От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Помпи за пенис Dr. Cock

Бюлетин

Помпи за пенис Dr. Cock 

Дълъг, дебел и твърд пенис е желанието на повечето мъже. Dr. Cock изпълнява това желание за много голям пенис със своята отлична вакуумна помпа за уголемяване на пениса.

12
на страница
Покажи 1 - 12 от 13 елемента
Покажи 1 - 12 от 13 елемента

Дълъг, дебел и твърд пенис е желанието на повечето мъже. Д-р Кок изпълнява това желание за много голям пенис със своята отлична вакуумна помпа за уголемяване на пениса.

 

Удължаването и уголемяването на пениса чрез пенис помпи е евтин, изключително приятен и най-вече ефективен метод, който е познат от години и се използва успешно от много мъже. Мъжете по цял свят се доверяват на успешната система на д-р Кок, ефективен и безболезнен метод за уголемяване на пениса, защото тя бързо води до желания успех.

 

Какво може да направи помпата за пенис?

 

Пенис помпата за уголемяване на пениса създава отрицателно налягане в цилиндъра по време на изпомпването. Това гарантира, че кръвта се събира в пениса и се създава ерекция. В комбинация с пръстен за пенис помпата за пенис осигурява ерекция, която може да продължи много дълго време. Пенисът е много твърд и изглежда много по-голям. Пенис помпата е вълнуваща секс играчка, но може да се използва и като помощно средство при еректилна дисфункция.

 

Увеличава ли пенис помпата пениса?

 

Помпите за пенис са предназначени да направят пениса еректирал непосредствено преди секс. С помощта на помпа за пенис можете да постигнете удължаване на пениса, както и увеличаване на неговата обиколка. Стегнатостта на пениса също е много по-силна, отколкото при нормална ерекция.

 

Как да използвам правилно пенис помпата?

 

Пенис помпата за уголемяване на пениса трябва да приляга плътно към пениса. Когато е в ерекция, пенисът трябва да влезе в цилиндъра, без да се удря в стените на вакуумния цилиндър. Следователно вакуумният цилиндър трябва да е с 1-2 сантиметра по-голям от еректиралия пенис. Ако пенисът се удря в стената на цилиндъра, това често се възприема като неприятно.

 

След като сте намерили пенис помпа за уголемяване на пениса с подходящ размер, поставете пенис помпата. С помощта на помпата вие или вашият партньор можете да създадете отрицателно налягане в цилиндъра и да наблюдавате как пенисът набъбва. За да предотвратите вялостта на пениса веднага след свалянето на помпата, използвайте пенис пръстен. Това гарантира, че застоят на кръвта, а оттам и ерекцията, продължават.

 

Може ли пенис помпата да помогне при еректилна дисфункция?

 

Разбира се, че може! Помпата за пенис може да се разглежда като помощно средство срещу еректилна дисфункция. Тя обаче предизвиква ерекция само непосредствено след използването ѝ. Причината за еректилната дисфункция не се решава с помощта на пенис помпа. Тя обаче е естествен заместител на фармацевтичните сексуални подобрители.

 

Колко пъти дневно мога да използвам пенис помпа за уголемяване на пениса?

 

Няма ограничение във времето за това колко пъти на ден можете да използвате пенис помпа за уголемяване на пениса. Можете сами да решите колко често искате да се наслаждавате на твърда ерекция.

 

Помпа за пенис за уголемяване на пениса:

 

Помпите за пенис, наричани още вакуумни помпи, в миналото често са били препоръчвани от лекари или уролози за лечение на проблеми с потентността. Но пенис помпите вече не са само медицински помощни средства или механични средства за ерекция. Те все по-често се използват и като секс играчки, например чрез включването им в прелюдия, за да се получи още по-бързо твърд пенис. Разбира се, с редовни тренировки можете да се стремите и към удължаване на пениса или увеличаване на неговата обиколка. Но уголемяването на пениса не е единственият ефект, който пенис помпата може да предложи. Тя служи и като мастурбатор по време на мастурбация, като имитира свирка. Освен това се усеща изключително стимулиращо, когато кръвта се влива в еректилната тъкан чрез отрицателно налягане. Съвет за предварителна игра: Просто оставете партньора си да прави помпането. За да направите ерекцията възможно най-дълготрайна, препоръчваме да носите пенис пръстени или пенис ръкави, които удължават ефекта на застой на кръвта. Ако искате да се съсредоточите повече върху еротичната тренировка с пенис помпата, можете да използвате и специални кремове като EXTREME DELAY на MEO ® или пенис експандер като допълнение.

 

Съвети за покупка на пенис помпи - Какво трябва да вземете предвид, когато купувате пенис помпа

 

Помпата за пенис се предлага в различни размери и дизайн. Тя се поставя върху пениса и в зависимост от модела след това можете да създадете отрицателно налягане с ръчна помпа или с автоматична или електрическа помпа. Това отрицателно налягане прави пениса ви по-плътен, по-твърд и по-голям. Повечето помпи са прозрачни и имат отпечатана сантиметрова скала. Това ви позволява да измервате успеха си при редовни тренировки. За интензивно трениране на пениса има пенис помпи с индикатори за налягане, които ви позволяват да увеличавате налягането стъпка по стъпка. За да улесните поставянето на пениса, можете да използвате и водоразтворим лубрикант, например Aquameo.

 

Използване на пенис помпа за уголемяване на пениса

 

Помпите за пенис могат да ви осигурят по-плътен, по-твърд и най-вече по-дълъг пенис, ако се упражнявате редовно. Те са подходящи за мъже, които искат да увеличат дължината и дебелината на пениса. Помпата за пенис може да бъде и добър инструмент, ако искате да направите пениса си по-твърд и по-дълъг. Редовното трениране на пениса ще ви даде повече самочувствие и ще изживеете интензивни часове с партньорката си.

 

Използване и почистване на пенис помпа

 

Редовното трениране на пениса е важно за постигане на дългосрочен успех. Това може да отнеме няколко месеца. В началото не трябва да използвате пенис помпата за повече от около 10 минути. Веднага щом тя стане неудобна, трябва да спрете. С течение на времето можете да използвате пенис помпата по-дълго и, разбира се, по няколко пъти на ден. След употреба можете да изплакнете пенис помпата с топла вода и сапун и да я оставите да изсъхне добре.