От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Human puppy - Анални тапи

Бюлетин

Human puppy - Анални тапи 

В MEO ще намерите всичко за вашия фетиш! Задни тапи и анални тапи във всякакви размери. Защото опашката на butt plug е това, което прави играта на кученцето перфектна.

12
на страница
Покажи 1 - 12 от 21 елемента
Покажи 1 - 12 от 21 елемента

human pup Play е форма на BDSM ролева игра (от английски: bondage, discipline, submission and masochism), при която един човек влиза в ролята на куче или кученце, а другият - на собственик или треньор. Това може да включва поведение като лаене, драскане, въртене на опашка, както и носене на нашийник и каишка. Това е фетиш, който за някои хора е форма на бягство, релаксация и удоволствие.

Що се отнася до физическите аспекти, той може да бъде human pup Play включва и използването на тапи (известни като puppy тапи). Това са анални тапи, които се поставят в ануса и могат да се носят за дълги периоди от време. В human pup Play специалните тапи може да се увеличи усещането за покорство и да се симулира усещането за наличие на опашка.

Съществуват различни видове тапи за човешко пърдене, като например такива, които приличат на кучешка опашка, или такива, които имат прикрепена опашка. Някои от тях са изработени от силикон, а други от гума или неръждаема стомана. Предлагат се в различни размери и форми, като някои имат извита форма, други - права, трети - заострена, а четвърти - по-плоска. Важно е да изберете качествен анален щепсел с опашка и да спазвате указанията за безопасност, когато го използвате puppy butt plug използване на такъв.