От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Human puppy Play Магазин

Бюлетин

Human puppy Play Магазин 

В MEO Human puppy Ще намерите пълния комплект Bad puppy Колекция за Human puppy. Нуждаете се от маска за куче, лапи, наколенки, нашийник за куче, каишка за човешкото куче или играчки за човешкото кученце? Тук, в специализирания магазин на MEO Cos Play, ще намерите това, което търсите.

Подкатегории

  • В MEO ще намерите всичко за вашия фетиш! Задни тапи и анални тапи във всякакви размери. Защото опашката на butt plug е това, което прави играта на кученцето перфектна.

  • Маските от Bad puppy От колекцията на MEO ще ви превърнат в перфектното куче. В MEO можете да намерите маски за кучета от кожа, неопрен или латекс.

  • Ако искате да дадете на господаря си своята лапа, се нуждаете от подходящите аксесоари! Ние предлагаме всички аксесоари за human pupкато лапи, наколенки и много други.

  • Независимо дали става въпрос за яка от благородна кожа с кроко, яка за кучета с шипове или яка с шипове от puppy. Bad puppy Колекцията не оставя нищо за желаене.

  • Всяко човешко кученце или възрастно мъжко куче се нуждае от каишка за кучета. На Bad puppy Ви предлагаме перфектния избор, когато се нуждаете от каишка за куче.

  • Кожен колан от Bad puppy От колекцията ще ви превърне в перфектното кученце. В MEO ще откриете голям избор от каишки в много цветове.

  • Вашето кученце се нуждае от подходяща залъгалка? В MEO можете да откриете гега с или без кост. MEO е първият избор, когато става въпрос за правилната уста.

  • MEO е специалистът, когато става въпрос за puppy Play се отнася. Перфектното оборудване като тениски, маски, каишки, геги и играчки можете да намерите в MEO.

MEO, магазинът Pup Play, е универсален магазин за всички продукти, от които се нуждаете за вашия Human puppy нужда.

puppy Play

В общността на ролевите игри puppy е човек, който се преструва на куче. Кученцата могат да бъдат мъжки или женски. Кученцата обикновено са по-покорни хора, които често се занимават с по-доминантни хора, които поемат ролята на господар или треньор.

А puppy понякога се нарича и Human puppy наричано кученце.

Повече за човешкото кученце:

Човешките кученца обичат да свалят човешките си задръжки, да забравят стреса на ежедневието и да открият животинската си страна. Някои Човешки кученца изпитват сексуално удоволствие от ролевите си игри, но това puppy Play не е задължително да има сексуален компонент. Поведението като Human puppy позволява по-спонтанен живот, в който не е необходимо да се притеснявате за сметки или служебни ангажименти. Това е начин на живот, който осигурява много положително укрепване и внимание чрез словесни похвали и галене. Както и при другите домашни любимци, може да се наложи дисциплиниране, когато човешките кученца се държат неправилно. Това обаче никога не е болезнено или дори жестоко.

Човешките кученца са по-палави и игриви от големите кучета, които също са с характер на хора. Действителната възраст на човешкото кученце не е определящ фактор за това дали то приема ролята на кученце, Human puppy или на алфа куче.

Човешките кученца в различна степен поемат ролята на кучета. Някои Човешки кученца живеят като кучета през цялото време, докато други играят тази роля само от време на време. Някои обичат да говорят с характер, докато други само ръмжат и лаят. Някои ходят на два крака, докато други са само на четири. Някои Човешки кученца се обличат като кучета, докато други носят само нашийник или изобщо не носят костюм. Каквито и да са предпочитанията им, в MEO всеки ще намери Human puppy пълно облекло - от кучешки нашийник, каишка, подложки за лапи, наколенки или кучешки маски.

Въпреки че проявяват много от поведението на истинските кучета, Човешките кученца никога не трябва да ядат кучешка храна, тъй като тя може да разболее хората. Заместителите включват човешка храна, като например студена консервирана говежда яхния или някои зърнени храни.

Състезания за кученца и партита за човешки кученца са подходящи места за игра на кученца на обществени места. Puppy Аналните тапи с кучешки опашки са друга новост за човешките кученца.

Какво представлява играта на кученцата?

Pup Play това е вид ролева игра, при която хората поемат ролята и манталитета на кученце. Това може да приеме много форми - от просто наслаждаване на усещането да бъдеш кученце, респ. Human puppy това може да приеме много форми - от просто наслаждаване на усещането да си кученце, до носене на кучешка шапка, кучешки ръкавици или друга кучешка екипировка, до игра с други кученца или дори игра с някой, който поема ролята на водач.

Какво представлява човешкото кученце?

A Human puppy е терминът за човек, който обича да влиза в роля с кучешка индивидуалност. За някои от тях на адрес Pup Play да бъдат кученца е пространство, в което се потапят за ограничен период от време, за да се отпуснат или просто да си поиграят, докато за други това може да бъде личност, която живеят 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Някои човешки кученца са самотни (или бездомни), други могат да бъдат партньори или да имат нашийник puppy (принадлежащ на водач, треньор на кучета или господар). Някои Човешки кученца дори се присъединяват към по-голяма глутница и поемат роли на кученца като алфа, бета и омега.

Какво е хендлер?

Хендлер е човек, който обича да играе ролята на гледач на кученце. Хендлерите могат да заемат много различни роли - от грижовен гледач до твърд държач на каишката, от инструктор по послушание до господар. Връзката между водача и Human puppy може да бъде романтична, сексуална или просто платонична.

Добре, а дали Pup Play е сексуална, романтична, социална или платонична?

Може да бъде всякаква и Pup Play е различна за всеки човек. Повечето кученца и водачи намират някакъв вид физическо и сексуално удовлетворение. Много от тях намират и романтична връзка и превръщат Pup Play в част от една връзка. Други просто искат да се наслаждават на кученцето с платонични приятели. Няма грешен начин да бъдете добър Human puppy да бъдеш!

Кой може да бъде Human puppy да бъде?

Всеки! Не е необходимо да притежавате скъпа кожена маска за куче или да участвате в събития, за да бъдете human pup да бъдете такъв. Не е нужно да имате водач, да сте алфа куче или да принадлежите към стадо. Всичко, от което се нуждаете, е желанието да бъдете кученце и откритостта да откривате нови неща. Останалото зависи от вас!

Има ли други видове игри с домашни любимци?

Разбира се, че има! Не всеки, който обича да си играе с домашни любимци, иска да вземе главата на кучето. Някои предпочитат да играят като коте, пони, вълк, лисица, бик или друг вид животно. Всяко животно за игра има различна глава и различно отношение. Ако смятате, че различен вид pet play е за вас, препоръчваме ви да разгледате MEO.co.uk и да попитате, за да разберете как другите хора преживяват своя личен вид игра с домашни любимци.

Само за гейове ли е?

Съвсем не! pet play и Human puppy Play като цяло са отворени за хора от всички полове и ориентации. puppy Play изглежда, че е най-популярна сред гей мъжете, но има и голям брой Човешки кученца и кучета за разхождане с всякаква ориентация и пол. Независимо дали сте хетеросексуално кученце, куче от хомосексуална група или друг вид puppy сте, ще намерите идеалното puppy Play Оборудване тук, на MEO.co.uk