От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Реалистични вибратори

Бюлетин

Реалистични вибратори 

Новото поколение реалистичен дилдо 3.0 - Този пенис е готов, когато сте готови!

Модерният реалистичен вибратор от поколение 3.0 е по-добър от истински пенис. Изглежда като истински, усеща се като истински и е готов, когато сте вие.

12
на страница
Покажи 73 - 84 от 85 елемента
Покажи 73 - 84 от 85 елемента

Реалистичен вибратор: правилният избор

 

Освен изключително реалистичната текстура, красивият външен вид възпроизвежда всеки детайл на истински пенис, с видими вени и цвят, подобен на човешкия. При допир резултатът е спиращ дъха и почти не можете да усетите разликата между истински пенис и вибратор.

 

Реалистичният вибратор от поколение 3.0 е мек и еластичен отвън, но все пак има достатъчно стабилност за спиращ дъха анален секс или интензивно вагинално проникване. Силната вендуза на дилдото осигурява сигурна фиксация, когато искате да запазите ръцете си свободни за други игри.

 

Реалистичен вибратор с вибрация спрямо гумен вибратор

 

Просто усещате повече и удоволствието е просто по-голямо! Усещанията, независимо дали са анални или вагинални, просто са много по-интензивни по време на секс с реалистичен вибратор.

 

Реалистичният вибратор като вибраторите от MEO трябва почти напълно да имитира истински пенис, не само визуално, но и по отношение на допир и усещане.

 

Ето защо реалистичният вибратор е снабден с много специална повърхност, на която ясно се усещат всяка кожна гънка и всяка вена. В комбинация с перфектно оформения главич, тази секс играчка се усеща абсолютно автентично по време на анално проникване. Почти винаги реалистичният дилдо е оборудван с изпъкнали тестиси, които се усещат приятно по време на анално проникване, подскачат срещу задните части и създават усещането за истински секс.

 

По-голямата част от реалистичните вибратори на MEO, някои от които са оборудвани със солидна вендуза, са подходящи за използване с т.нар. сбруя или каишка за вибратор, при която реалистичният вибратор се пристяга около кръста или крака и по този начин може да осигури интензивно удоволствие от чукането. За това специално усещане за автентичност реалистичният вибратор е просто най-добрият избор.

 

В нашия магазин за вибратори ще намерите всички известни марки като Pipedream, Doc Johnson и много други. Много реалистични вибратори са абсолютно идентични копия на пенисите на известни порнозвезди като Bel Ami и Falcon, които карат много сърца да бият по-бързо с порнопламъците си.

 

Закупуване на вибратор - за какво трябва да внимавате?

 

Магазинът на MEO може да се нарече и магазин за вибратори, защото асортиментът ни може да изпълни почти всяко желание.

 

Онлайн магазинът на MEO е истински рай за вибратори, тъй като при покупка на вибратор ви очаква огромен избор. Ето защо има много неща, които трябва да вземете предвид, когато купувате вибратор, защото секс играчките се предлагат не само в стандартна дължина (т.нар. вибратор 20 см), но и в много размери. Можете също така да избирате между различни материали. Реалистичните секс играчки обикновено са изработени от силикон или други висококачествени пластмаси и трябва да възпроизвеждат възможно най-точно истинския пенис. Можете също така да изберете цвета на вибратора според личните си предпочитания. Когато купувате вибратор, уверете се, че не всички вибратори са снабдени с тестиси. За много специални приключения аналната играчка с вендуза е най-добрият избор, тъй като може да бъде прикрепена към стената или пода и по този начин да осигури възбуждащо разнообразие. Просто прикрепете вибратора с вендуза и започнете! Ще бъдете развълнувани.

 

Поръчайте вибратор онлайн

 

Независимо дали става въпрос за малък или голям вибратор, поръчката на вибратор е въпрос на доверие. Не е задължително да бъде. Невинаги трябва да е много скъп вибратор. Занимавате се с анални играчки и искате да си купите вибратор или да поръчате такъв от butt plug и да не харчите толкова много? Това трябва да е евтин вибратор? Но все пак трябва да е много голям или много красив вибратор? Тогава в нашия магазин за дилда имаме перфектния избор за вас.

 

Независимо дали става въпрос за пенис дилдо с реалистичен дизайн, черно гумено дилдо или надуваемо дилдо? В MEO можете да поръчате своя мечтан вибратор. Нашият онлайн магазин за дилда не оставя нищо за желаене и ви гарантираме бърза и дискретна доставка в дискретна опаковка.

 

Акценти Реалистични дилда:

 

  • Истински вибратор, точно като члена на истински мъж.

  • Дилдо със засмукваща чашка, което ще изпълни всичките ви фантазии.

  • Дилдо за него, дилдо за двойки или дилдо за нея! Реалистичният вибратор може да се използва от всеки.

  • Реалистичните вибратори са много търсени. Този вибратор е една от най-популярните анални играчки.

  • Реалистичен дилдо с вени, дилдо с препуциум, дилдо, което се усеща истински.

  • Това дилдо е дилдо със смукателна чашка. Можете да прикрепите вибратора с вендуза към всички гладки повърхности и да му се наслаждавате без ръце или да го карате интензивно.

  • Реалистичният вибратор на MEO е и вибратор с ремъци и може да се използва като вибратор с каишка. Истински вибратор, вибратор за мъже, вибратор за жени и реалистичен вибратор за двойки: Перфектната секс играчка!

  • Реалистичните вибратори (реалистични вибратори) могат да се използват като вибратор за простатата, като анална играчка или като секс играчка, самостоятелно или с партньор.