От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM Маски и гегове

Бюлетин

BDSM Маски и гегове 

В MEO ще намерите BDSM маски от кожа, латекс, гума и спандекс, както и газови маски и гегове, които не сте виждали досега.

Подкатегории

  • Голяма селекция от кожени маски за следващата среща по робство. Кожена маска, плътна, със или без запушалка.

  • Предлагат се много дизайни. Неопреновата маска и неопреновата качулка са добра алтернатива на кожата или латекса.

  • Предлагат се много дизайни. Нашите маски за очи прилягат добре, са 100% непрозрачни и удобни.

  • Нашите устни гащи запълват устата и не допускат говорене отзад. Ако е необходимо, нашите запушалки за уста могат дори да се заключват... В магазина за робство на MEO можете да откриете фунийки, топчета, пръстени и други.

  • Онлайн магазинът за BDSM на MEO е един от водещите магазини в света за висококачествени колани за глава и клетки за глава от 1997 г. насам. Ние изработваме разнообразни колани за глава и клетки за глава от стомана, кожа, гума или неопрен, но също така и уникални, други приспособления за фиксиране на главата и врата, които няма да намерите никъде другадеһттр://....

  • Латексови маски, плътни и с цип, с или без отвор за уста и други модели.

  • Носейки силно изолираща BDSM маска от спандекс, ще усещате докосването много по-интензивно, защото "изключването" на очите възбужда всички останали сетива!

  • BDSM магазинът на MEO предлага разнообразие от военни противогази, промишлени противогази и BDSM противогази, както и много аксесоари, като филтри за противогази, маркучи за противогази и дихателни торбички, които могат да бъдат свързани с нашите противогази.

  • Кълбовидните гелове често се използват за сценарии на доминиране и подчинение и могат да изглеждат малко страшни, ако никога преди не сте ги използвали. Но не се притеснявайте! Кърпичките са чудесен начин да изградите увереност, да покажете уязвимостта си и да се насладите на безопасното подчинение по време на BDSM сесия.

  • Нашите разпъвачи на устата и залъгалки са вълнуващ BDSM и робски аксесоар и държат устата широко отворена.

BDSM маските и гегите са секс играчки, които често се използват в BDSM (робство, господство, подчинение, садизъм и мазохизъм). Те могат да бъдат изработени от различни материали и да служат за различни цели. Ето някои от най-разпространените видове:

BDSM кожени маски: Тези маски често са много здрави и издръжливи. Те могат да покриват цялото лице или само определени части като очите или устата. Кожените маски често предлагат известна анонимност и могат да помогнат за създаване на усещане за господство и подчинение. В BDSM магазина на MEO се предлага широка гама от кожени маски в различни стилове за начинаещи и професионалисти.

BDSM маски от спандекс: Тези маски са много еластични и се адаптират към формата на главата. Те често са много удобни за носене и могат да покриват цялото лице или да имат отвори за очите и устата. Някои маски от спандекс са предназначени да ограничават сетивата, като например маски, които покриват очите и ушите. Онлайн магазинът BDSM на MEO предлага широка гама BDSM спандекс маски с различен дизайн за начинаещи и професионалисти.

BDSM латексови маски и неопренови маски: Подобно на маските от спандекс, латексовите маски и BDSM маските от неопрен са много еластични и се адаптират към формата на главата. Често имат лъскав вид, който е много популярен в BDSM сцената. Латексовите маски също могат да бъдат проектирани така, че да ограничават сетивата. В онлайн магазина на MEO ще намерите широка гама BDSM латексови маски с различен дизайн за начинаещи и професионалисти.


BDSM газови маски: Тези маски често имат по-силен ефект и могат да създадат усещане за ограничаване или контрол. Те могат да се комбинират с други BDSM аксесоари. Онлайн BDSM магазинът MEO предлага широка гама от газови маски от различни държави и подходящи аксесоари с различен дизайн за начинаещи и напреднали.

BDSM превръзки за очии BDSM гегове: Превръзките за очи се използват, за да блокират гледката и по този начин да засилят другите сетива. BDSM гегите се носят в устата и могат да ограничат способността за говорене. Съществуват много различни видове гегове, напр.разпъвачи за уста,гегове с топка, гегове за захапване, гегове с пръстен и др. Клещи и превръзки за очи в различни дизайни за начинаещи и експерти се предлагат в голям избор в онлайн магазина на MEO BDSM.

Ползите от носенето на маски и гегове в BDSM могат да бъдат много. Те могат да спомогнат за създаване на усещане за господство и подчинение, да стимулират сетивата, да осигурят анонимност или просто да се използват като част от външния вид или облеклото. Както при всички BDSM секс играчки, важно е те да се използват по безопасен и консенсусен начин.