От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Време за заключване на самостоятелно робство

Бюлетин

BDSM яка от заключваща се кожа - Самостоятелно обвързване

Нашата заключваща се BDSM яка е идеалният избор за всеки, който търси най-качествената SM яка. Изработена от висококачествена кожа и със заключваща се катарама, нашата яка предлага удобно и сигурно прилягане, което е идеално за обвързване на врата и BDSM.

Повече информация

1695/SL

на разположение

    Повече информация

    MEO - Най-добрата заключваща се BDSM яка, изработена от висококачествена кожа!

    Нашата заключваща се BDSM яка е идеалният избор за всеки, който търси най-качествената SM яка. Изработена от висококачествена кожа и снабдена със заключваща се катарама, нашата яка предлага удобно и сигурно прилягане, което е идеално за обвързване на врата и BDSM.

    Нашата робска яка се заключва с катинар или електронна ключалка за време, за да гарантирате, че вашият Sub или роб няма шанс да я свали, преди да сте му разрешили.

    Като водещ BDSM магазин, ние предлагаме широка гама от заключващи се BDSM яки, които са идеални за вашата сесия по робство или самобондаж. С нашите ключалки за време, таймери за бондаж и заключващи се катарами можете прецизно да планирате и контролирате продължителността на вашите BDSM игри.

    Нашите заключващи се яки или яки със заключващи се катарами са идеални за опитни любители на BDSM, които търсят най-добрия аксесоар за бондаж. Нашето заключване на времето за самообвързване ви дава свободата да изживеете фантазиите си, без да се налага да разчитате на партньор.

    Вземете нашата заключваща се BDSM яка сега и изпитайте свободата и контрола, от които се нуждаете за вашата BDSM сесия. Открийте широката ни гама от BDSM и бондажни аксесоари в нашия BDSM магазин и позволете на фантазиите си най-накрая да станат реалност!

    С тази BDSM яка мечтите ви за самобондаж стават реалност, защото заключващата се кожена яка може да бъде заключена безопасно за до 100 часа благодарение на цифрово заключване на времето.

     

    С този комплект всичките ви фантазии за самообвързване ще се сбъднат. Той ви позволява да се завързвате безопасно и перфектно - дори без партньор. Цифровото заключване за време на MEOBOND ви освобождава само след изтичане на зададеното време. То позволява безопасно и защитено от бягство самообвързване. Най-накрая можете да изживеете най-съвършените си фантазии, защото заключването за време на MEOBOND може да се настройва с точност до минута до максимум 100 часа. Лесен за използване и безопасен за употреба, той осигурява това, за което винаги сте мечтали.

     

    Комплектът се състои от: 1 бондажна ключалка за време MEOBOND и заключваща се кожена яка.

     

    Допълнително описание на продукта:

     

    Колекцията от кожа на MEO е изработена с усет и внимание към детайла - от кожата до последния шев. Кожата на нашата яка за робство "ЧЕРЕН БЕРЛИН" е фрезована особено дълго време, за да й придаде мекота и висок комфорт при носене.

    Допълнителни детайли: Оборудван е с три солидни D-образни халки. Оборудвали сме регулируемата по размер горна каишка със заключващи се катарами от никелирана стомана.

    Заключваща се яка: Размер: 45 cm дължина x 5,5 cm ширина

     

    Повече подробности:

     

    • Комплект за самообвързване за отговорни възрастни
    • Благодарение на цифровото заключване за време MEOBOND самобондажът става лесен и безопасен (моля, изтеглете инструкциите за безопасност)
    • Дигитално BDSM времево ограничение - заключване с функция таймер - Електронно заключване за бондаж
    • Електронно заключване за време с бутони за управление и LCD екран
    • За повече информация относно заключването за време MEOBOND, моля, кликнете тук.

    Изтегляне

    Инструкции за безопасност

    Инструкции за безопасност за електронния часовников механизъм MEOBOND

    Изтегляне (67.61k)

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Tolle Qualität und ein tolles Gefühl

    Das Lederhalsband ist in einer wirklich sehr hohen Qualität und das Zeitschloss arbeitet sehr zuverlässig und präzise. Es ist einfach ein ganz tolles Gefühl so hilflos ausgeliefert zu sein.

      Напишете свой собствен преглед

      BDSM яка от заключваща се кожа - Самостоятелно обвързване

      BDSM яка от заключваща се кожа - Самостоятелно обвързване

      Нашата заключваща се BDSM яка е идеалният избор за всеки, който търси най-качествената SM яка. Изработена от висококачествена кожа и със заключваща се катарама, нашата яка предлага удобно и сигурно прилягане, което е идеално за обвързване на врата и BDSM.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      23 други артикули от същата категория: