От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Пръстени за пенис

Бюлетин

Регулируем пръстен за пенис, изработен от кожа с Hanky Code - бял

Ако търсите пенис пръстен, най-добрият избор е регулируем кожен пенис пръстен. Той ви предлага много предимства пред металните или гумените пенис пръстени, които също имат ефект, ако искате ефективно да тренирате еректилната тъкан.

Повече информация

8129/00

на разположение

    Повече информация

    Ако търсите пенис пръстен, най-добрият избор е регулируем кожен пенис пръстен. Той ви предлага много предимства в сравнение с металните или гумените пенис пръстени, които също имат ефект, ако искате ефективно да тренирате еректилната тъкан.

    Този красив двуцветен пенис пръстен е ръчно изработен от телешка кожа, а цветовете са съобразени с добре познатия "код на ханша". Детайлите на цветовете (нашият пенис пръстен се предлага в червено, жълто, синьо, жълто и черно) са идентични със световноизвестния код на "Ханки" и предоставят информация за вашите сексуални предпочитания. Кодът "Hanky" е един от първите знаци, въведени за обозначаване на сексуалните предпочитания. Първоначално цветният код идва от субкултурата, където се заражда през 70-те години на миналия век. Макар че кодовете се използват доста рядко в хетеросексуалната сцена, те се смятат за задължителни в гей и BDSM сцената. Най-известните цветове са: бял - искам само да мастурбираме (заедно), сив - търся партньор за робство, червен - търся подходящ партньор за фистинг, черен - харесвам твърдия секс, особено садо-мазо, жълт - харесвам златните душове и син - сексуално активен съм.

    Коженият пенис ринг има много предимства пред другите видове пенис рингове, като например металните или гумените пенис рингове. Най-голямото предимство обаче е, че той е по-удобен и с възможност за регулиране на размера. Кожата е по-мека и еластична от метала и лесно се регулира според размера на пениса и индивидуалния комфорт. Закопчаването също така улеснява поставянето и свалянето в сравнение с други пенис рингове, което е особено полезно по време на полов акт.

    Има няколко добри причини да използвате кожен пенис ринг:

    Подобрена ерекция: Пенис рингът може да помогне за постигане на по-твърда и по-дълготрайна ерекция, като ограничава притока на кръв към областта на пениса.

    Повишена чувствителност: Пенис пръстенът може да помогне за повишаване на чувствителността на пениса чрез увеличаване на притока на кръв и стимулиране на нервите.

    Повишаване на сексуалното удоволствие: Чрез подобряване на ерекцията и чувствителността пенис пръстенът може да помогне за повишаване на сексуалното удоволствие и насладата по време на полов акт или мастурбация.

    Забавяне на еякулацията: Пенис пръстенът може да спомогне и за забавяне на еякулацията, което може да е от полза както за потребителя, така и за неговия партньор.

    Подобряване на сексуалното представяне: Редовната употреба на пенис пръстен може да тренира и укрепи еректилната тъкан на пениса, което може да доведе до подобряване на сексуалното представяне.

    Как да използвам регулируемия кожен пенис пръстен?

    Коженият пенис пръстен се поставя около пениса и скротума, когато не е в ерекция. Когато пенисът е в ерекция и кръвта се влива в еректилната тъкан, пенис пръстенът е толкова стегнат, че кръвта вече не може да се връща обратно. По този начин пенисът не само става твърд и голям, но и се забавя еякулацията. Дори след оргазъм пенисът остава пухкав и твърд. Освен това пенис пръстенът може да помогне и при лека еректилна дисфункция или ако пенисът се вкочанява от само себе си след продължителен полов акт. Но естетиката също се харесва на много потребители, тъй като добре прилепналият пенис пръстен кара вените на пениса да изпъкват ясно.

    Повече подробности:

    • Пръстен за пенис, изработен от кожа, регулируем от CAZZOMEO
    • Ръчно изработен пенис пръстен, двуцветен
    • Материал: телешка кожа, нитове от неръждаема стомана
    • Универсален размер
    • Пръстенът за пенис може да се регулира перфектно до желания размер.
    • С широчина около 2 см, коженият пенис пръстен може да се регулира индивидуално по размер (диаметър приблизително от 40 до 60 мм).
    • Моля, имайте предвид, че коженият пенис пръстен, както и всеки друг пенис пръстен, трябва да се използва внимателно и само за ограничен период от време, за да се избегне дискомфорт.
    • Почистване: След употреба избършете с влажна кърпа и от време на време натривайте с малко мазнина за кожа.
    • CAZZOMEO™ е регистрирана търговска марка на MEO в Германия.

    Изтегляне

    Пръстени за петел

    Как да сложите пръстен на пениса и как да изберете правилния размер за пръстен на пениса

    Изтегляне (1.21M)

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Einfach, aber gut

    Trägt sich sehr angenehm und erzeugt einen prallen, harten Schwanz. Bisher der beste Cockring, den ich hatte.

      Оценка 

      Perfect fit

      I was thrilled to receive the Cockring. It came in this week and they are a perfect fit for me and my partner, it's the best fitting cockrings we have ever warn.

      • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
      Оценка 

      Super für Einsteiger

      Für mich als Einsteiger ist der Cockring von MEO ideal. Durch die Druckknöpfe kann man den Ring individuell in der Größe anpassen. Er lässt sich angenehm tragen und ich hatte meinen Spaß.
      Ich würde ihn auf alle Fälle nochmal bestellen.

        Напишете свой собствен преглед

        Регулируем пръстен за пенис, изработен от кожа с Hanky Code - бял

        Регулируем пръстен за пенис, изработен от кожа с Hanky Code - бял

        Ако търсите пенис пръстен, най-добрият избор е регулируем кожен пенис пръстен. Той ви предлага много предимства пред металните или гумените пенис пръстени, които също имат ефект, ако искате ефективно да тренирате еректилната тъкан.

        Напишете свой собствен преглед

        Други клиенти също купиха:

        30 други артикули от същата категория: