От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Тапи за пенис

Бюлетин

Тапи за пенис 

Penis Plug Shop - Всичко за вашата страст! Харесвате ли уретрални игри, които включват разтягане на уретрата и стимулиране на уретрата? Тогава сте в добра компания в MEO. От десетилетия сме специализирани в пенис тапи, penis plug, пръстени за главичката, дилататори и други първокласни секс играчки за уретрата.

12
на страница
Покажи 1 - 12 от 94 елемента
Покажи 1 - 12 от 94 елемента

Penis Plug Shop - Всичко за вашата страст!

 

Обичате ли BDSM, робство и уретрални игри, които включват разтягане на уретрата и стимулиране на уретрата? Тогава сте в добра компания в MEO. От десетилетия сме специализирани в нашия BDSM магазин за висококачествени пенис тапи, пръстени за главичката, дилататори и стимулация на уретрата, penis plugот десетилетия сме се специализирали във висококачествени пенис тапи, пръстени за главичката, дилататори и други първокласни секс играчки за уретрата. Попаднали сте на правилното място, защото покупката на пенис тапа е въпрос на доверие.

 

Какво е пенис тапа?

 

Един пенис дилататор или пенис тапа може да бъде изпълнение на всичките ви мечти и обещание за изключително удоволствие, самостоятелно или с партньор.

 

Пенис тапата е Запушалка за уретрата и следователно също така секс играчка за уретрата, която служи за стимулиране на уретрата. Уретралната запушалка или разширител може да се използва от жени и мъже; в MEO обаче предлагаме и специални разширители и sondes само за мъже. Уретралните запушалки разговорно се наричат още тапи за пенис, тапи за пенис, тапи за пенис, пръчки за пенис, тапи за сперма и, благодарение на MEO, тапи за сперма.

 

Секс играчки за уретрата

 

Уретрата е ерогенна зона и стимулацията на уретрата може да се възприеме като много приятна и да доведе до силни оргазми. Заради ерогенния си потенциал устието на уретрата се нарича още U (ретрална) точка, аналогична на G-точката.

 

Уретрата е заобиколена от многобройни мускули и нерви, поради което е толкова чувствителна и чудесно стимулируема с нашите пенис тапи, принцови скиптри, пенис стикове, а също и с нашия пенис вибратор.

 

Идеи за игра за стимулиране на уретрата или секс с пенис тапа:

 

Защо пенисът на партньора ви винаги трябва да бъде глезен само отвън? Затова бихте могли не само да сложите пръстен с жълъд, но и да поставите къс пенис плъг (алтернативно дълъг пенис плъг)!

 

Партньорът ви ще стене от удоволствие, когато е стимулиран отвътре с пенис тапа или пръстен с дълъг пенис penis plug стимулиран отвътре! След поставянето на пенис разширителя главичката се целува, разтрива се, валът на пениса се размята и се огъва срещу вътрешното съпротивление на пенис пръчката.

 

Принудата и обвързването са достатъчно възбуждащи за повечето мъже. Ако в допълнение, и съвсем неочаквано за подчинения партньор, се постави тапа за пенис MEO или пенис sonde, сърцето на беззащитния мъж веднага бие по-бързо ... Той едва ли ще може да се сдържа от похот и да моли за още.

 

Поставяне на тапа за пенис

 

Диалаторът в пениса може да бъде вълнуващо преживяване. MEO предлага много продукти за стимулиране на уретрата, както и лубриканта VERYDEEP за пенис тапи. Искате да поставите пенис тапа, поставете penis plug или да поставитеpenis plug ? Тогава нашият смазващ гел за запушалки за уретра, гелът VERYDEEP, е идеалният избор.

 

Използването на тапа за пенис или пенис тапа трябва да се извършва внимателно и съвестно. Хигиената и лубрикантът за тапи за пенис са незаменими.

 

Преди употреба тапата за пенис или пенис запушалката трябва да се почисти и дезинфекцира с подходящ, щадящ кожата препарат. Лубрикантът трябва да се нанася в голямо количество, за да не се увреди чувствителната уретра. За тази цел препоръчваме нашите продукти VERYCLEAN Спрей за пенис тапи и VERYDEEP Смазващ гел за пенис тапи.

 

Чрез преместване на пенис тапата или разтягане на уретрата се постига интензивна стимулация, която може да доведе до оргазъм при повечето мъже. За начинаещите е препоръчително да започнат с малка пенис тапа и след това бавно да увеличават използването penis plug използването на тапи с по-голям диаметър.

 

За да се предотврати пълното плъзгане в уретрата, повечето от нашите пенис тапи са снабдени с малко по-широко краче в края, подобно на butt plugпенис тапа. За да фиксирате пенис тапата на място, можете да използвате ствола на пениса или главичката. С вградения пръстен за главичката, изработен от неръждаема стомана, или пръстен за главичката, изработен от силикон, пенис тапите могат да бъдат надеждно фиксирани и задържани на място. Специално за мъжете има уретрални тапи, които имат гъвкав пенис прът, изработен от силикон, за поставяне, така че пенис тапата може да се носи както когато пенисът е в ерекция, така и когато не е.

 

Тапа за пенис с отвор

 

Тапите за пенис с отвор позволяват уриниране и еякулация. Дългосрочното носене или носенето 24/7 е напълно възможно. Разбира се, трябва да се полагат големи грижи за хигиената, за да не могат микроби да попаднат в уретрата или пикочния мехур след еякулация или уриниране.

 

Тапа за пенис без отваряне

 

Уретралните тапи без отвор позволяват само ограничена еякулация или уриниране. Уретрата е затворена от пенис тапата, но натискът позволява разтягане на уретрата, така че течности като сперма или урина да могат да преминат.

 

Тапите за пенис без отвор се наричат в MEO тапи за сперма или тапи за сперма, тъй като спермата не може да премине безпрепятствено през уретрата по време на оргазъм. Целта тук е да се удължи и засили оргазмът. Този тип стопери могат да засилят и удължат оргазма.

 

Дизайн на тапата за пенис

 

Пенис тапите се предлагат в различни дизайни и форми, които са подходящи както за женската, така и за мъжката анатомия. Частта, която се вкарва в уретрата, може да бъде гладка или с по-сложен дизайн за по-интензивна стимулация и/или заострена за разтягане. Освен това тук са възможни както гъвкави, така и твърди пенис тапи, благодарение на различните материали. Възможна е и комбинация с електрическа стимулация(пенис тапа с Estim)

 

Секс играчка уретра

 

Много мъже биха искали да имат диалатор в члена си. Става въпрос преди всичко за загубата на контрол и усещането за спиране на спермата (вж. също известната спирачка за сперма от MEO).

 

Поставянето на пръстен с жълъд може да бъде възбуждащо! Поставянето на запушалка за уретрата не е за мен, а по-скоро за напреднали потребители, може би си мислите. Надали, защото този фетиш става все по-разпространен и затова нашата гама от тапи за уретра включва и тапа за пенис за начинаещи, диалози за стимулиране на уретрата за професионалисти и начинаещи, Chubby penis plug (изключително голям пенис щепсел с пръстен за главичката) и Little Fucker (малка пенис тапа за начинаещи). Магазинът за пенис щепсели на MEO предлага щепсели за пенис, изработени от всички материали: независимо дали търсите силиконов пенис щепсел или щепсел за пенис от неръждаема стомана, ще го намерите тук. В допълнение към световноизвестния пръстен-жълъд с тапа за сперма, ние предлагаме и много новости, като тапа за сперма 3.0, уретрално диаболо, пръстен-жълъд с тапа в много размери, уретрално диаболо и др.

 

Купете тапа за пенис

 

MEO е специализирана в производството на пенис тапи във всякакви размери, форми и цветове. Независимо дали търсите пенис щепсел за начинаещи, пенис стик, пенис пръчка, силиконов пръстен за гланса или пенис щепсел от неръждаема стомана, ние дори имаме заключващи се BDSM пенис щепсели и пенис щепсели за електросекс (пенис щепсел с Estim или Dialtor electro). В MEO всеки може да намери подходящата играчка за уретрата за стимулиране на пениса отвътре.

 

Вибратор за пенис или пенис щепсел с вибрация

 

Пенис щепселът с вградена електроника за вибрация или пенис вибраторът осигурява интензивен масаж на най-интимната, чувствителна зона. Получената вибрация осигурява не само усещане, подобно на оргазъм, но и неудържим, отчужден оргазъм - загуба на контрол по ключови думи - от АБСОЛЮТНАТА суперлативност.

 

Уретрална стимулация с уретрален вибратор

 

Вибриращият пенис плъг всъщност е върховната стимулация на уретрата, но той може да бъде надминат от по-дългата версия на пенис вибратора - уретралния вибратор! Ако искате да стимулирате интензивно уретрата или ако се интересувате от темата за разтягане на уретрата, определено трябва да разгледате следните модели: Вибратор за уретра, вибратор за пенис, дебелвибратор за уретра, гъвкав вибратор за уретра, дълъг вибратор за уретра, силиконов вибратор за уретра, вибратор за уретра от неръждаема стомана.

 

Новости за стимулиране на пениса и уретрата:

 

Ние сме в челните редици на пенис тапите и непрекъснато разширяваме гамата си от играчки за стимулиране на уретрата. Можете да намерите всички наши нови продукти под следния линк:

 

Нововъведения: разширители на уретрата, пръстени за главичката, тапи за пенис, пръстени за пенис и други!

 

BDSM Наказание или каталог на наказанията BDSM

 

Сексът с пенисния щепсел е СМ? Не е задължително, но разбира се, че може да бъде! И ако трябва да сме честни: без пионерския дух на СМ и БДСМ сцената технологиите, играчките и нарастващото любопитство към пенис тапите в спалнята вероятно все още щяха да са на нивото на първата електрическа крушка.

 

Така че сексът с пенис щепсел може да бъде СМ - но може да бъде и почти всичко, което ви се иска.

 

Компетентни съвети за пенис тапите за начинаещи и професионалисти

 

Любопитни сте, отдавна мислите за пенис тапите и сега най-накрая искате да направите първата крачка? Щастливи сме, че сте намерили нашия онлайн магазин за пенис тапи и Ви приветстваме с добре дошли. Нашият любезен екип винаги ще ви посъветва независимо и компетентно. Ние ще ви подкрепим в реализирането на вашата страст.

 

Купете дискретно пенис плъг

 

Очаквате с нетърпение новата си пенис тапа, нямате търпение да преодолеете леката болка от разтягането, да забравите първоначалното усещане за парене и изтръпване и напълно да се насладите на загубата на контрол? Ние познаваме добре това чувство. И, честно казано, не е грижа на разносвача на пратки или на любопитните съседи как изживявате страстта си. Ето защо ние винаги изпращаме вашите пенис тапи в неутрална опаковка.

 


Тъй като освен с UPS, изпращаме и с DHL, можете да доставите дискретно вашите тапи за пенис и BDSM артикули до мястото за опаковане. Надеждността, безопасността и първокласното обслужване са приоритет в MEO. Щастливи сме, че можем да ви вдъхновим и ви пожелаваме чувствено удоволствие при пазаруването онлайн в онлайн магазина за пенис тапи на MEO.