От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Deep throat Спрей

Бюлетин

Deep throat Спрей 

Нашият спрей deep throat ще ви направи световен шампион по свиркане, а нашите лубриканти за орален секс ще подсладят оралното ви удоволствие.

Покажи 1 - 10 от 10 елемента
Покажи 1 - 10 от 10 елемента

Най-добрите deep throat & blowjob спрейове
Deep throat спрейове & blowjob спрейове, които наистина действат

Да подарите на партньора си blowjob на живота е много любящ и внимателен жест. Но не всички от нас са благословени с уменията, познати на гълтачите на мечове или на ядещите хотдог.

Най-добре е да използвате deep throat спрей, който върши част от работата вместо вас.

Много blowjob и deep throat спрейове съдържат локален анестетик, който леко обезболява устата, за да можете да направите blowjob най-доброто. Той ще намали интензивността на давещия се рефлекс, но няма да го премахне напълно, което всъщност е добре, ако се замислите.

Всъщност не е необичайно лекарите да дават малък орален анестетик на пациент с изключително чувствителен давещ се рефлекс, за да направят промивка на гърлото.

Действат ли deep throat спрейовете?

Дали deep throat спрейовете действат или не, зависи изцяло от това как определяте "действие". Ако имате предвид, че deep throat спрейовете напълно ще изтръпнат устата ви и ще можете да преглътнете 30-сантиметров гигантски пенис, без да ви мигне окото, тогава не, те не работят.

Те не са предназначени за това или поне не са способни да го направят. Дори най-силният deep throat спрей в най-добрия случай ще ви даде усещане за изтръпване и ще потисне давещия ви рефлекс. Не напълно, но се постига известно потискане. Все още имате давещ рефлекс, който е важен рефлекс за оцеляване, но можете да стигнете по-надолу в гърлото си, без да имате усещането, че ще повърнете. Много от тези спрейове съдържат лидокаин или бензокаин, които обикновено се използват като анестетици.

Накратко, deep throat спрейовете работят много добре, ако искате да си дадете малко повече по време на орален секс.

Спреят EZ2SUCK е световен бестселър!

Този спрей от MEO няма дългите дюзи, които са характерни за другите спрейове, така че действа много по-равномерно от останалите. Препоръчваме ви да го държите много близо до устата си, за да сте сигурни, че достига до задната част на гърлото. Изтръпналият език не е това, което искате да постигнете.

Интересно е, че този продукт има най-добър вкус от всички, подобен на мента или като таблетките за възпалено гърло, които вероятно сте приемали. EZ2SUCK на MEO е най-добре действащият спрей за deep throat и има ефективна продължителност на действие от около 30 минути. Тъй като продуктът няма лош вкус и действа бързо, трябва да го използвате само веднъж или два пъти по време на орален секс, без да прекъсвате действието на deep throat.

С този продукт можете да проникнете дълбоко в гърлото си като deep throat професионалист и ще се изненадате колко добре действа. Това е и най-ергономичният продукт, който познаваме. Партньорът ви определено ще бъде впечатлен!

Спрей Juicy Head blowjob от Doc Johnson

Blowjob звучи като работа, но със спрея Juicy Head тя се превръща в чисто удоволствие. Спреят Juicy Head Spray превръща blowjob в особено вкусно, чувствено изживяване и за двамата - и за този, който прави blowjob, и за този, който го получава. Партньорът ви ще се наслади особено много на мляскането, притискането, смученето на пениса му. С петте различни спрея Juicy Head можете да внесете разнообразие в любовния си живот:Deep throat Спрейовете "Юсити Хед" са фантастичен начин да подарите на партньора си blowjob или deep throat, за които винаги е мечтал, и действат наистина добре: диня, захарен памук, ягода, ананас, ябълка и розова лимонада. Ако искате спрей, който да потиска максимално ефективно давещия рефлекс, трябва да изберете някой от продуктите с лидокаин. Ако вече сте доста опитни в оралния секс и просто се нуждаете от малко повече сила, тогава бензокаиновите спрейове вероятно са по-скоро за вас.
Тези спрейове въздействат само на активния човек, който прави blowjob, и изтръпването не се прехвърля върху пасивния партньор. Надяваме се, че ще се забавлявате с тези спрейове толкова, колкото и другите ни клиенти, защото те от години винаги имат поне един спрей EZ2FUCK на нощното си шкафче.

Препоръка:

Нашият deep throat комплект ви обучава да бъдете перфектният професионалист в свирките. Той се състои от много дълъг вибратор и спрей, който потиска давещия рефлекс. Нашият комплект включва:

50-сантиметров дилдо с диаметър 40 мм: Здраво закрепената вендуза гарантира, че нашето дилдо може да се прикрепи към всяка гладка повърхност, за да се улесни вкарването. Разбира се, вибраторът може да се използва и анално!

Sensational deep throat Spray EZ2SUCK, който скоро ще ви превърне в deep throat професионалист. Научете повече ТУК!