От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Пенис пръстени с вибрация

Бюлетин

Пенис пръстени с вибрация 

Вибриращи пенис пръстени! Насладете се на твърда ерекция и интензивни вибрации! Искате ли да се наслаждавате на интензивни вибрации, които преминават през пениса ви, докато ерекцията ви е изключително дълга? С нашия вибриращ пенис пръстен можете!

12
на страница
Покажи 1 - 12 от 16 елемента
Покажи 1 - 12 от 16 елемента

Вибриращи пенис пръстени: Малки помощници, които могат да направят много!

 

Пенис пръстените или пръстените за пенис имат много предимства сами по себе си: Пенис пръстените се поставят или непосредствено зад главичката като пръстен за главичката, или по-надолу по ствола, или едновременно около тестисите(пръстен за тестисите) и по този начин карат кръвта да се връща по-бавно от пениса. По този начин пенис пръстените от нашата гама осигуряват по-дълга ерекция, по-твърд пенис, а също и забавен оргазъм. В допълнение към пенис пръстените във всякакви форми и материали, има и пенис пръстени с вибрация, които глезят партньора ви по време на секс. Разбира се, вибриращият пенис пръстен може също така просто да се обърне с главата надолу и по този начин да стимулира интензивно тестисите!

 

Кой вибриращ пенис пръстен е подходящ за мен?

 

Пенис ринговете с малък или къс вибратор позволяват дълбоко проникване, докато пенис ринговете с големи вибратори не позволяват толкова близък контакт с тялото и по този начин стимулират клитора за дълъг период от време. Повечето вибриращи пенис пръстени с вибратори са изработени от силикон и поради това са много разтегливи, което ги прави особено практични за "начинаещи". Тези, които искат по-тясно усещане, трябва да изберат по-широк и следователно по-стабилен пенис пръстен с вибрация. Често пенис пръстените с вибрация са оборудвани с подвижен Bullet вибратор, т.е. особено малък и мощен вибратор, който може да се използва доста отлично и за прелюдия.

 

Купете пенис пръстени с вибрация онлайн в MEO

 

Пенис пръстените с вибрация от MEO са забавни за избор! Имаме подходящия пенис пръстен с вибрация за всеки!