От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Кожено въже за робство

Бюлетин

Кожено въже за робство Шибари - лилаво

Нашето лилаво въже за робство Shibari от телешка кожа добавя мистично докосване към сесията по робство. Внимателно изработено в Италия, всяко въже съчетава изтънчеността на традиционното шибари - древна японска техника за връзване - с отличителното качество и изработка, с които Италия е известна.

Повече информация

3511/00

149,90 €


-20,00 €

129,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Нашето лилаво въже за робство Shibari от телешка кожа добавя мистично докосване към сесията по робство. Внимателно изработено в Италия, всяко въже съчетава изтънчеността на традиционното шибари - древна японска техника за връзване - с отличителното качество и изработка, с които Италия е известна. С дължина от 9 метра и диаметър от 0,8 см то предлага идеалната комбинация от дължина и здравина за творческо обвързване.

     

    Въжето е изработено от висококачествен памук, покрит с мека телешка кожа от Италия. Това предлага както на човека, който прави връзването, така и на "зайчето" (вързаното лице) уникално, чувствено преживяване, което издига усещането до съвсем ново измерение. Комбинацията от памук и телешка кожа осигурява приятно усещане върху кожата и придава на въжето допълнителна здравина и естетика.

     

    С дължина от 9 метра и диаметър от 0,8 см, въжето за връзване Shibari от телешка кожа предлага достатъчно възможности за различни техники на връзване. Текстурата на кожата ви позволява да създавате особено пълни и пищни възли, които са не само сигурни, но и естетически издържани.

     

    Ако искате да използвате въжето за окачване, моля, обърнете внимание на максималното тегло или максималната сила на опън от 20 kg. Това е единственият начин да се гарантира, че благородната кожена обвивка ще остане непокътната и че ще можете да се наслаждавате на този висококачествен BDSM продукт дълго време.

     

    Въжето за робство Shibari, изработено от телешка кожа, е идеален аксесоар за всички, които искат да изведат играта с робство на ново ниво на луксозна еротика и които ценят висококачествените материали и изработка. Всяко отделно въже е свидетелство за италианско майсторство и внимание към детайла, което го отличава от обикновените въжета за робство. Задължително оборудване за всеки любител на изисканата еротична игра.

     

    Какво е специалното в това въже за робство от телешка кожа?

     

    Обвивката на обикновеното памучно въже за робство с фина италианска телешка кожа не само придава луксозен вид на въжето, но и го отличава от обикновените въжета за робство. Италианската телешка кожа е известна в цял свят с първокласното си качество, еластичност и приятно усещане върху кожата. Тази висококачествена кожена обвивка не само предпазва кожата от евентуално дразнене от памука, но също така придава на въжето специален естетически щрих, който засилва чувственото изживяване по време на връзване. Освен това кожата осигурява допълнителна стабилност и издръжливост, което увеличава живота на въжето. Обвивката с телешка кожа също така прави въжето истинска атракция за окото и поставя луксозни акценти. По този начин въжето съчетава функционалност и естетика по уникален начин и представлява висококачествена алтернатива на конвенционалните въжета за робство.

     

    Допълнителна информация:

     

    • Въже за шибари, премиум качество
    • Нашето въже е изработено от опитни майстори в Италия с най-висока прецизност. Меката телешка кожа не само осигурява комфортно усещане, но и придава на въжето луксозен вид.
    • Материал: телешка кожа, памучно въже
    • Размери: Диаметър приблизително 0,8 см, дължина 900 см
    • Можете да намерите магазина на MEO на италиански език на адрес www.meoteam.it

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Ottima

    Molto morbida sulla pelle

      Оценка 

      Suave y fuerte

      Suave y fuerte lo que se necesita en una cuerda de bondage

        Напишете свой собствен преглед

        Кожено въже за робство Шибари - лилаво

        Кожено въже за робство Шибари - лилаво

        Нашето лилаво въже за робство Shibari от телешка кожа добавя мистично докосване към сесията по робство. Внимателно изработено в Италия, всяко въже съчетава изтънчеността на традиционното шибари - древна японска техника за връзване - с отличителното качество и изработка, с които Италия е известна.

        Напишете свой собствен преглед

        10 други артикули от същата категория: