От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Секс играчки

Бюлетин

Секс играчки 

Разполагаме с всичко, което прави жените и мъжете щастливи: силни вибратори, най-добрите анални топчета, стимулатори на простатата, изключителни вибратори, малки, но и огромни анални тапи и последно поколение мастурбатори.

12
на страница
Покажи 1 - 12 от 62 елемента
Покажи 1 - 12 от 62 елемента

Някои от най-често продаваните секс играчки са:

1. вибратори: Това са вероятно най-често продаваните секс играчки, тъй като могат да се използват както от жени, така и от мъже и предлагат разнообразни функции, като например различни скорости и модели на вибрация.

2. вибратори: Те се използват както от жени, така и от мъже и се предлагат в различни размери и форми. Те могат да бъдат ръчни или електрически.

3. Анални играчки: Те са популярни сред хората, които обичат анален секс, и могат да бъдат под формата на вибратори, тапи или масажори на простатата.

4. Топчета на Кегел: Те са особено популярни сред жените, тъй като могат да помогнат за укрепване на мускулите на тазовото дъно и да повишат сексуалната чувствителност.

5. Мастурбатори: Те са особено популярни сред мъжете, тъй като осигуряват реалистична симулация на вагината или устата и улесняват мастурбацията.

 

Когато става въпрос за най-добрите секс играчки за мъже, първото нещо, което трябва да преодолеете, е какво ви е възпирало да използвате мъжка секс играчка - сами или с партньор: леко пуританско чувство на срам от мастурбацията, трудностите при почистването, фактът, че най-добрите секс играчки за мъже изглеждат като извънземни придатъци.

Кому е нужен силикон, когато имате ръце? По-твърд, по-силен, по-жизнеутвърждаващ оргазъм звучи добре, но колко място за подобрение има в един масажор на простатата или мъжки мастурбатор? Доста.

Секс играчките могат да правят неща, които вие и вашият партньор не можете, независимо колко сте талантливи. Освен това, поради човешката анатомия, ще ви е трудно да стимулирате простатата, известна още като мъжката G-точка, като едновременно с това работите отпред. Именно тук идват на помощ вибраторите, масажорите на простатата и тапите за дупе.

Но ние сме преминали напред. Дори и да не сте готови сами да изследвате дупето си, има много секс играчки, които ще превърнат играта ви на мастурбация от добра в страхотна! Някои от тези играчки са чудесни и за използване с партньор. Или не! Следващия път, когато имате нужда от малко любов към себе си, дайте почивка на ръцете си и на тялото си с изцяло ново силиконово усещане. Време е да направите своя секс със себе си нов и може би малко странен. Ето кои са най-добрите секс играчки за мъже.

Различни видове секс играчки за мъже

Има толкова много различни категории секс играчки, че може да е трудно да се проследят. По-долу е представен преглед на основните видове секс играчки за мъже.

Стимулатори:

Известни още като мастурбатори, ръкави или "джобни путки", тези играчки често са тръбни и са проектирани да се увиват около пениса ви за 360-градусово удоволствие. Някои строкери вибрират, нагряват се или имат други приятни функции, докато други са предназначени просто да ги намажете с лубрикант и да плъзнете ръката си по вала, точно както бихте направили с ръката си.

Вибратори за пенис:

Противно на общоприетото мнение, не само жените се наслаждават на вибрациите в спалнята. Някои от тези вибратори са проектирани така, че да обгръщат целия вал, докато други са насочени към определени области, като например френулума. Можете също така да използвате вибратори върху пениса си, които не са специално предназначени за тази цел, като например вибратори с пръчици - усещанията са подобни, макар и малко по-слабо адаптирани към анатомията ви.

Пръстени за пенис:

Пръстените за пенис са един от задължителните аксесоари за мъжете. Те имат три основни предимства: Пенис ринговете правят поддържането на ерекцията по-малко трудно, правят ерекцията по-твърда и улесняват задържането на оргазъм. Те правят това, като позволяват на кръвта да навлиза в пениса, но не ѝ позволяват да се връща толкова лесно. Някои пръстени вибрират, така че и вие, и партньорът ви да можете да им се наслаждавате, докато други са просто обикновени, еластични пръстени без допълнителни функции.

Butt Plugs & Prostate Massagers:

Простатата е известна още като P-точката. Смята се за анатомичен еквивалент на G-точката, защото докосването ѝ е много приятно за много хора и дори може да предизвика оргазъм само по себе си. Задните тапи и масажорите на простатата - някои от които вибрират или се въртят - осигуряват "усещане за пълнота" по време на секс или мастурбация, което води до по-интензивен или различен оргазъм.