От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Маски за очи и превръзки за очи

Бюлетин

BDSM силиконова маска за очи

Изживейте свят на интензивни усещания с нашата абсолютно непрозрачна силиконова маска за очи. За разлика от обикновените маски за очи, нашата BDSM маска за очи е изключително удобна за носене, тъй като приляга плътно към лицето ви и почти забравяте, че я носите!

Повече информация

на разположение

    Повече информация

    Изживейте свят на интензивни усещания с нашата абсолютно непрозрачна силиконова маска за очи. За разлика от обикновените маски за очи, нашата BDSM маска за очи е изключително удобна за носене, защото приляга плътно към лицето ви и почти забравяте, че я носите!

    Чувствено изживяване от класа: защо всеки се нуждае от тази маска за очи!

    Маската за очи впечатлява с анатомичната си форма, която гарантира перфектно прилягане, без да оказва натиск върху очите ви. Изработената част за носа осигурява допълнителен комфорт и приятно прилягане. Маската за очи е напълно непрозрачна, за да можете да възприемате по-интензивно другите усещания.

    С маската за очи можете да изключите зрението си по време на секс и да се концентрирате изцяло върху другите си сетива. Докосването и звуците се възприемат по-интензивно и вие изживявате момента по напълно нов и вълнуващ начин. Играта с анонимността също така създава мистериозна атмосфера, в която можете да се наслаждавате на партньора си, без да го виждате. С маската за очи сексът се превръща в пътешествие на сетивата, което издига удоволствието и екстаза на ново ниво.

    Нашата маска за очи може да се регулира индивидуално според размера на главата ви с помощта на трите притискащи шипа, което гарантира перфектно прилягане и комфорт при носене. Маската за очи се предлага в червено и черно.

    В сравнение с обикновените маски за очи нашата силиконова маска за очи предлага редица предимства:

    • Силиконът предлага изключителен комфорт при носене, тъй като се усеща меко и приятно върху кожата. За разлика от кожата или латекса, силиконът е хипоалергенен и щадящ кожата, така че е подходящ и за хора с чувствителна кожа.
    • От друга страна, силиконовата маска за очи плътно обгръща лицето и приляга перфектно, без да оказва натиск върху очите, благодарение на анатомичната си форма. Това осигурява приятен комфорт при носене, така че маската за очи е подходяща и за по-дълго време на носене.
    • Освен това силиконовият материал е абсолютно непрозрачен, така че не можете да видите нищо дори на тъмно или при ярка светлина.
    • Друго предимство е лесното почистване и грижа за силиконовата маска за очи. Маската за очи може да се почиства с топла вода и мек сапун, като се запазват хигиенните свойства на силикона.


    По този начин маската за очи от MEO ви гарантира високо ниво на комфорт при носене, перфектно прилягане, абсолютна непрозрачност, лесно почистване и, разбира се, индивидуална адаптивност - всичко това за чувствено и интензивно изживяване, което конвенционалните маски за очи, изработени от други материали, не могат да предложат.

    Допълнителна информация:

    • Силиконова маска за очи
    • BDSM маска
    • Най-висок комфорт при носене.
    • Абсолютно непрозрачна.
    • Приляга плътно към лицето
    • Анатомично оформена, не оказва прекалено голям натиск върху очите, оформена зона на носа.
    • Регулиране на размера с три шипа.
    • Предлага се в червено и черно.
    • За почистване препоръчваме нашия спрей VeryClean.

     

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Maschera eccitante

    Maschera versamente ottima, la consiglio per provare qualche giochino erotico, ed uscire un po dall'ordinario

      Оценка 

      Fatta bene, ma...

      ... su di me non copre molto bene, se guardo verso il basso, vedo tutto. Questo perché non aderisce bene nella parte del naso, almeno su di me. A parte questo, il prodotto si presenta davvero ben fatto e non stringe!

        Оценка 

        A must have

        I didn't really need to buy one, but it's always good to have an extra one.

          Оценка 

          Man sieht nichts durch

          Ich war anfangs skeptisch für den günstigen Preis und gespannt, als die Augenmaske kam. Ich muss sagen ich bin sehr positiv überrascht. Die Maske hat eine sehr gute Qualität, ist gut und bequem zu tragen, man sieht nichts durch und in Kombination mit Handschellen unschlagbar. Wer mal etwas anderes erleben möchte, der ist mit dieser Maske sehr gut beraten.

            Оценка 

            Tolle Augenbinde

            Sehr schön weiche Augenbinde, nichts ist hart oder scharfkantig. Je nach Lust und Laune kann man sie mal mehr mal weniger fest binden.

              Напишете свой собствен преглед

              BDSM силиконова маска за очи

              BDSM силиконова маска за очи

              Изживейте свят на интензивни усещания с нашата абсолютно непрозрачна силиконова маска за очи. За разлика от обикновените маски за очи, нашата BDSM маска за очи е изключително удобна за носене, тъй като приляга плътно към лицето ви и почти забравяте, че я носите!

              Напишете свой собствен преглед

              Други клиенти също купиха:

              13 други артикули от същата категория: