От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Ръкави и калъфи за пенис

Бюлетин

Ръкави и калъфи за пенис 

Вече не само мечтаете да имате голям, дебел и пухкав пенис! Пенис ръкавът е точно това, което ще изпълни мечтите ви и ще задоволи партньора ви! С ръкава за пенис аналното и вагиналното проникване става още по-интензивно и вълнуващо! Със или без вграден пръстен за повишаване на ерекцията, пенис ръкавът е един от най-бързите и лесни начини да под...

Вече не само мечтаете да имате голям, дебел и пухкав пенис! Пенис ръкавът е точно това, което ще изпълни мечтите ви и ще задоволи партньора ви! С ръкава за пенис аналното и вагиналното проникване става още по-интензивно и вълнуващо! Със или без вграден пръстен за повишаване на ерекцията, пенис ръкавът е един от най-бързите и лесни начини да подобрите и оживите сексуалния си живот.

Още
12
на страница
Покажи 1 - 12 от 18 елемента
Покажи 1 - 12 от 18 елемента

Какво трябва да знаете за ръкавите за пенис

Ръкавите за пенис осигуряват по-голяма дължина и дебелина, което може да доведе до по-голямо самочувствие и повече удоволствие по време на секс.

Ръкавите за пенис се използват и за постигане на по-твърда ерекция. Благодарение на стегнатостта на пенис ръкавите кръвта се събира по-добре в пениса и осигурява по-твърда ерекция. Ръкавите за пенис са идеално средство и при преждевременна еякулация, тъй като значително намаляват чувствителността. Ръкавите за пенис могат да се използват като заместител на пениса в случай, че ерекцията вече не е възможна (тук особено подходящи са моделите, изработени от стабилни, по-твърди материали).

Перфектният размер на пениса е вероятно най-важният въпрос в областта на сексуалността за толкова много мъже. Твърде малък ли е, твърде голям ли е, твърде дебел ли е, твърде тънък ли е?

Почти 70 % от 200 мъже, участвали в университетско проучване, заявяват, че се притесняват най-вече от своя ръст, тегло и най-вече от размера на пениса си. Разбира се, дори дългият и дебел пенис не е гаранция, че партньорката ви ще получи оргазъм.

Напротив: добрият секс не познава размери. По-скоро той зависи и от правилната позиция, много съпричастност, стимулиране на ерогенните зони, а също и от усещането за тялото и настроението на въпросната жена/мъж.

Но дори и единственият проблем да е дължината, има някои помощни средства, които могат да компенсират липсата на размер или твърде малката обиколка на пениса. Сред тях са например ръкавите за пенис. Те правят пениса ви по-дълъг и по-дебел или гарантират, че партньорката ви ще усеща повече по време на секс благодарение на специалната им текстура.

Какво представляват пенис ръкавите и за кого са подходящи?

Ръкавите за пенисса секс играчки, обикновено изработени от силикон или други гъвкави материали, които се навличат върху пениса, а понякога и върху тестисите по начин, подобен на презервативите.

За разлика от презервативите обаче ръкавите за пенис могат да се използват неограничен брой пъти и не са предназначени за предпазване от бременност или защита от инфекции. По-скоро те са като един вид втора кожа върху пениса и също се поставят във вагината или ануса по време на секс. Следователно ръкавите за пенис са подходящи както за хетеросексуални, така и за хомосексуални мъже.

Ръкави за пенис: за по-дълъг и по-дебел пенис

Някои ръкави за пенис изпълняват и функцията да удължават или разширяват пениса. Това позволява на партньора ви да усеща повече по време на секс и G-точката или простатата могат да бъдат стимулирани повече. Някои ръкави за пенис имат и набраздена или набраздена текстура от външната страна, за да направят проникването още по-интензивно за партньора ви. Можете също така да използвате тези ръкави за пенис, дори ако пенисът ви е с напълно "нормален" размер - просто за малко повече разнообразие и забавление по време на секс.

Ръкави за пенис: за повече издръжливост по време на секс

Тъй като някои ръкави за пенис намаляват триенето на истинския ви пенис във вагината или ануса, няма да усещате толкова силно по време на проникването, колкото бихте усещали без ръкави за пенис. Ето защо много мъже използват ръкави за пенис, за да забавят оргазма си.

Ръкави за пенис: за по-силна ерекция

Стегнатостта на пенис ръкава концентрира повече кръвта в пениса ви, така че пенис ръкавите могат да осигурят и по-добра издръжливост и по-твърда ерекция. Всъщност те са разработени за тази цел.

Съществуват и модели, при които два пръстена са свързани с тънка пръчка - един за ствола на пениса и един за главичката. Тази конструкция не прави пениса по-дълъг или по-широк, но му помага да се изправи. Следователно в споменатите случаи ръкавите са подходящи и за подпомагане на еректилната дисфункция.

Какво означава "еректилна дисфункция"?

Еректилна дисфункция, известна още като еректилна дисфункция, импотентност или нарушение на потентността, се появява, когато пенисът не става достатъчно твърд преди секс или се вкочанява преждевременно по време на секс, което прави нормалния полов акт невъзможен. Освен това 2/3 от всички опити не дават резултат и този проблем се запазва за по-дълъг период от време. Така че, ако например вчера не сте могли да правите секс, защото сте били под силен стрес, то това, разбира се, не е разстройство на потентността.

Причините за разстройство на потентността са изключително разнообразни. Особено при младите мъже често има психологически фактори, като например проблеми във връзката, свързани със стреса, депресия и т.н. Те трябва да бъдат обсъдени с психолог или консултант. След това те трябва да бъдат обсъдени по-подробно с психолог или психотерапевт. От друга страна, еректилната дисфункция обикновено се среща при по-възрастни мъже. Еректилната дисфункция обикновено се предизвиква от физически оплаквания като съдови заболявания (артериосклероза) или други нарушения на кръвообращението, причинени например от диабет, високо кръвно налягане или липометаболитни нарушения. Тук често помага промяната в начина на живот, т.е. по-малко мазна храна, без цигари, умерено количество алкохол, повече физически упражнения. Освен това възможни причини могат да бъдат и недостиг на тестостерон или странични ефекти на лекарства. Понякога импотентността може да стигне дори дотам, че мъжете вече изобщо да не могат да получат ерекция. Пенис ръкавите под формата на пенис протези например, които много приличат на пениса и могат да се пристягат, могат да помогнат все пак да се води пълноценен сексуален живот.

Предимствата на пенис ръкавите накратко:

 • Ръкавите придават на пениса ви повече сила, дължина и дебелина
 • Ръкавите за пенис с накрайници осигуряват допълнителна стимулация на вагината или ануса
 • Ръкавите за пенис създават по-голяма повърхност на триене и следователно по-голяма възбуда
 • помагат за поддържане на ерекцията и/или я правят по-твърда
 • Ръкавите за пенис могат да се използват като заместител на пениса, ако ерекцията вече не е възможна (модели, изработени от стабилни, по-твърди материали)
 • В зависимост от модела пенис ръкавите забавят еякулацията
 • Внася повече разнообразие в любовната игра
 • Ръкавите за пенис могат да се поставят върху вибратор или дилдо (следователно ръкавите за пенис са подходящи и за жени)


Каквивидове ръкави за пенис има?

Гамата от ръкави за пенис е много разнообразна. Повечето ръкави обаче са оформени като по-дебел презерватив, често имат набраздена или набраздена текстура и се нахлузват плътно върху пениса. Този тип ръкави за пенис служат просто като приятна секс играчка, която разнообразява сексуалния ви живот и допълнително стимулира вагината на приятелката ви или ануса на любовника ви.

Други варианти също са известни като ръкави за пенис. Тяхната функция е подобна на тази на гореспоменатите ръкави за пенис, но нямат връх. Следователно ръкавите покриват само ствола на пениса, но главичката е открита. Това означава, че усещате много повече, когато прониквате в партньора си.

Ръкави или маншети, които вибрират или имат и клиторни стимулатори, предлагат още по-голямо удоволствие. Тези секс играчки са подобни на популярните вибратори Rabbit Вибратори.

А има и модели, които приличат на големи пениси, ръце или юмрук. Те обикновено се използват, за да направят пениса ви изключително дълъг и да му придадат по-голяма обиколка. Те също така намаляват усещането по време на проникване, така че да можете да издържите още по-дълго по време на секс.

Преглед на различните видове пенис ръкави

 • Ръкави за пенис с накрайници: Създава интензивни, възбуждащи усещания във вагината или аналната област
 • Ръкав за пенис: Приляга само около ствола на пениса; може да се използва и като пенис пръстен за увеличаване на ерекцията
 • Вибриращ пенис ръкав: Допълнителна възбуда чрез вибрации
 • Удължител за пенис: За по-голяма дължина и обиколка; възможна е по-интензивна стимулация на G-точката и А-точката
 • Накрайник за пенис с истинско усещане: Прилича на истински пенис с цвят на кожа и вени
 • Ръкави за пенис с мрежеста структура: Подобно на ръкавите за пенис с накрайници; структурата, наподобяваща мрежа, обаче създава още по-уникално усещане във вагината или ануса
 • Ръкави за пенис с вграден пръстен за тестисите: Могат да се прикрепят към скротума, за да се предотврати изплъзване и леко да се компресират тестисите, което позволява по-дълга издръжливост
 • Ръкав за пенис със стимулатор на клитора: както при вибраторите за зайци, на ствола на ръкава има малко, извито разширение, което стимулира клитора
 • Ръкав за пенис с вграден мастурбатор: Входът на ръкава прилича на вагина с реалистично оформени срамни устни или на мъжки анус; подобно на мастурбатор, но подходящ за поставяне в истинска вагина/анус


Различните ръкави за пенис се различават и по отношение на формата, цвета и материала. Тъй като пенис ръкавите обикновено трябва да са много еластични, те обикновено са изработени от TPE, силикон, латекс или PVC.