От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Разпръсквач за уста

Бюлетин

BDSM Разпространител на устата 2.0 - Дженингс

Открийте ново измерение на господство и подчинение с Jennings Mouth Spreader 2.0! Първоначално използван в стоматологията, той е намерил своето постоянно място в света на BDSM и съчетава чувствената възбуда с усещането за контрол.

Повече информация

3440/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Открийте ново измерение на господство и подчинение с Jennings Mouth Spreader 2.0! Първоначално използван в стоматологията, той е намерил своето място в света на BDSM и съчетава чувствената възбуда с усещането за контрол.

    Разширителят за уста не е една от най-известните секс играчки от областта на BDSM, но е много популярен на фетиш и BDSM сцената. Той напомня на запушалка за уста или намордник и често се използва в комбинация с ремък за глава или яка. Тази BDSM играчка се използва за отваряне и фиксиране на устата и челюстта. Подчиненият партньор е заглушен с широко отворена уста. Това позволява на доминиращия партньор да вкара пениса си в широко отворената уста, например. Заключващият механизъм на разпръсквача на устата не позволява на подчинения да затвори устата отново.

    Разпръсквач на уста по Jennings:

    Разпръсквачът на уста 2.0 по Jennings е придобил популярност на BDSM сцената по различни причини. Фокусът е върху контрола и подчинението, като разпръсквачът на уста поема физическия контрол върху устата на пасивния партньор. Мнозина оценяват и медицинския аспект на разпръсквача на уста, тъй като той добавя допълнителен медицински фон към ролевата игра. Изработен от висококачествена неръждаема стомана, той е не само издръжлив, но и хигиеничен, което е високо ценено на BDSM сцената. Универсалността му позволява да се използва в различни ситуации, като визуалната привлекателност на широко отворената уста е особено привлекателна за много хора. Това засилва усещането за уязвимост, като същевременно предлага ново, вълнуващо BDSM изживяване.

    С този разпръсквач за уста вашите BDSM сесии вече никога няма да бъдат същите!

    Висококачествени материали: Изработен от медицинска неръждаема стомана, този разпръсквач за уста е символ на най-високо качество и издръжливост. Нейното винилово покритие не само предпазва зъбите, но и осигурява приятно усещане при носене.

    Оптимален комфорт: Изтънченият дизайн осигурява удобно прилягане в устата и върху лицето. Виниловото покритие гарантира, че той остава точно там, където трябва, и същевременно предотвратява плъзгането на разпръсквача за уста.

    Лесна употреба: Механизмът за отваряне на разпръсквача за уста се задейства с лостчето отстрани и устата на пасивния партньор се отваря широко. Този механизъм за регулиране надеждно поддържа разпръсквача за уста в желаната позиция и широко отворената уста.

    Адаптивност: Регулируемата каишка, изработена от веганска кожа, позволява индивидуално приспособяване към всеки размер на главата и осигурява перфектно прилягане.

    Повече подробности:

    • Разширител за уста BDSM според Jennings
    • Нова версия с гумено покритие
    • Размери: приблизително 20 см дължина х 13 см напълно отворена.
    • Материал: неръждаема стомана, PVC, веган кожа
    • Забележка: Важно е да се отбележи, че както при всички BDSM дейности, комуникацията, съгласието и безопасността са от решаващо значение. Това, което е приятно и възбуждащо за един човек, може да е неудобно за друг. Ето защо винаги трябва да се внимава, за да се гарантира, че всички участници се чувстват комфортно и границите се спазват.
    • Почистване: Преди и след употреба с нашия спрей INSTACLEAN.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Wow

    Der Zahnschutz bei dem Mundspreizer ist echt genial! Funktioniert super, klasse Qualität.

      Оценка 

      Okay

      Bevorzuge Ballonknebel

        Оценка 

        Perfecta

        Cumple a las mil maravilas su funcion, aunque sencilla pero a la vez tiene que ser muy practica y sin duda alguna esta mordaza la da.

          Напишете свой собствен преглед

          BDSM Разпространител на устата 2.0 - Дженингс

          BDSM Разпространител на устата 2.0 - Дженингс

          Открийте ново измерение на господство и подчинение с Jennings Mouth Spreader 2.0! Първоначално използван в стоматологията, той е намерил своето постоянно място в света на BDSM и съчетава чувствената възбуда с усещането за контрол.

          Напишете свой собствен преглед

          Други клиенти също купиха:

          9 други артикули от същата категория: