта да се отдадете напълно на напълно непознати и да се оставите да ви чукат без никакви "ако" и "но"?

 

Ергономичният дизайн на машината за чукане HiSmith Premium е бърз и лесен за инсталиране и може да се регулира на височина, за да ви задоволи индивидуално. Освен това може да се регулира под няколко ъгъла, а дълбочината на удара може да варира между 3 и 15 см в зависимост от това колко сте възбудени. Гениалният дизайн също така означава, че можете да се наслаждавате на тази първокласна машина за чукане в различни позиции, като кучешки стил, качване на машината на леглото, мисионерска или изправена - възможностите наистина са безкрайни. Премиум секс машината HiSmith е невероятно тиха, но не можем да обещаем, че ще бъде такава, когато чукането започне и вие крещите и стенете от удоволствие.

 

Здравата конструкция е изработена от хромирани стоманени подпори, което прави машината за чукане издръжлива и идеална за всеки, който обича да е по-твърд по време на секс!

 

Не забравяйте да поръчате нашия адаптер за вендузи или адаптера Vac-U-Lock, за да можете да прикрепите всичките си любими вибратори или тапи към машината.

А сега, по най-приятелския възможен начин: GET FUCKED!

Повече информация:

 

  • HiSmith Premium 1 Fuck Machine 2.0 (HiSmith Premium 1 Fuck Machine 2.0)
  • Управлява се от смартфон чрез приложение
  • Размери на продукта: 46,8 x 26 x 44,9 cm
  • Тегло на продукта: 11,15 кг
  • Захранване: Свързване към електрическата мрежа
  • Дистанционно управление
  • Обхват на доставката: Машинка за чукане, 1 x контрол на скоростта, 1 x дистанционно управление, 1 силиконова приставка за вибратор
  • Материал: Машинка за шибане: хромирана неръждаема стомана, пластмаса, алуминий. Дилдо: 100% медицински силикон от най-висока категория

 

Аксесоари за машини за чукане HiSmith

 

Съединител за каишка за шибана машина HiSmith (съединител за каишка)

 

С практичния конектор за каишка можете да свържете стандартни мастурбатори, като например тези на TENGA и Cruizr, или вибратори и други секс играчки от MEO ® към машината за шибане HiSmith.

 

Допълнителна информация:

 

  • Конектор за ремъци за машината за чукане HiSmith (конектор за ремъци)
  • Висококачествена алуминиева сплав и силно еластична каишка.
  • С този адаптер можете да прикрепите мастурбатор или вибратор към машината за чукане HiSmith.
  • Материал: Материал: RVS, алуминий, текстилна тъкан

 

 

2908

HiSmith пружинен конектор за машина за чукане (пружинен конектор)

 

Сензационно подобрение за машината за чукане HiSmith! Този пружинен адаптер за вашата машина за секс HiSmith Premium (машини с връзка Klicklok), изработен от висококачествена неръждаема стомана, има изключителна сила на откат.

 

Определено чудесна идея, за да изпитате още по-голямо удоволствие с вашата секс машина HiSmith Premium, защото с този пружинен адаптер можете да се наслаждавате в различни позиции, без да се налага постоянно да пренастройвате машината.

 

Допълнителна информация:

 

  • Пружинен конектор за секс машина HiSmith (Пружинен конектор)
  • Улеснява различните позиции на проникване.
  • С този пружинен адаптер можете да се наслаждавате на различни видове проникване, без да се налага постоянно да регулирате машината.
  • Размери: Обща дължина: 12,2 cm, дължина на пружината: 5,6 cm
  • Материал: легирана пружинна стомана, неръждаема стомана
  • Материал: RVS, алуминий
  • Моля, не почиствайте със силни почистващи препарати. Препоръчваме нашия спрей VERYCLEAN.

 

2909

Адаптер за скоба на HiSmith за шибана машина (адаптер за скоба)

 

С адаптера за скоба HiSmith можете да свържете сигурно и здраво различни вибратори, секс играчки и вибратори за G-точката към вашата машина за шибане HiSmith.

 

Допълнителна информация:

 

  • Адаптер за скоба за машина за чукане HiSmith (адаптер за скоба)
  • Много големите вибратори не са подходящи за тази скоба,
  • Лесен за използване.
  • Издръжлива и здрава! Високоякостен материал против приплъзване, може да държи добре вибратора.
  • Материал: RVS, алуминий

 

2910

Удължител HiSmith 30 cm за шибалка (удължител)

 

Този аксесоар прави възможни още по-необичайни позиции по време на секс. Благодарение на удължителната шина HiSmith можете да удължите хода на секс машината си с до 30 см и да увеличите максимално удоволствието от чукането!

 

Удължителният прът е висококачествен аксесоар за вашата секс машина HiSmith. Той е изработен изцяло от неръждаема стомана и е оборудван с конектор KlicLok.

 

Допълнителна информация:

 

  • Удължителна пръчка 30 см за машина за чукане HiSmith (удължителна пръчка)
  • Този адаптер може да удължи хода за специални позиции по време на секс.
  • Материал: неръждаема стомана
  • Моля, не почиствайте със силни почистващи препарати. Препоръчваме нашия спрей VERYCLEAN.

 

2911

HiSmith Адаптер за смукателна чаша за машина за чукане (адаптер за смукателна чаша)

 

Най-популярният аксесоар от HiSmith. Този универсален адаптер ви позволява да използвате всички вибратори с вендуза (макс. диаметър 11,4 см) с машината за шибане HiSmith. Благодарение на огледално гладката повърхност от полирана неръждаема стомана, вибраторите с вендузи прилепват особено добре и неплъзгащо се към този адаптер.

 

Допълнителна информация:

 

  • Адаптер за вендузи за машината за чукане HiSmith (адаптер за вендузи)
  • Съвместим с всички вибратори с диаметър на вендузата, по-малък от 11,4 cm
  • Самозаключваща се връзка: бързо и лесно сглобяване и разглобяване.
  • Здрава и издръжлива, не ръждясва.
  • Този адаптер е подходящ само за секс машини HiSmith Premium или машини с връзка KlicLok!
  • Моля, не почиствайте със силни почистващи препарати. Препоръчваме нашия спрей VERYCLEAN.
  • Материал: метал

 

2912

HiSmith Двоен бърз конектор за машина за чукане (двоен бърз конектор)

 

С този адаптер можете да удвоите удоволствието от чукането, защото той ви позволява да използвате едновременно два вибратора или приставки от системата KlicLok с машината за секс HiSmith!

 

Допълнителна информация:

 

  • Двоен бърз конектор за машина за чукане HiSmith (двоен бърз конектор)
  • Този адаптер е подходящ само за секс машини HiSmith Premium или машини с връзка KlicLok!
  • Материал: RVS, алуминий

 

2913

HiSmith Двоен адаптер Vac-U-Lock за машина за чукане (Двоен адаптер Vac-U-Lock)

 

Удвоете удоволствието си от чукането с този адаптер Vac-U-Lock, тъй като той ви позволява да свържете два вибратора Vac-U-Lock към вашата секс машина HiSmith едновременно! Перфектен за двойно проникване..

 

Акценти:

 

  • Превърнете своята машина за чукане HISMITH в преживяване с двойно проникване!
  • Прави любимата ви машина за чукане съвместима с всички дилда и приставки Vac-U-Lock
  • Разстоянието между двата адаптера може да се регулира с включения в комплекта щуцер
  • Със съединител за бързо освобождаване, който се закрепва сигурно към края на пръчката за чукане
  • Изработен от висококачествена неръждаема стомана - издръжлив и лесен за почистване

 

Този иновативен аксесоар не само прави любимата ви машина за чукане съвместима с всички ваши Vac-U-Lock вибратори и приставки, но и ви осигурява допълнително възбуждащо, двойно удовлетворение. Изживейте чудесно перверзно двойно проникване с този адаптер и нашата великолепна машина за чукане или му се насладете заедно с партньора - изборът е ваш! С този адаптер HiSmith Vac-U-Lock нито една дупка не остава незадоволена!

 

Адаптерът е оборудван с бързо освобождаващ се съединител, който просто се закрепва в края на направляващия прът и удвоява удоволствието за нула време. Просто прикрепете любимите си вибратори Vac-U-Lock, прикрепете адаптера и се наслаждавайте! С включения в комплекта щуцер можете дори да променяте разстоянието между двата адаптера, за да персонализирате удовлетворението си.

 

Двойната връзка HISMITH Vac-U-Lock е изработена от висококачествена неръждаема стомана, издръжлива е и се почиства лесно. Тя гарантира, че вибраторите ви ще останат на мястото си през цялото време на вашето удоволствие от чукането и че можете да сменяте вибраторите според настроението си.

 

Допълнителна информация:

 

  • Двоен адаптер Vac-U-Lock за машина за чукане HiSmith (двоен адаптер Vac-U-Lock)
  • Можете да променяте разстоянието между двете връзки Vac-U-Lock с помощта на шестоъгълен ключ (включен в комплекта).
  • Перфектен за използване на два вибратора вагинално и анално или два вибратора вагинално или два вибратора анално едновременно.
  • Материал: RVS, алуминий

 

2914

Адаптер HiSmith Vac-U-Lock с удължител за шибалка (удължител Vac-U-Lock)

 

Гениален! Благодарение на тази удължаваща шина с адаптер можете да увеличите дължината на забиване на машината за чукане HiSmith с 30 см и да използвате секс машината с всички вибратори, които имат връзка Vac-U-Lock (напр. вибратори от Doc Johnson).

 

Акценти:

 

  • Иновативен адаптер за вашата машина за чукане HiSmith.
  • Увеличава дължината на тягата с 30 cm.
  • За използване на машината за чукане с любимите ви вибратори Vac-U-Lock.
  • Ергономичен бърз конектор - просто се включва в края на пръчката за чукане.
  • Изработен от висококачествена неръждаема стомана - издръжлив, безопасен и ефективен.

 

Допълнителна информация:

 

  • Адаптер Vac-U-Lock с удължител за машини за чукане HiSmith (удължител Vac-U-Lock)
  • Дължина приблизително 30 cm
  • Материал: неръждаема стомана, алуминий

 

2915

Адаптер HiSmith Vac-U-Lock за машина за чукане (адаптер Vac-U-Lock)

 

С този специален адаптер можете да подготвите машината за чукане HiSmith за използване с всички вибратори или анални тапи Vac-U-Lock (напр. от Doc Johnson).

 

Акценти:

 

  • Иновативен адаптер за вашата машина за чукане HiSmith.
  • За използване на машината за чукане с любимите ви дилда Vac U Lock.
  • Ергономичен бърз конектор - просто се включва в края на шибания прът.
  • Изработен от висококачествена неръждаема стомана - издръжлив, безопасен и ефективен.

 

Допълнителна информация:

 

  • Адаптер Vac-U-Lock за шибалка HiSmith (адаптер Vac-U-Lock)
  • Система за свързване: KlicLok
  • Материал: RVS, алуминий