От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Двойни вибратори

Бюлетин

Двойни вибратори 

Двоен вибратор запълва изключително много всички отвори. Сексът с двоен вибратор е два пъти по-забавен, внася нов импулс и повече разнообразие в сексуалния ви живот.

12
на страница
Покажи 13 - 21 от 21 елемента
Покажи 13 - 21 от 21 елемента

Какво е двоен вибратор?

 

Каква е разликата между двойния вибратор и обикновения вибратор? Всъщност името вече ви подсказва! Двойният вибратор е секс играчка с два края и гъвкаво или извито тяло. С двойния вибратор можете да се забавлявате сами или заедно с партньора си. По този начин много от нашите клиенти внасят нова енергия и повече разнообразие в любовния си живот с партньора.

 

Купете голям или двоен вибратор?


С XXL вибратор или гигантски вибратор вие и вашият партньор ще изпитате напълно удовлетворяващ анален или вагинален екстаз. Подобно изживяване можете да постигнете и санален вибратор илисиликоново дилдо, докато двойните вибратори могат наистина да ви отведат до предела. Почти чист секс! Само голям XXL вибратор или надуваем вибратор обещават същото удоволствие. Перфектният избор на анален вибратор обаче винаги зависи от личния ви вкус.

 

Двоен вибратор за жена или двоен вибратор за мъж

 

Двойните дилда или партньорските дилда обикновено могат да се вкарват вагинално и анално едновременно или да се използват за едновременно проникване и на двамата партньори. Както анално + анално, така и вагинално + вагинално или анално + вагинално. Обучените потребители огъват двойното дилдо заедно, така че ДВАТА края да могат да бъдат вкарани в един телесен отвор.

 

Двата края на двойния вибратор могат да се различават значително, така че с една играчка да се задоволят различни предпочитания. В идеалния случай и двамата партньори ще получат парите си, ако двойният вибратор има дебел главич от едната страна и по-малък диаметър от другата.

 

Мъжете, които обичат да експериментират, определено трябва да изпробват приятното обучение с няколко анални топчета или любовни топчета.

 

Как да използвам двоен вибратор?

 

Правилният лубрикант за секс с двоен вибратор е много важен. За поставяне на анален вибратор или партньорски вибратор препоръчваме нашите водоразтворими лубриканти, като Aquameo или Anal Push за анален секс. Разбира се, можете да използвате и стъклен вибратор с лубрикант на силиконова основа. В нашия онлайн магазин за вибратори, разбира се, ще намерите и анален спрей за обезкосмяване, така наречения EXTREMEO. Този спрей също така ви позволява да поставите XXL вибратор или голям вибратор за мъже без болка.

 

Поради дължината и обиколката си, поставянето на голям вибратор може да бъде малко по-трудно в началото. Действайте бавно и внимателно и заемете удобна позиция, която ви позволява да разтегнете тялото си и да отворите ануса си. Сега се опитайте да легнете по гръб с възглавница (или любовната възглавница на MEO) под дупето и с повдигнати и разтворени крака.

 

За правилната позиция и срещу признаците на умора, докато ви взимат анално с двоен вибратор или се забавлявате по време на солов секс: Fuck & Play sling на MEO осигурява ефективна и удобна опора благодарение на най-високото качество. Добре подплатените възглавнички за коланите, изработени от мека латиго кожа, обгръщат врата и задната част на коленете за допълнително дълбоко проникване. Благодарение на няколко катарами сбруята може да се регулира индивидуално. Двете стоманени D-образните халки отстрани позволяват дори да закачите белезници. По този начин можете да се наслаждавате на двойния си вибратор изключително удобно.

 

Определено е препоръчително да започнете с по-малък двоен вибратор, напр. стъклен двоен вибратор , и да преминете към по-големите калибри. След като сте поставили частта от двойния вибратор с най-дебелия диаметър, тялото ви трябва да се е отпуснало, така че вече да можете спокойно да се наслаждавате на усещанията, създавани от вибратора. Много от нашите клиенти обичат да въртят вибратора в тялото си, за да достигнат до всички вътрешни ерогенни зони (P-точка или G-точка), докато други предпочитат движенията на натиск с двойния вибратор.

 

Двоен вибратор ли е една от типичните секс играчки за гейове?

 

Двойният вибратор в дупето прави и мъжете доста щастливи! В гей общността двойните вибратори са много популярни като гей секс играчки. Особено нашите големи двойни вибратори се поръчват в онлайн еротичната доставка MEO. Ценени са и нашите така наречени анални змии, които предлагаме в много размери, или нашите вибратори в категорията "изключително голям вибратор с два края" от Crackstuffers, DEEP'R и HAM'R Dildos.

 

 

Поръчайте двойно дилдо онлайн - във всички цветове, форми и материали

 

Подобно на нормалните вибратори и аналните вибратори, двойните вибратори също се предлагат в най-красиви дизайни, най-дълги дължини и необичайни форми, както и в разнообразни материали. Независимо дали са изработени от алуминий, неръждаема стомана, ABS, винил или силикон - повечето двойни вибратори от MEO са абсолютно безвредни за кожата и хипоалергенни. Дизайнът и размерите са също толкова разнообразни. Предлагаме двойни вибратори или ремъци във всякакви цветове и форми.

 

Чиста еротика: двойно дилдо от MEO

 

Независимо дали в леглото, под душа или на почивка - двойните вибратори могат да се използват навсякъде, където ви се иска. Благодарение на неговата гъвкавост или извита форма, ерогенните ви зони (напр. G-точката или простатата) се обгрижват с прецизна точност. И тъй като двойните вибратори позволяват едновременно анално проникване и на двамата "участници", не се налага никой да гледа другия по време на солов секс.

Всеки трябва да изпробва двойно дилдо за секс или за солов секс

Ако винаги сте искали да се насладите на двойно проникване или на секс в сандвич, двойният вибратор ще ви хареса! Особено препоръчваме нашия двоен вибратор с вибрация, двойния вибратор Lelo PicoBong Transformer. Два мощни мотора развличат едновременно и двамата партньори (или отвори).