От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Хидропомпи Bathmate

Бюлетин

Комплект HydroXtreme 7 - професионална пенис помпа от BATHMATE

Ненадминати резултати и пълна мощност за уголемяване на пениса. Помпата за пенис HydroXtreme 7 на BATHMATE е най-добрият избор за радикално уголемяване на пениса! Резултатът: По-дълъг, по-голям пенис и повече сексуална издръжливост! Идеалната пенис помпа за мъже с дължина на пениса между 13 и 18 см в еректирало състояние. Пълен комплект с много аксесоари!

Повече информация

2868/00

299,90 €


-20,00 €

279,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Ненадминати резултати и пълна мощност за уголемяване на пениса. Помпата за пенис HydroXtreme 7 на BATHMATE е най-добрият избор за радикално уголемяване на пениса! Резултатът: по-дълъг и по-голям пенис и повече сексуална издръжливост! Идеалната пенис помпа за мъже с дължина на пениса между 13 и 18 см в изправено състояние. Пълен комплект с много аксесоари!

     

    Разработена и произведена във Великобритания, хидропомпата BATHMATE е високо ефективна, патентована помпа за пенис. С HydroExtreme ще постигнете впечатляващи резултати, както по отношение на дължината на пениса, така и по отношение на диаметъра на пениса.

     

    Помпите за пенис HydroExtreme на BATHMATE работят с вода в цилиндъра. За разлика от конвенционалните "сухи" пенис помпи, кожата може да се разтяга по-добре, когато е заобиколена от топла вода. При редовна употреба кръвоносните съдове в пениса стават по-големи, което позволява по-добър приток на кръв. Това ви дава фантастични резултати и пенисът расте много по-бързо.

     

    Акценти:

     

    • Най-мощната пенис помпа, която може да се продава законно.
    • Ненадмината ефективност при уголемяване на пениса.
    • Трайно увеличаване на дължината и обиколката на пениса ви.
    • Силно увеличаване на сексуалната издръжливост и качеството на ерекцията.
    • Лесен за използване!
    • Работи с вода.
    • Съдържа много аксесоари.

     

    Този цялостен комплект ви осигурява ефективна хидротерапевтична тренировка на пениса. Помпеният цилиндър с помпена топка тренира и уголемява пениса устойчиво и нежно с помощта на топла вода. Удобната топка за помпа поддържа ефекта на вакуума. Това ефективно, но щадящо тъканите отрицателно налягане разширява пенисния вал и увеличава дължината и обиколката на пениса. Хидротерапевтичната тренировка за пенис осигурява впечатляващо дълъг пенис и значително по-твърда ерекция. Ерекциите стават забележимо по-интензивни, а размерът на пениса също се увеличава значително. Скалата за измерване ви предлага оптимален контрол на тренировката. С предпазен клапан и спирателен кран за безопасна употреба. Комплектът включва подплатен, заключващ се калъф за дискретно съхранение на пенис помпата, лубрикант, почистващи принадлежности и душ каишка за свободни ръце при използване на хидропомпата.

     

    Как работи пенис помпата HydroExtreme?

     

    HydroXtreme е висококачествена, професионална пенис помпа от BATHMATE. Тази пенис помпа се използва с и под вода. Просто напълнете пенис помпата с вода. Поставете пенис помпата HydroXtreme върху пениса си, притиснете я към корема и бедрата си и започнете да помпате. Всеки път, когато помпате, през клапана се изтласква определено количество вода. Постепенно се създава приятно усещане за вакуум. С HydroXtreme ще откриете истинската сила, която се крие зад уголемяването на пениса.

     

    Прикрепената към помпата топка е най-голямата разлика между HydroXtreme и другите пенис помпи от BATHMATE. Вече не се налага да помпате, след като помпата е напълнена с вода и прикрепена към пениса ви. Веднага щом стиснете топчето за помпа, ще забележите, че налягането бързо се повишава.

     

    Мъжете по цял свят са развълнувани! Повече от 10 милиона доволни клиенти не могат да бъдат погрешни. Насладете се на ненадминато нарастване на размера на пениса! Имаме идеалната хидропомпа за вас.

     

    Изберете една от трите ни серии BATHMATE:

     

    • Bathmate Hydro: Нежна, лесна за използване помпа, идеална за начинаещи.
    • Bathmate Hydromax: Най-популярната пенис помпа в света, от която са доволни 92% от потребителите!
    • Bathmate HydroXtreme: Ненадмината производителност на пенис помпата и изключителни резултати.

     

    Препоръчителни аксесоари:

     

    • Спрей за хигиена: Моля, почиствайте със спрей VERYCLEAN след употреба.
    • "Extreme Delay Cream": Масажирайте пениса с нашия високоинтензивен концентрат преди и след употреба.
    • "Bathmate каишка за душ": Каишка за душ за повече комфорт при използване на пенис помпата под душа.
    • "Bathmate Trim": Презареждаща се интимна самобръсначка за лична хигиена. Помага да поддържате пенис помпата си абсолютно стегната, без интимното окосмяване да ви пречи.
    • "Barbarian Power Ring": Пръстен за пенис, който подобрява размера на пениса и силата на ерекцията и осигурява по-интензивни оргазми.

     

    Допълнителна информация:

     

    • Пълен комплект с много аксесоари
    • Професионална пенис помпа от BATHMATE
    • Забележително увеличаване на размера, обикновено в рамките на един месец.
    • По-добри ерекции и сексуална енергия.
    • Гарантирана удовлетвореност.
    • Дългосрочно подобрение на дължината и обиколката на пениса.
    • Нежен, но много ефективен натиск на хидропомпата.
    • Материал: поликарбонат, TPE, PVC - всички без фталати.
    • Моля, използвайте само с лубриканти на водна основа, като например Aquameo.
    • Гаранция за качество: пенис помпите BATHMATE се произвеждат изключително във Великобритания. За всички компоненти се използват само най-висококачествени материали и те отговарят на точните спецификации. Помпите за пенис се подлагат на най-строги тестове и проверки в специална изпитвателна лаборатория. Например, симулират се 100 000 цикъла на употреба, което съответства на 3 години нормална употреба.
    • Защитени със световни патенти, патенти за дизайн и търговски марки.
    • MEO ®, опитен онлайн магазин за пенис помпи и продукти за уголемяване на пениса.

    Изтегляне

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    WOW

    If you're on the fence about buying one of these, get this one. It's not expensive and works great.

      Напишете свой собствен преглед

      Комплект HydroXtreme 7 - професионална пенис помпа от BATHMATE

      Комплект HydroXtreme 7 - професионална пенис помпа от BATHMATE

      Ненадминати резултати и пълна мощност за уголемяване на пениса. Помпата за пенис HydroXtreme 7 на BATHMATE е най-добрият избор за радикално уголемяване на пениса! Резултатът: По-дълъг, по-голям пенис и повече сексуална издръжливост! Идеалната пенис помпа за мъже с дължина на пениса между 13 и 18 см в еректирало състояние. Пълен комплект с много аксесоари!

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      19 други артикули от същата категория: